Shutters wit: frisse kleuren voor de ramen

Shutters op maat zijn dé sfeermaker voor jouw ruimte. Een shutter luik zorgt voor een make-over die binnen ieder interieur past. Zo zorgen ze voor zonwering en privacy. Fractions witte shutters bieden een 100% maatwerkoplossing en zijn in ieder opzicht de ideale raamdecoratie voor iedereen! Ze zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Voor ieder raam is er wel een oplossing te vinden. Wij geven jou de keuze uit diverse soorten breedtes en kleuren. Je kunt met onze Fractions aluminium shutters perfect de lichtinval thuis zelf regelen!

Waarom raamdecoratie shutters?

Het is niet gek dat shutters zo populair zijn. Naast de praktische voordelen zijn witte shutters ook een echte eyecatcher in huis. Shutters zullen binnen ieder interieur passen omdat ze een landelijke uitstraling hebben. Daarnaast hebben luiken in plaats van rolgordijnen voor de ramen een nostalgische functie. Dit kan worden gecombineerd met de praktische voordelen van deze raambekleding die helemaal passen in een modern interieur.

Fractions shutters zijn praktische, stijlvolle, onderhoudsarme producten verkrijgbaar in diverse afmetingen. Jouw shutters worden op maat gemaakt door onze monteurs die jou helpen een makeover te creëren die stijlvol is en meer sfeer uitstraalt.

Met de toepassing van shutters voor het raam wordt jouw huis een plaatje!

Shutters, een nieuwe soort variatie

Het is voor iedereen fijn wanneer je een prettige lichtinval zelf kunt regelen en je daarmee ook kunt zorgen voor voldoende privacy. Zo kun je lekker je eigen gang gaan en tot rust komen wanneer jij dat wilt. Goede raamdecoratie is daarvoor een must.

Je ziet vandaag de dag steeds meer dat in een modern interieur de traditionele jaloezieën worden vervangen voor shutters. Shutters zorgt voor variatie in de wereld van raamdecoratie.

Witte shutters op maat

Shutters kopen hoeft helemaal niet duur te zijn. Daar kom je bij Fractions snel genoeg achter. Doordat wij witte shutters compleet op maat leveren, kunnen wij jou de absolute beste kwaliteit garanderen tegen eerlijke en voordelige prijzen. Het maakt niet uit wat het type raam ook is, wij creëren de juiste oplossing!

Fractions witte shutters zijn voor alle soorten ramen geschikt. Je kunt ze heel goed voor bijvoorbeeld draaikiepramen plaatsen, als ook voor schuifpuien. Fractions witte shutters worden altijd op maat gemaakt, dan vallen ze namelijk naadloos in je kozijn. Zelfs bij grote ramen. Ook zijn ze geschikt voor eigenlijk elke ruimte in je woning. Zo passen ze niet alleen in de woonkamer, ook kun je ze heel goed in bijvoorbeeld de slaapkamer en de keuken plaatsen.

Je regelt niet enkel het daglicht en de privacy binnen je woning, maar met Fractions witte shutters op maat kun je ook zorgen voor een betere isolatie. Lekker koel in de zomer, en in de winter houd je de warmte lekker binnen!

Verschil raamdecoratie shutters en houten jaloezieën

Shutters en houten jaloezieën worden vaak door elkaar gehaald. Ze zijn echter zeker niet hetzelfde. Shutters zijn daadwerkelijk binnenluiken die je ook echt op die manier openklapt. Het is niet enkel een dicht vlak, maar een gordijn dat is opgebouwd uit draaibare lamellen. Jaloezieën zijn een vorm van raambekleding die als vouwgordijn of rolgordijn optrekt.

Waarom aluminium in plaats van PVC shutters of houten shutters?

Daarnaast zijn Fractions shutters van aluminium gemaakt. Er zijn verschillende typen shutters. Er bestaan ook houten shutters, kunststof shutters en PVC shutters. Echter, wanneer het om goede raamdecoratie gaat dan zijn aluminium shutters de juiste oplossing. Je kunt Fractions namelijk ook heel goed in een vochtige ruimte zoals de badkamer plaatsen.

Waarom kiezen voor aluminium shutters?

Waarom kies je voor aluminium shutters in plaats van bijvoorbeeld houten raamdecoratie of PVC shutters?

  • Aluminium is een lichtgewicht materiaal, dit zorgt ervoor dat het bedienen van de shutters makkelijk is.
  • Aluminium is een sterk materiaal en kent goede corrosievastheid.
  • Aluminium heeft een luxe uitstraling.
  • Aluminium is 100% recyclebaar en dus duurzaam.

Hoe raamdecoratie shutters toepassen?

Hoe pas je shutters nu precies toe? Shutters aangeboden door Fractions kunnen gemakkelijk in iedere uitvoering op allerlei ondergronden worden gemonteerd. Daarbij maakt niet uit of je kozijn van kunststof, hout of van beton is.

Fractions aluminium shutters zijn voor allerlei ruimtes geschikt. Wanneer je shutters bijvoorbeeld in de woonkamer monteert, dan voorzie je de woonkamer van een prachtige afwerking, maar Fractions witte shutters geven ook sfeer in de badkamer! Fractions witte shutters kunnen ook in vochtige ruimtes worden toegepast. Aluminium shutters zijn prima bestand tegen vocht.

Kies je ook voor shutters als het gaat om ramen als een draaikiep raam of een kantel kiep raam? Ook dan zijn shutters een prima oplossing. Wij maken shutters op maat in alle speciale vormen!

Wat is er bijzonder aan de kleur wit?

Fractions shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maar waarom kiezen voor wit in plaats van bijvoorbeeld zwarte shutters? Zoals al eerder kort genoemd is wit uit alle kleuren een van de mogelijkheden die het meest neutraal en puur is. Wil je toch iets meer kleur aan de ruimte geven? Kies dan voor gekleurde accessoires in combinatie met witte shutters.

Graag zetten we een aantal voordelen van de witte shutter als product op een rij:

  • Wit zorgt voor ruimtelijkheid in het interieur – de ruimte lijkt met shutters in het wit dus optisch een stuk groter
  • Er is een hoop dat past bij witte shutters, je kunt wit met veel combineren
  • Het is een vrij eenvoudige kleur, maar daarnaast toch een grote sfeer-factor
  • Licht weerkaatst op wit, zodat je altijd tot het maximale van het zonlicht geniet. Ook in de winter
  • Er is minder contrast tussen wit en het licht van buiten, waardoor het rustiger is voor je ogen om naar buiten te kijken
  • Stof en vuil vallen op de kleur wit minder op

Wanneer de nieuwe shutters onderdeel zijn van een groter project zoals een verbouwing, overweeg dan eens de keuze voor witte shutters in combinatie met zwarte deuren!

Compleet gepersonaliseerd? Dat kan!

Wanneer we het hebben over een shutter als raambekleding op maat laten maken, dan bedoelen we niet enkel op maat laten maken voor de afmeting van de raampartij. Iedereen is anders, en dat snappen wij helemaal. Niets is mooier dan een compleet gepersonaliseerd interieur. En dat begint bij raamdecoratie.

Wij kunnen jouw Fractions raamdecoratie compleet op maat en gepersonaliseerd maken. Je kunt zelf het model kiezen voor in jouw woning. Ook de kleur is te kiezen. Wij raden bij elk model Fractions een aantal kleuren aan. Er zijn diverse modellen waarbij de kleur wit als advies wordt gegeven. Natuurlijk kunnen we alle modellen in een witte tint uitvoeren.

 

BONUSTIP: Een Scandinavisch interieur is de laatste jaren erg populair in Nederland. Een witte shutter past perfect in dat design!

Welk materiaal moet ik kiezen?

Aluminium is overduidelijk het beste materiaal. Hoewel echt hout nog altijd populair is, hout is een materiaalsoort die natuurlijk is, maar makkelijk aan tastbaar. Aluminium is ook duurzaam, maar meer onderhoudsarm en het kan veel beter tegen een stootje dan houten shutters.

Kosten shutters

Shutters prijzen zijn variabel. Wanneer je de keuze maakt voor Fractions witte shutters is het enige dat sowieso vaststaat dat je kiest voor de kleur wit. Andere specificaties zijn echter per klant verschillend. Wanneer we shutters op maat maken dan kijken we naar het soort raam, de afmetingen, eventuele persoonlijke voorkeuren, etcetera. Het is daarom erg lastig om voor producten op maat gemaakt een precieze indicatie te geven.

Je kunt een afspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt voor een adviesgesprek. Laat je inspireren door een van onze designers en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Je wilt succes? Dan kies je voor Fractions!

Fractions zijn écht ‘made in Hollland’. Wij hebben onze eigen fabriek in Boxtel waar wij alle processen zelf beheren. Wij hebben de volledige controle over alle materialen, de techniek en het eindresultaat. Wij leveren de beste kwaliteit maatwerk binnen zo kort mogelijke tijd.

Met Fractions witte shutters onderscheiden we ons op vlakken zoals techniek, design en functionaliteit in één product. Fractions bestaan uit super platte aluminium platen die zorgen voor efficiëntere lichtwering dan met bijvoorbeeld houten latten.

Fractions zorgen daarnaast voor nog meer beperking in inkijk, ze zijn gemakkelijk in gebruik te nemen en ze zijn onderhoudsvriendelijk. Fractions hebben een aluminium omlijsting die het geheel draagt. Onze Fractions zijn allemaal op maat gemaakt volgens jouw specificaties.

Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Neem contact met ons op. Je wilt succes voor de ramen en in je interieur? Dan kies je voor Fractions!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij voorzien je graag van het beste advies om te zorgen dat je optimaal van onze shutters kunt genieten. Zo ervaar je ook de strakke uitstraling, de lange levensduur en kun je de Fractions panelen met een (verborgen) bediening zelf in de gewenste stand plaatsen. Kom langs tijdens één van onze Open Dagen en we vertellen je graag alles over onze witte shutters. Of neem direct contact op met een dealer bij jou in de buurt. Onze monteurs, verspreid door heel Nederland, komen graag jouw ramen inmeten en geven je advies over het assortiment Fractions.

Veel gestelde vragen over shutters

Wij ontvangen regelmatig vragen over witte shutters. We zetten er graag een aantal, met het antwoord, voor je op een rij. Heb jij een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met Fractions kun je zelf de lichtinval van de zon bepalen. En de scharnieren zijn lichtdicht. Als ze geheel gesloten zijn, kan er licht bij de sleuven naar binnen vallen. Echter, Fractions weren het licht hetzelfde of beter dan andere soorten raamdecoratie.

Witte shutters zijn een populaire keuze voor een modern, licht interieur. Ook pst wit perfect in een klassiek interieur. Wit zorgt ervoor dat een ruimte groter lijkt. Creëer meer ruimte in je kamer door zelf je raamdecoratie samen te stellen.

Witte shutters zijn vandaag de dag enorm populair. Ze creëren een landelijk beeld en hebben een nostalgisch effect. Daarnaast is wit een mooie neutrale kleur die bij ieder interieur past. Daarnaast stoot wit ook warmte af, dat is handig voor de zomer!

Je kiest voor Fractions witte shutters wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie in de juiste maten waarmee je profiteert van praktische voordelen die horen bij een modern interieur, gecombineerd met luiken die knipoog geven naar vroeger. De montage van een shutters is tevens relatief eenvoudig. Het product is geïnstalleerd voor je het weet!

Fractions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium. En worden geheel op maat gemaakt volgens jouw wensen. Kies zelf een design en de wittint die je wenst. Vervolgens meten onze gespecialiseerde dealers Fractions in voor jouw raampartij. Er is dus geen standaard prijs te noemen. Bekijk hier onze prijslijst om een idee te krijgen van de kosten. Of vraag direct vrijblijvend een adviesgesprek aan.