Raampanelen tegen inkijk

Ontdek alles over raamdecoratie tegen inkijk voor de november thuisblijfmaand

Hoe lekker is het als zonlicht door de ramen in je kamer valt? Je geniet van het natuurlijke lichtspel en de warmte die de zon brengt. Licht vormt een belangrijke bron van energie in ons dagelijkse leven. In de ochtend goed van start met de juiste lichtinval in je kamer, even lekker met een boekje genieten in de hoek van de bank of van je huisdier slapend in het warme licht. Grote ramen in een woning zijn voor veel mensen een echt pluspunt. Maar je wilt natuurlijk wel voorkomen dat voorbijgangers je kamer in kunnen kijken en alles zien wat je doet. Wij vertellen je er hier alles over. Laat je inspireren door de mogelijkheden met raamdecoratie tegen inkijk. 

Sfeervol genieten zonder inkijk

Naarmate de dag verstrijkt krijgen we andere behoeften, het wordt donkerder, je sluit je meer af van de buitenwereld en richt je meer op binnen. Hiervoor brengen raampanelen tegen inkijk dan een uitkomst. Het licht valt daarmee wel naar binnen, maar je geniet ook van privacy doordat het zicht wordt belemmerd door de panelen. Fractions, aluminium shutters vormen dé unieke raambekleding tegen inkijk.

Shutters raambekleding tegen inkijk

Fractions zijn aluminium shutters die steeds populairder worden voor gebruik in je woning. Het voordeel van Fractions als raambekleding tegen inkijk is dat je zelf kunt bepalen hoeveel inkijk je wenst. Ze bestaan over twee over elkaar schuivende aluminum panelen die je geheel kan sluiten waardoor er niemand naar binnen kan kijken. Als je ze echter gedeeltelijk open schuift, laat je het zonlicht naar binnen schijnen, terwijl je ook van privacy geniet. Ze kunnen daarnaast zelfs ook bijna helemaal verduisterend ingezet worden, je bepaald zelf dus de mate van inkijk!

Kies Fractions passend bij jouw interieur

Fractions zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Hierdoor is een passend ontwerp te vinden voor elke interieurstijle. Daarnaast worden ze op maat gemaakt voor jouw raam. Om te zorgen dat je raamdecoratie tegen inkijk perfect past in jouw kamer, kun je de stijl en kleur van Fractions afstemmen op de rest van de inrichting. En doordat ze gemaakt worden van hoogwaardig aluminium kun je ze bijvoorbeeld ook perfect in de badkamer gebruiken. Dit is een ruimte waar je natuurlijk de nodige privacy wilt hebben. Met de unieke patronen van Fractions raambekleding creeër je daar je eigen sfeer en stemming, wat dacht je van een Turkse Hamman stijl om bij te relaxen? Het Flower patroon van “design by Osiris” past daar bijvoorbeeld perfect bij. Liever strak en modern? Kies dan voor het Madness patroon (zie foto). Meer inspiratie hierover lees je in het bericht over raamdecoratie in de badkamer.

Wil je meer weten over shutters op maat van Fractions? Neem dan vooral contact met ons op. We staan je graag te woord. Samen zorgen we ervoor dat je een passende maatwerk oplossing voor in jouw woning ontvangt, aansluitend bij jouw smaak en de inrichting van de kamer.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.