Maatwerk shutters

Fractions zijn maatwerk shutters met een design dat geïnspireerd is op de traditionele lampen uit Azië en Marokko en het licht dat zij verspreiden. Fractions laten je spelen met zonlicht. Je bepaalt zelf namelijk de lichtinval en de privacy. Aan elke ruimte in huis geven Fractions een luxe uitstraling en het mooiste licht. Door de kiezen voor Fractions geniet je niet alleen van een decoratieve raamdecoratie, maar ook van zonwering.

Wat zijn de mogelijkheden met Fractions?

Fractions zijn een soort aluminium shutters die niet horizontaal maar verticaal langs elkaar bewegen. Het is met Fractions mogelijk zelf de maat, het patroon, de kleur(en) en het aantal panelen aan te geven. Zo past Fractions in ieder interieur en ontvang je maatwerk shutters. Gezien de vele mogelijkheden voor personalisatie en om te zorgen dat de maatwerk shutters perfect aansluiten, worden deze altijd door onze specialisten ingemeten. Zo zorg je ervoor dat je perfect passende en op maat gemaakte Fractions ontvangt voor jouw ramen waar je jarenlang plezier aan zult beleven. De prijs is afhankelijk van jouw wensen, dus laat je goed informeren door onze officiële dealers. Je kunt vrijblijvend direct een adviesgesprek aanvragen om de vele mogelijkheden door te nemen.

Kenmerken van Fractions maatwerk shutters

Fractions bestaan uit twee panelen. Met een schuifmechanisme kun je de maatwerk shutters openen of juist sluiten. Zo creëer je zelf de sfeer in de kamer. Overdag zet je ze bijvoorbeeld open, zodat je van een optimale lichtinval geniet. En ´s avonds sluit je de Fractions panelen zodat je over privacy en comfort beschikt. Fractions zijn gemaakt van aluminium, een lichtgewicht en duurzaam materiaal. Deze maatwerk shutters stralen kwaliteit uit in vormgeving en design. Je kunt zelf het design, de kleur en de maat bepalen. Fractions maatwerk shutters kunnen trouwens niet alleen voor rechte ramen geleverd worden. Ook als je een draaikiepraam hebt, een schuifpui of openslaande tuindeuren kunnen we maatwerk shutters leveren.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je genieten van Fractions maatwerk shutters? We komen graag met je in gesprek om je te voorzien van deskundig advies. Om te zorgen dat Fractions perfect aansluiten op jouw raam, worden ze exact ingemeten door onze specialisten. Deze zorgen ook voor de juiste plaatsing tegen het kozijn. Zo verzorgen wij het hele traject voor je.

Waarom kiezen voor maatwerk shutters van Fractions.nl?

  • Hoogste kwaliteit aluminium shutters
  • Persoonlijk advies door onze kundige dealers
  • Geheel op maat gemaakt, passend voor jouw raam
  • Passend in elke ruimte in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en badkamer
  • Exclusieve ontwerpen door Osiris designs
  • Bezoek één van onze Open Dagen om onze producten te komen bekijken
  • Vraag direct een adviesgesprek aan
  • 5 jaar kwaliteitsgarantie
  • Geschikt voor diverse soorten ramen, inclusief schuifpuien en openslaande deuren