Fractions Diamond

De Diamond doet zijn naam eer aan, het design suggereert een luik van een chique herenhuis, terwijl het praktische raambekleding is, slim verwerkt in een draaikiepraam. Geïnspireerd op Franse landhuizen, creëerden we met Diamond een effect dat landelijk is en chique. Denk aan herenhuizen, boerderijen met rieten kappen en ambacht in de architectuur; dat is waar Diamond thuis hoort.

Kleuradvies Diamond

Voor de Fractions Diamond kun je zelf de kleur en maat aangeven. Zo worden de raampanelen geheel op maat gemaakt. Passend in jouw interieur. Je kunt uit elke RAL-kleur kiezen voor het model Diamond. Ontwerper Osiris geeft voor dit model ook graag een kleuradvies. Voor Fractions Diamond zijn voorgestelde kleuren Beach en Corton steel zeer passend. De structuur in de kleur zorgt voor een ruwe uitstraling die perfect past bij het ontwerp. Met de aangeraden kleuren creëer je verder unieke sfeer die perfect past bij zowel een landelijk interieur als een modern en strak interieur.

Waarom Fractions Diamond?

Fractions zijn aluminium shutters die je voor elk raam in je woning kunt plaatsen. Met de panelen kun je zelf bepalen of je zonlicht in de kamer laat schijnen. Of juist de kamer donker maakt, bijvoorbeeld voor een fijne nachtrust. Fractions Diamond worden geheel op maat gemaakt voor jouw raam, in de maat en kleur die jij wenst. Ook kun je zelf het aantal panelen aangeven.

Wil je meer informatie over dit model ontvangen of vrijblijvend een offerte op maat? Zoek dan vooral een dealer bij jou in de buurt!

Bekijk ook onze andere modellen Fractions: