Ervaringen

Ervaringen met Fractions

Natuurlijk ben je benieuwd naar andere gebruikers en hun ervaringen met Fractions aluminium shutters. We hebben hieronder een greep van de reacties onder elkaar gezet.

Nog meer reviews lees je op Google en op onze Facebook pagina.

Prachtig product, een echte aanrader.

Rated 5 out of 5

12 juni 2023

Eerst gekeken voor houten shutters voor in de badkamer en de keuken. Vervolgens door Aderako in Coevorden in aanraking gekomen met Fractions in Boxtel. Wat een mooi product is dit. Qua prijs maakt het bijna niets uit vergeleken met houten shutters. Ik was gelijk verkocht in de showroom. De Fractions zijn handig in het bedienen, het schoonmaken, ze zijn erg mooi qua uitstraling. De lichtval is goed te reguleren. Het staat mooi op een kantelkiepraam. Voldoende keuze in plaatsing, design en kleur. Prettig contact, bij het inmeten praktisch meedenkend, keurige montage. Prima geregeld. Het is echt een aanrader.

Ik ben erg tevreden.

Silvia

 

Plaatsing Fractions en horren

Rated 5 out of 5

21 november 2022

2 jaar geleden hebben wij in onze huizen jullie prachtige fractions geplaatst. Elke dag opnieuw genieten wij van. The looks, de duisternis, isolatie bij kou en hitte en het gemak van onderhoud. Een pracht product. Nu recent zijn er horren geplaatst die het geheel in functionaliteit nog meer afmaken, zonder dat ze afbreuk doen aan de looks van de Fractions. Het product en de plaatsing zijn het resultaat van mensen die liefde hebben voor hun werk. Dank en succes.

Roebie

Sieraad voor je woning

Rated 5 out of 5
21 november 2022

Wij waren al enige tijd op zoek naar de juiste raamdecoratie. Per toeval zagen wij in het land deze Fractions. De ideale oplossing voor onze ramen. Wij hebben voor louvre gekozen en zijn daar heel blij mee. Je kan de Fractions afsluiten zodat de slaapkamer helemaal is verduisterd of 1 paneel een stukje open laten voor een beetje licht inval. Doordat de Fractions in elke RAL kleur leverbaar is kan je het in elk interieur toepassen. Wij vinden het een sieraad voor je woning en genieten van onze keuze.

Irma en Wilco

 

Bijzonder (&) mooi!

Rated 5 out of 5
21 november 2022

Een veelzijdig product dat een mooie en warme uitstraling heeft, een aanwinst voor onze woon- en slaapkamer. De combinatie van Moss en Beach werkt goed; geeft rust en vult elkaar mooi aan. Zowel de kwaliteit als de service zijn perfect…

Ina Mulder

 

Eyecatcher

Rated 5 out of 5
15 september 2022

Met goed zoeken zijn wij op Fractions gestuit. Na het zelf meten vd ramen snel een afspraak gemaakt voor het echte inmeten. Robert van Loosbroek kwam langs in Vreeland waar ons nieuwe huis werd gebouwd. Hij geeft goed advies, denkt mee en heeft alles zorgvuldig opgemeten. Daarna werden wij uitstekend op de hoogte gehouden van het proces. Wij hebben gekozen voor Cleopatra eyes (small). Een ontzettend nauwkeurige monteur heeft alles geïnstalleerd en uitgelegd. We zijn ontzettend tevreden en trots met deze shutters die ontworpen zijn door Osiris. Een aanwinst in huis, ons interieur en ze werken ook erg prettig. De shutters zijn functioneel maar bovenal prachtig. We zijn erg tevreden met de mensen van Fractions die trots zijn op hun product(en) en goed communiceren. Hierna hebben wij ook horren besteld en laten plaatsen. Een fijn bedrijf. 

Richard Bakker

 

Fractions in landelijke stijl

Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Wat een top product!

Wij hebben gekozen voor de Fractions met het diamond motief en zijn er heel erg blij mee. Het is de ideale oplossing voor de enorme raampartij in onze badkamer, maar ook op de slaapkamers geven de Fractions precies de sfeer waar wij zo van houden. Vanaf het inmeten tot aan het monteren, het gebeurde allemaal zeer deskundig en professioneel.Minder tonen

Auke en Greetje

 

Oplossing voor smalle raam naast voordeur

Rated 5 out of 5
30 juni 2022

We waren op zoek naar een raambekleding voor een smal raam naast de voordeur. We ontdekten Fractions op internet. Na een bezoek aan de showroom waren we zo enthousiast, dat we meteen een bestelling hebben geplaatst. Montage zelf gedaan, ging probleemloos en ziet er perfect uit. Contact met het bedrijf verliep zeer prettig. Al met al, een aanrader!

Marian en Peter

 

Fractions - Mooi product Luxe uitstraling - Erg fijne mensen

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

We wilden wat anders dan we kenden. We zochten iets compacts met een luxe uitstraling. Zo kwamen we bij Robert terecht in Boxtel. We waren er snel uit gekomen. Cleopatra`s eye short, Beach Bronze Gold. Het is echt super gaaf geworden.

Dimitri

 

Professionele aanpak

Rated 5 out of 5
2 juni 2022

Alles is helemaal naar wens verlopen. Wat me opviel tijdens het gehele traject is de professionaliteit. Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met het versturen van de laatste factuur gaat het zoals het zou moeten gaan. Tevens een hele dikke pluim voor de heren die kwamen monteren. Zeer secuur, heel netjes echt een heel dik compliment voor het totaal traject!Minder tonen

Johan

 

Eenvoudig maar zo mooi

Rated 5 out of 5
30 mei 2022

We vonden Fractions shutters in een designblad, we waren direct verkocht voor deze shutters van Fractions met wille dat ze bijna geen stof ophopen zoals andere shutters en een prachtig design..
Na ons bezoek in de toonzaal hebben we direct beslist om deze aan te brengen in onze nieuwe woning en in ons tweede verblijf. 
De kinderen kunnen nu slapen in een bijna donkere kamer, ze slapen langer als voorheen wat een extra voordeel is. De shutters met het zonlicht erop geven een mooi effect. We hebben zeker geen spijt dat we voor deze firma hebben gekozen alles was netjes afgewerkt. Ik kan Fractions alleen maar aanraden.

Bedankt Robert!

Rudy Brauwers