Over model Madness, shutters | Fractions.nl

Fractions zijn in 7 unieke designs verkrijgbaar. Het model Madness van onze aluminium shutters is één van onze verrassendste modellen.

Het eenvoudige zwart-witte schaakbord is de inspiratie geweest bij dit ontwerp, het simplistische vakkenpatroon vormt de kracht van dit patroon. De scheiding tussen schaduw en licht is hier heel zuiver maar kan heel mooi de ruimte tot leven laten komen; de strenge blokken vervormen namelijk bij iedere ronding die ze tegenkomen.

Kleuradvies Madness

Ze kunnen in elke RAL-kleur vervaardigd worden maar ontwerper Osiris Hertman heeft voor dit model twee kleuradviezen gegeven. De kleuren Moss en Bronze gold geven het ruit effect nog weer warmte en magie mee, maar laat je ook adviseren over de andere kleurmogelijkheden in dit patroon.

Kenmerken Fractions

Fractions worden gemaakt van lichtgewicht aluminium platen. Ook worden Fractions geheel op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat de shutters goed passen. Ook dit moderne strakke model aluminium shutters sluit fantastisch aan op aluminium kozijnen maar past ook op kunststof. Voor meer informatie en de best passende oplossing kun je een afspraak maken met één van onze specialisten.