Shutters raamdecoratie

Je bent op zoek naar raamdecoratie en je wilt graag iets unieks en bijzonders. Dan zijn Fractions shutters raamdecoratie een uitstekende keuze. De raambekleding shutters zijn de laatste trend op gebied van raamdecoratie. Met deze exclusieve raambekleding zorg jij voor een unieke sfeer in huis, die past bij de rest van je interieur. De Fractions raambekleding shutters zijn gemaakt van duurzaam aluminium en door de structuurlak zijn ze krasbestendig. En ze zijn goed bestand tegen vocht, dus je kunt ze zelfs gebruiken in je badkamer of keuken. Door de stevige structuur kunnen ze oppervlaktes bedekken tot maximaal 4 meter breed en 3 meter hoog.

Unieke uitstraling en designs met shutters raambekleding

De shutters raamdecoratie zorgen door het unieke design voor een prachtige sfeer in huis. Naast dat ze functioneel zijn, zorgen ze voor een prachtig schouwspel van licht in je woning. Doordat de sleuven op een bepaalde manier in het aluminium zijn geknepen, weerkaatst het licht niet op je raamdecoratie, maar valt het licht rechtstreeks in de kamer van je woning. De Fractions shutters raambekleding zijn te verkrijgen in verschillende ontwerpen en maten, zodat jij een uniek ontwerp kunt samenstellen, die perfect aansluit op de rest van je interieur. Of je ze nu in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld slaapkamer plaatst.

Stel je eigen ontwerp samen

De raambekleding shutters kun je zo samenstellen dat ze perfect passen binnen het interieur dat je al hebt. En de stijl die je in huis wilt creëren. In de maatvoering en de vormgeving zijn er eigenlijk geen beperkingen te bedenken. Je ontvangt altijd een product dat precies op maat is gemaakt voor jouw raam. Volgens jouw wensen. Je kunt ze ook heel goed voor bijvoorbeeld openslaande deuren plaatsen.

Het is geen standaard kant-en-klaar product. Hierdoor kun je ook je eigen kleur en ontwerp kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt ook zelf kiezen wat voor soort sleuven je wilt. Of je ze rond wilt of met rechte hoeken. De shutters raamdecoratie kun je gebruiken voor draai- en kiepramen, als ook voor schuifdeuren en sommige dakramen.

Duurzame shutters raamdecoratie

Doordat er gebruik wordt gemaakt van aluminium voor het vervaardigen van Fractions, heb je een product in huis waar je jarenlang van kunt genieten. En dat zonder dat er kleurverandering of vormverandering plaatsvindt. Over 10 jaar past deze raambekleding nog net zo goed als nu. Dit komt doordat aluminium zeer vormvast is. En de lakken die gebruikt worden op de shutters zijn UV- bestendig en reageren niet op vocht of temperatuur. Het product zet niet uit of krimpt niet door warmte. En aluminium is een prima product om te recyclen, dus het milieu is er ook blij mee!

Veelgestelde vragen over Fractions als raamdecoratie

Ja, de shutters van Fractions worden volledig op maat gemaakt voor alle soorten ramen en deuren, inclusief draai-kiepramen, schuine ramen, openslaande deuren en schuifpuien.

De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Je creëert steeds zelf weer de sfeer!

Fractions zijn op maat gemaakte aluminium shutters die een nieuwe dimensie van zonlicht in je huis bieden. Met de verschillende designs kun je fantastische lichteffecten creëren. Ze zijn overigens verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kunnen ook uitstekend gebruikt worden als binnenzonwering.