Fractions ervaringen

Eyecatcher

Rated 5 out of 5
15 september 2022

Met goed zoeken zijn wij op Fractions gestuit. Na het zelf meten vd ramen snel een afspraak gemaakt voor het echte inmeten. Robert van Loosbroek kwam langs in Vreeland waar ons nieuwe huis werd gebouwd. Hij geeft goed advies, denkt mee en heeft alles zorgvuldig opgemeten. Daarna werden wij uitstekend op de hoogte gehouden van het proces. Wij hebben gekozen voor Cleopatra eyes (small). Een ontzettend nauwkeurige monteur heeft alles geïnstalleerd en uitgelegd. We zijn ontzettend tevreden en trots met deze shutters die ontworpen zijn door Osiris. Een aanwinst in huis, ons interieur en ze werken ook erg prettig. De shutters zijn functioneel maar bovenal prachtig. We zijn erg tevreden met de mensen van Fractions die trots zijn op hun product(en) en goed communiceren. Hierna hebben wij ook horren besteld en laten plaatsen. Een fijn bedrijf.

Richard Bakker

Fractions in landelijke stijl

Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Wat een top product!
Wij hebben gekozen voor de Fractions met het diamond motief en zijn er heel erg blij mee. Het is de ideale oplossing voor de enorme raampartij in onze badkamer, maar ook op de slaapkamers geven de Fractions precies de sfeer waar wij zo van houden. Vanaf het inmeten tot aan het monteren, het gebeurde allemaal zeer deskundig en professioneel.

Auke en Greetje

Oplossing voor smalle raam naast voordeur

Rated 5 out of 5
30 juni 2022

We waren op zoek naar een raambekleding voor een smal raam naast de voordeur. We ontdekten Fractions op internet. Na een bezoek aan de showroom waren we zo enthousiast, dat we meteen een bestelling hebben geplaatst. Montage zelf gedaan, ging probleemloos en ziet er perfect uit. Contact met het bedrijf verliep zeer prettig. Al met al, een aanrader!

Marian en Peter

Fractions - Mooi product Luxe uitstraling - Erg fijne mensen

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

We wilden wat anders dan we kenden. We zochten iets compacts met een luxe uitstraling. Zo kwamen we bij Robert terecht in Boxtel. We waren er snel uit gekomen. Cleopatra`s eye short, Beach Bronze Gold. Het is echt super gaaf geworden.

Dimitri

Professionele aanpak

Rated 5 out of 5
2 juni 2022

Alles is helemaal naar wens verlopen. Wat me opviel tijdens het gehele traject is de professionaliteit. Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met het versturen van de laatste factuur gaat het zoals het zou moeten gaan. Tevens een hele dikke pluim voor de heren die kwamen monteren. Zeer secuur, heel netjes echt een heel dik compliment voor het totaal traject!

Johan

Eenvoudig maar zo mooi

Rated 5 out of 5
30 mei 2022

We vonden Fractions shutters in een designblad, we waren direct verkocht voor deze shutters van Fractions met wille dat ze bijna geen stof ophopen zoals andere shutters en een prachtig design..
Na ons bezoek in de toonzaal hebben we direct beslist om deze aan te brengen in onze nieuwe woning en in ons tweede veblijf.
De kinderen kunnen nu slapen in een bijna donkere kamer, ze slapen langer als voorheen wat een extra voordeel is.
De shutters met het zonlicht erop geven een mooi effect. We hebben zeker geen spijt dat we voor deze firma hebben gekozen alles was netjes afgewerkt. Ik kan Fractions alleen maar aanraden.
Bedankt Robert

Rudy Brauwers

Geweldig

Rated 5 out of 5
30 mei 2022

Toen we het zagen waren we al verliefd, maar nu ze er hangen is het meer dan geweldig. Het is niet heel goedkoop, maar het is het geld waard. We hebben spijt dat we het niet gekozen hebben voor het hele huis. Helaas was het spaarpotje niet groot genoeg. Wij zijn fan van cleopatra’s eye.
Klein bedrijf, dus korte lijntjes en een geweldig vriendelijke installateur.

Pascal Nagel

Woonkamer

Rated 5 out of 5
12 april 2022

Op een open dag in Boxtel geweest, en eigenlijk meteen verkocht. Ze zijn geplaatst Louvre uitvoering zwart. Aan al mn verwachtingen voldaan, en meer! Ben er bijzonder blij mee, mijn woonkamer heeft een up-date gekregen !

Frieda

Fractions voor ons keukenraam

Rated 5 out of 5
28 maart 2022

We hebben de showroom bezocht in Boxtel. Robert nam alle tijd voor ons . Goed advies, korte lijnen en meedenken staan voorop in dit bedrijf. Het resultaat mag er zijn. Een raambekleding wat een mooie luxe uitstraling geeft en zelfs praktisch is:) Zeker de moeite waard om rechtstreeks bij Fractions te bestellen.

Esther & Maurice

Top Fractions in onze nieuwe woning

Rated 5 out of 5
20 maart 2022

Na een bezoek in de showroom besloten Fractions te plaatsen voor alle ramen in onze nieuwe woning. Dit geeft een geweldige eenheid. We zijn er erg blij mee.

Desiree Aerts

 

Laat ons ook jouw Fractions ervaringen weten