Een nieuw jaar staat voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van je woning. Elk jaar worden er allerlei trendkleuren bepaald. Wat zijn de woontrends voor 2021 in kleuren? Welke kleuren zullen we komend jaar veel in het interieur gaan zien? We zetten het graag voor je op een rij.

De woontrends in kleuren voor 2021 bieden verschillende opties, zodat er voor ieder interieur een passende trendkleur te vinden is.

Warme kleuren die rust brengen en een natuurlijke schoonheid tonen, staan in het nieuwe jaar centraal

Je kunt deze trendkleuren natuurlijk zelf combineren met andere kleuren. Zo creëer je een unieke sfeer in je woning. En natuurlijk kun je passende Fractions aluminium shutters uitzoeken die aansluiten bij de woontrends 2021 kleuren. Hieronder lees je meer over de trends die experts voorzien.


Flexa kleur 2021: Brave Ground

Elk jaar bepaalt Flexa een trendkleur. Een team van kleurexperts en internationale designers kiest deze kleur op basis van de wereldwijde trends. Deze kleur weerspiegelt de sfeer van het moment. De Flexa kleur voor 2021 is ‘Brave Ground’. Dit is een warme kleur met een natuurlijke, neutrale uitstraling. De kleur biedt balans in de kamer. En zorgt ervoor dat als je hem combineert met andere kleuren, de andere kleuren stralen. Je kunt de Flexa kleur voor 2021 in elke kamer in je woning gebruiken.

Colora woontrends 2021 kleuren

Ook de kleurexperts van Colora volgens de trends. En stellen jaarlijks een collectie met kleurtinten samen. Voor 2021 zijn er maar liefst 40 trendkleuren voorgesteld. De woontrends 2021 kleuren hebben de naam ´Circle of Life´ gekregen. De collectie bevat zachte tinten die perfect onderling te combineren zijn. Ze bieden allemaal rust en warmte. En een vleugje energie. De vele mogelijkheden zorgen dat er altijd een trendkleur is die in jouw interieur past.

Trendkleur 2021: Donkerblauw

Diverse trendkleuren experts geven verder aan dat ook donkerblauw een kleur is die we in 2021 veel in het interieur tegenkomen. Deze stijlvolle kleur kun je zowel op de muur als in meubels laten terugkomen. Of stel je eigen Fractions samen in een donkerblauwe kleur. Donkerblauw is een kleur die je heel goed met allerlei andere kleuren kunt combineren. En hij biedt een klassieke, luxe uitstraling aan de kamer.

Fractions en de woontrend kleuren 2021

Doordat de woontrends 2021 kleuren een rustige basis bieden, kun je deze heel goed combineren met Fractions. Je kunt Fractions namelijk zelf samenstellen. Zo kies je niet alleen zelf het patroon, ook de kleur is geheel zelf te kiezen.

Osiris Hertman bedacht voor de diverse patronen van Fractions een kleurencombinatie die de patronen nog meer dimensie geven. Wat dacht je van een combinatie van de kleur Beach en Corten Steel in het Diamond patroon? Fractions model Diamond suggereert een luik van een chique herenhuis, terwijl het praktische bekleding is, slim verwerkt in een draaikiepraam bijvoorbeeld. We creëerden met Diamond een effect dat landelijk en chique is, geïnspireerd op Franse landhuizen. Denk aan rijzige herenhuizen, boerderijen met rieten kappen en ambachtelijke uitstraling in architectuur; dat is waar Diamond thuishoort. De kleurencombinatie versterkt dit effect maar kan ook aangepast worden naar eigen wensen.

Bekijk de diverse mogelijkheden op de website. Of neem direct contact op met een expert dealer voor meer informatie over de mogelijkheden van Fractions, aluminium shutters bij jou thuis.