Fractions Flower

Waan je in Arabische sferen met model Flower. De Flower is een perfecte shutter voor een slaapkamer, de zachte vormen van de klaverbloem geven een romantisch effect aan ieder interieur. Door de verspringende vormen lijken het net de luiken van een Marokkaanse Riad.

Kleuradvies voor Flower

Voor de Fractions Flower kun je zelf de kleur en maat aangeven. De raampanelen worden geheel op maat gemaakt. Passend in jouw interieur. Je kunt uit elke RAL-kleur kiezen voor het model Flower. Ontwerper Osiris geeft voor dit model ook graag een kleuradvies. De gekozen kleuren voor Flower zijn Moroccan green structured en Moss, ze onderstrepen het sprookjesachtige gevoel. De structuur in de kleur zorgt voor een ruwe uitstraling die perfect past bij het ontwerp. Met de aangeraden kleuren creëer je verder een Mediterraanse sfeer die perfect past bij zowel een industriële inrichting als een modern interieur.

Waarom Fractions Flower?

Fractions zijn aluminium shutters die je voor elk raam in je woning kunt plaatsen. Met de panelen kun je zelf bepalen of je zonlicht in de kamer laat schijnen. Of juist de kamer donker maakt, bijvoorbeeld voor een fijne nachtrust. Fractions Flower worden geheel op maat gemaakt voor jouw raam, in de maat en kleur die jij wenst. Ook kun je zelf het aantal panelen aangeven.

Wil je meer informatie over dit model ontvangen of vrijblijvend een offerte op maat? Zoek dan vooral een dealer bij jou in de buurt!

Bekijk ook onze andere modellen Fractions: