Projecten

Laat je inspireren door de voorbeelden van aluminium shutters in de kamer. Deze eyecatcher is geschikt voor ieder raam en elke binnenruimte.Het aluminium dat we gebruiken is licht en sterk. En het geeft de shutters een moderne en strakke uitstraling.De aluminium shutters van Fractions Shutters by Osiris Design kun je helemaal naar eigen wens samenstellen, zodat ze perfect bij jouw inrichting passen.Ze worden voor jouw ramen op maat gemaakt. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?Hieronder wordt een aantal voorbeelden getoond van wat mogelijk is met Fractions of direct neem contact met ons op!

Model Diamond; Badkamer paradijs

Bekijk project

Model Madness; in the Gym

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short; strak en elegant

Bekijk project

Model Louvre; Badkamer met uitzicht

Bekijk project

Diverse Modellen in Beach House

Bekijk project

Model Louvre; Project The Art of Living

Bekijk project

Model Hexagon; Slaapkamer / Walk in Bathroom

Bekijk project

Model Diamond; In deze moderne Loft

Bekijk project

Model Louvre in de slaapkamer

Bekijk project

Model Madness; Badkamer

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short; Strak, zwart en elegant

Bekijk project

Model Louvre; kosmopolitisch penthouse

Bekijk project

Model Flower op de ramen in de gang

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short; karakteristieke woonkamer

Bekijk project

Model Hexagon; Moderne boerderij

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short; in Hal

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short; perfecte combinatie

Bekijk project

Model Flower; In deze sfeervolle badkamer

Bekijk project

Model Flower; Mysterieus en sfeervol

Bekijk project

Model Louvre; gehele bovenwoning

Bekijk project

Model Louvre; Serre met schuifpui

Bekijk project

Model Louvre; Appartement

Bekijk project

Model Louvre; Jaren 30 woning

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short; 12-voudig systeem

Bekijk project

Model Madness, Badkamer

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Long; Penthouse

Bekijk project

Model Madness – levendig en sfeervol

Bekijk project

Model Madness, Slaapkamer

Bekijk project

Model Louvre in keuken-, slaap- en woonkamer

Bekijk project

Model Louvre, in de erker van deze living

Bekijk project

Model Louvre een ware eyecatcher in deze trappenhal

Bekijk project

Model Diamond, Walk-in-Closet

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Long; Draaikiepraam

Bekijk project

Model Louvre en Flower; Woonhuis en Slaapkamer

Bekijk project

Model Louvre in Sturdy black in deze moderne living

Bekijk project

Model Louvre, verduisterend

Bekijk project

Model Louvre, draaikiep deuren

Bekijk project

Televisie kamer met Fractions, aluminium shutters

Bekijk project

Fractions is perfect voor de badkamer!

Bekijk project

Model Louvre in Sturdy black op een draaikiepraam

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye short, stijlvolle slaapkamer

Bekijk project

Cleopatras Eye Short

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short op de gehele raampartij in deze slaapkamer

Bekijk project

Model Louvre; in deze moderne Woonkamer

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short gang

Bekijk project

Model Hexagon; Modern woonhuis

Bekijk project

Model Cleopatra’s Eye Short; Sfeervolle, stoere woonkeuken

Bekijk project

Aluminium shutters; Ideale raambekleding in de badkamer

Bekijk project

Model Louvre; Bovenverdieping villa

Bekijk project

Talloze mogelijkheden met aluminium shutters

Aangezien er zoveel mogelijkheden met aluminium shutters zijn, snappen wij heel goed dat het soms lastig is om direct te bepalen wat mooi staat voor jouw raam. En wat past bij jouw interieur. In onze inspiratie voorbeelden vind je een greep uit onze aluminium shutters projecten. Zo kun je shutters voor verschillende ramen in verschillende ruimtes bekijken. Je kunt Fractions aluminium shutters binnen in huis gebruiken, in principe voor elk type raam of deurkozijn. Ze zijn beschikbaar in elke RAL kleur. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen welke aluminium shutters het mooist in jouw kamer staan? Wij staan natuurlijk voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat je de perfecte Fractions Shutters by Osiris Design passend bij jouw wensen ontvangt.

Bezoek de showroom of neem contact op

Sfeervolle shutters op maat gemaakt

Fractions zijn aluminium shutters die passen bij de trend van aluminium in huis. Je kunt de shutters geheel naar eigen smaak bij ons samenstellen. Dus geen standaard uitvoering, maar compleet maatwerk. Kies het model, de kleur en bijvoorbeeld het aantal panelen. Wil je na het bekijken van onze inspiratiepagina ook je eigen aluminium shutters samenstellen? Maak dan vrijblijvend een prijsberekening. Of neem direct contact op met een dealer bij jou in de buurt. Samen stellen we de perfecte shutters voor je samen.

Meer informatie over prijzen

Kenmerken aluminium shutters

De aluminium shutters worden uit hoogwaardig aluminium vervaardigd. Ze kleden je interieur aan en zorgen voor de finishing touch bij jouw styling. Fractions zijn bestand tegen vocht. Hierdoor kun je ze ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Natuurlijk zijn ze bestand tegen temperatuurverschillen. Een paneel bestaat uit twee platen waarvan je één plaat kunt verschuiven. Mocht je meerdere panelen naast elkaar geplaatst hebben, dan kun je elk paneel afzonderlijk verschuiven. Of je scharniert Fractions helemaal open en laat het licht maximaal binnen. Zo stel je zelf de gewenste lichtinval en privacy in. Natuurlijk is de afwerking van Fractions van het allerhoogste niveau.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Eenvoudig maar zo mooi

We vonden Fractions shutters in een designblad, we waren direct verkocht voor deze shutters van Fractions met wille dat ze bijna geen stof ophopen zoals andere shutters en een prachtig design…

Gewéldige oplossing

Toen we het zagen waren we al verliefd, maar nu ze er hangen is het meer dan geweldig. Het is niet heel goedkoop, maar het is het geld waard. We hebben spijt dat we het niet gekozen voor het hele huis.

Pracht product

Het is de ideale oplossing voor de enorme raampartij in onze badkamer, maar ook op de slaapkamers geven de Fractions precies de sfeer waar wij van houden. Van inmeten tot aan monteren, het gebeurde allemaal zeer deskundig en professioneel.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.