Op een speelse manier kan in een handomdraai de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om een ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De aluminium zwarte shutters van deze woning zijn een echte eyecatcher, het hoogwaardige materiaal is duurzaam en zorgen voor een luxe uitstraling.

De aluminium zwarte shutters kunnen in zijn geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Hiermee creëer je steeds zelf weer de sfeer! Daarom is het ook de perfecte oplossing voor iedere ruimte, zoals bij deze woning is gerealiseerd

Doordat in deze woning alle Fractions een zwarte kleur hebben gekregen oogt het geheel volmaakt. Dit mede dankzij de lichte kleuren van het overige interieur, wat er tevens voor zorgt dat de aluminium zwarte shutters er duidelijk uitspringen en écht de blikvanger van de woning vormen.