Een nieuw jaar staat voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van je woning. Elk jaar worden er allerlei trendkleuren bepaald. Wat zijn de woontrends en interieur kleuren voor 2022 ? Welke kleuren zullen we komend jaar veel in het interieur gaan zien? Ontdek hier alles over de trendkleuren 2022!

Trendkleuren 2022: voor iedere inrichting

De woontrends en interieurkleuren voor 2022 bieden verschillende opties, zodat er voor ieder interieur een passende trendkleur 2022 te vinden is. Kleuren die een optimistische sfeer met zich meebrengen en eenvoud uitstralen staan in het nieuwe jaar centraal.

Doordat de trendkleuren voor 2022 een rustige basis bieden, kun je deze heel goed combineren met Fractions. Het materiaal en model van Fractions past ook perfect bij de trend van eenvoud en eerlijkheid. Fractions zijn van alumnium gemaakt, het eenvoudige schuifmechanisme zorgt voor een groots effect en beleving van licht in de ruimte. Je kunt Fractions zelf samenstellen;  je kiest niet alleen zelf het patroon, ook de kleur is geheel zelf te kiezen. Hiermee kun je dus heel goed aansluiten bij de interieur kleuren 2022!

Interieur kleuren 2022

Laten we de interieur kleuren 2022 en daarmee de trendkleuren 2022 eens nader bekijken. Hieronder lees je meer over de trends die experts voorzien.

Flexa kleur 2022: Bright Skies

Elk jaar bepaalt Flexa een trendkleur. Een team van kleurexperts en internationale designers kiest deze kleur op basis van de wereldwijde trends. Deze kleur weerspiegelt de sfeer van het moment. De trendkleur 2022 is volgens Flexa: Licht en luchtig, de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, brengt een frisse wind in elk huis. Je combineert deze handig met trendy tinten om elke kamer op te fleuren.

Colora trendkleuren 2022

Ook de kleurexperts van Colora volgens de trends. En stellen jaarlijks een collectie met kleurtinten samen. Hun kleurexperts volgen elk jaar de trends en kozen op basis daarvan de trendkleur Re-used Cardboard: een pure craftskleur, die eerlijkheid en eenvoud uitstraalt en moeiteloos combineert met een waaier aan tinten uit de volledige trendcollectie Art of Balance. De vele mogelijkheden zorgen dat er altijd een trendkleur is die in jouw interieur past.

Trendkleur 2022 in mode en huis: Comfort en Vreugdevol

Kleurenautoriteit Pantone heeft de kleuren van de New York Fashion Week SS22 bekend gemaakt. Pantone voorspelt dat New York Fashion Week ontwerpers kleuren zullen gebruiken die “kalmte en comfort verbinden met optimisme en een verlangen naar vreugdevolle avonturen.”  Er is een trendpalet van tien kleuren gelanceerd samen met een reeks van vijf ‘core classics’ met onder andere pasteltinten, naast een levendig geel, een warm-roze, en een vurig rood, evenals een diep paars.

Fractions en de interieur kleuren van 2022

Osiris Hertman bedacht voor de diverse patronen van Fractions een kleurencombinatie die de patronen nog meer dimensie geven. Wat dacht je van een combinatie van de kleur Beach en Slade Grey in het Cleopatra patroon? Perfect passend bij de trends in het interieur voor dit jaar.

Cleopatra Eye Short, is gebaseerd op de ogen van de Egyptische koningin Cleopatra, verspringt meer dan de lange versie (Cleopatra Eye Long). En waar de vorm van dit oog in Egypte staat voor bescherming ontstaat er ook in huis door dit patroon bescherming in de vorm van natuurlijke zonwering. De vorm is speels en niet zo streng en met behulp van de schaduw creëert het een tijdloos effect. Door het geweldige dynamische schaduweffect en het zonwerende karakter passen de Cleopatra’s Eye Short in deze woonkamer goed tot hun recht.

Bekijk de diverse mogelijkheden op de website. Of neem direct contact op met een expert dealer voor meer informatie over de mogelijkheden van Fractions, aluminium shutters bij jou thuis. Je kunt direct een adviesgesprek aanvragen!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.