Fractions Events & Inspiratie

01-08-2023

Natuurlijk wil jij verder geïnspireerd worden of alles te weten komen over de mogelijkheden van Fractions bij jou thuis! We bieden verschillende mogelijkheden om ons te bezoeken en je volledig te laten informeren over de aluminium shutters. Heb je andere vragen? Dan kun je contact opnemen via de button "afspraak maken". Tot snel bij Fractions!

Boek direct jouw moment voor een van de Open Zondagen

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Bezoek de Showroom in Boxtel

Om de twee weken is de showroom in Boxtel op zondag geopend. en kun je op je gemak langskomen en in alle rust laten informeren over de mogelijkheden. Daarnaast kun je ons bezoeken in het ETC centrum in Culemborg.

Boek direct jouw moment voor een van de Open Zondagen

Beslis je op de dag zelf om te komen? Informeer even wat nog mogelijk is via 06-53813075. Houd deze website in de gaten voor nieuwe Open Dagen. Bel ons gerust voor een persoonlijke afspraak. Tel: 0411-677865 of mail naar info@fractions.nl

Kun je niet wachten? Bekijk hier filmpjes van Fractions toepassingen op ons YouTube kanaal.

Download het Inspiratie magazine

ETC Design Centre Culemborg; The Place to be voor designers en stylisten!

Bezoek de het ETC Design Centre Culemborg

Fractions heeft een permanente stand in het ETC Design Centre Culemborg, een inspiratie centrum met enkel de meest hoogwaardige partners op het vlak van interieur en design. Van wanddecoratie tot exclusieve accessoires, van maatwerk badkamer tot unieke meubelstukken; je vindt het hier. Iedere maandag kun je het centrum bezoeken (ná aanmelding) en nemen we graag tijd om je alle Fractions modellen en toepassingen te laten zien en je volledig te informeren in deze exclusieve omgeving.

Boek direct jouw moment voor een bezoek aan Fractions in het exclusieve ETC Design Centre

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.