5 x Shutters in je slaapkamer

07-11-2023

Het vinden van de juiste raamdecoratie voor je slaapkamer is een essentieel onderdeel van het creëren van de perfecte sfeer in deze persoonlijke oase. Fractions aluminium shutters bieden een unieke en veelzijdige oplossing die aansluit bij verschillende slaapkamerstijlen, van strak en modern tot romantisch en klassiek. De mogelijkheden zijn eindeloos, en in dit blog nemen we je mee op een reis langs vijf inspirerende projecten waar Fractions aluminium shutters reeds schitteren.

Laat je inspireren door deze vijf projecten waarin Fractions aluminium shutters de slaapkamer transformeren en de perfecte sfeer creëren, of je nu houdt van een strak en modern ontwerp, een romantische sfeer, een hotelachtige uitstraling, een naadloze overgang naar een aangrenzende badkamer, of een penthouse-uitzicht om van te watertanden. Fractions aluminium shutters brengen de wereld van raamdecoratie naar een hoger niveau.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

1. Strakke Zwarte Shutters in een Moderne Slaapkamer

Voor de liefhebbers van minimalistisch design is de combinatie van strakke zwarte Fractions aluminium shutters en een moderne slaapkamer een schot in de roos. De donkere tinten van de shutters zorgen voor een stijlvol contrast met de overwegend witte of grijze kleurenpaletten die vaak in moderne slaapkamers worden gebruikt. Het strakke ontwerp van de shutters biedt privacy en controle over de lichtinval, waardoor je een serene en rustgevende sfeer creëert.

Ook voor kinderslaapkamers zijn Fractions ideaal, huisstofmijt of andere allergieën krijgen geen kans met de onderhoudsvriendelijke Fractions! In het geval van onze schuifbare panelen blijft er geen stof op liggen wat bij houten shutters of jaloezieën bijvoorbeeld wel het geval is in verband de vlakliggende lamellen daar.  Een groot verschil met Fractions!

Download magazine

2. Romantische stijl met Fractions Shutters

Voor een romantische slaapkamerstijl kun je Fractions aluminium shutters in zachtere kleuren, zoals blush of -blauw, overwegen. Deze lichte kleuren brengen een gevoel van zachtheid en romantiek in de slaapkamer. Combineer de shutters met zachte stoffen gordijnen en sfeervolle verlichting om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. De verschuifbare panelen van de shutters zorgen ervoor dat je de juiste hoeveelheid licht en privacy kunt regelen voor een perfecte romantische ambiance!

Informatie over ontspannen slapen

3. Slaapkamer in Hotel stijl

Een slaapkamer met een hoteluitstraling heeft vaak luxe details en een chique uitstraling. Fractions aluminium shutters passen hier perfect bij. Kies voor shutters in een donkere houttint of een metallic afwerking om een vleugje elegantie toe te voegen. Deze shutters bieden niet alleen een gevoel van privacy, maar voegen ook een vleugje luxe toe aan de kamer. Combineer ze met zachte, hoogwaardige beddengoed en decoratieve kussens om de hotelervaring compleet te maken.

Meer info over Fractions bestellen

4. Fractions in de slaapkamer met walk-In badkamer

Voor slaapkamers met een aangesloten walk-in badkamer zijn Fractions aluminium shutters een uitstekende keuze. De verschuifbare panelen bieden privacy in de slaapkamer en laten tegelijkertijd natuurlijk licht binnen in de badkamer. Deze functionele oplossing zorgt voor een naadloze overgang tussen de twee ruimtes. Daarnaast is het aluminium materiaal perfect geschikt voor badkamers, het vraagt weinig onderhoud (er blijft immers geen stof opleggen en zal niet gaan roesten) en zo houd je toch altijd een frisse sfeer in deze luxe gecombineerde setting van badkamer versus slaapkamer. Kies voor neutrale kleuren die harmoniëren met de inrichting van beide ruimtes voor een samenhangend geheel.

Lees hier de veelgestelde vragen

5. Fractions in slaapkamers met een view!

Voor slaapkamers met een adembenemend uitzicht, zoals in een penthouse, zijn Fractions aluminium shutters ideaal. Ze bieden privacy wanneer dat nodig is, maar kunnen ook volledig geopend worden om van het uitzicht te genieten. De duurzame aluminium constructie is bestand tegen weerselementen en zorgt ervoor dat je van het uitzicht kunt genieten zonder concessies te doen aan de stijl. Overweeg shutters in een tint die het buitenaanzicht aanvult en zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Conclusie

De veelzijdigheid en tijdloze aantrekkingskracht van Fractions aluminium shutters maken ze geschikt voor verschillende slaapkamerstijlen. Of je nu houdt van strak en modern, romantisch en klassiek, of een hotelachtige sfeer wilt creëren, deze shutters kunnen naadloos worden geïntegreerd in jouw slaapkamerontwerp. Met de juiste keuze van kleuren en afwerkingen kunnen ze een onderscheidend element vormen dat perfect past bij de uitstraling van je woning. Het is duidelijk dat Osiris' aandacht voor oude ambachten en bijzondere materialen samenkomen in de tijdloze elegantie van Fractions aluminium shutters.

Wil je meer inspiratie? Check het Pinterest account eens van Fractions of kom langs in Boxtel of bij één van de dealers.

Ontdek ze hier

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.