Met de komst van de lente kijken we uit naar fris zonlicht in huis. Het spelen met dat licht in het voorjaar geeft een speels effect aan je interieur. Daarnaast heb je als de avond valt in de lente ook nog wel behoefte aan privacy en warmte in huis. Voor een fris interieur heb je daglicht nodig. Elk straaltje zonneschijn dat er is, moet dus vrolijk naar binnen kunnen schijnen. En dan wil je geen raamdecoratie die het licht blokkeert. Met Fractions, aluminium shutters voorkom je dit, je regelt de lichtinval zelf en zorg je voor de meest optimale lichtinval in huis. Welkom ..fris voorjaarslicht!

Stijlvolle lichte raamdecoratie

Als je je raamdecoratie wilt aanpassen, bijvoorbeeld bij een verbouwing of gewoon omdat je toe bent aan iets nieuws, zijn onze witte aluminium Fractions shutters een aanrader om naar te kijken. Het soort raamdecoratie dat gekozen wordt, kan meer invloed hebben op je interieu dan je denkt. Met witte Fractions aluminium shutters kies je voor een stijlvolle en mooie raamdecoratie. Ze passen perfect bij een casual woonstijl maar ook bij de chique en moderne stijl Je kunt kiezen uit verschillende designs en wittinten. Wat is het beste passend bij jouw stijl van wonen?

Shutters wit, waarom?

Waarom zou je kiezen voor shutters in het wit? Zoals je misschien wel weet is wit een kleur die vrij neutraal en puur is. Hierdoor past hij eigenlijk in elk interieur. Waaronder een interieur met een Scandinavische inrichting. En wil je toch wat kleur in de kamer brengen? Dan kun je bijvoorbeeld gekleurde accessoires combineren met witte shutters. We zetten graag een aantal voordelen van het gebruik van shutters in wit voor je op een rij.

  • Wit zorgt voor ruimtelijkheid in het interieur
  • De ruimte lijkt met shutters in het wit dus optisch een stuk groter
  • Veel interieurdecoratie past bij witte shutters, je kunt wit eindeloos combineren
  • Het is een vrij eenvoudige kleur, maar daarnaast toch een grote sfeer-factor
  • Licht weerkaatst op wit, zodat je altijd tot het maximale van het zonlicht geniet. Ook in de winter.
  • Er is minder contrast tussen wit en het licht van buiten, waardoor het rustiger is voor je ogen om naar buiten te kijken.
  • Stof en vuil vallen op de kleur wit minder op.

Compleet gepersonaliseerd? Dat kan!

Wij bieden met Fractions een service op maat. Iedereen is anders, en dat snappen wij helemaal. Wie wil er tegenwoordig geen compleet gepersonaliseerd interieur? En dat begint bij raamdecoratie! Fractions, designed by Osiris Hertman heeft verschillende designs. Van een sfeervol Frans Louvre model tot een moderne en strakke sfeer met bijvoorbeeld model Madness. Bekijk hier de projecten met de diverse modellen. Wij kunnen jouw Fractions raamdecoratie compleet op maat maken. Je kunt zelf het model kiezen voor in jouw woning. Ook de kleur is te kiezen. Wij raden bij elk model Fractions een aantal kleuren aan. Er zijn diverse modellen waarbij de kleur wit als advies wordt gegeven. Natuurlijk kunnen we alle modellen in een witte tint uitvoeren.

Ps. Wil je juist zwarte shutters in je interieur gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! 

Over Fractions lichtgekleurde shutters

Fractions als witte of lichtgekleurde shutters zorgen voor een luxueuze uitstraling. Het zijn panelen die een strakke vormgeving hebben. Ze kunnen worden geopend of geheel gesloten. Dit biedt enorm veel variatie in je spel van lichtbeleving in je huisl, ideaal voor de zomer én de winter!

Voordelen gebruik van Fractions in het interieur

Daarnaast hebben Fractions ook veel functionele voordelen. De belangrijkste van allemaal is dat ze dankzij het aluminium materiaal vormvast zijn en blijven. Onder invloed van warmte en vocht blijven ze strak en mooi van kwaliteit. Dit in tegenstelling tot traditionele houten shutters. Dat maakt Fractions ook uitermate geschikt voor de badkamer en de keuken. Daar komt nog bij dat Fractions nagenoeg lichtdicht zijn wanneer je ze helemaal sluit. Dit gaat gepaard met een hoge isolerende waarde. Dat betekent dat je hiermee nog eens een stap extra kunt zetten naast de isolatie die je al hebt. Je haalt dus iets in huis wat niet alleen esthetisch bijdraagt aan de uitstraling in huis, maar ook functioneel toepasbaar is en blijft door de jaren heen.

Kom de verschillende Fractions eens bekijken, in onze showroom hebben we alle modellen van Fractions. We laten je graag zien wat mogelijk is! Neem contact op met info@fractions.nl of boek je tijdslot voor een open dag op de website.