Fractions ervaringen

Badkamer

5,0 rating
24 november 2021

Sinds een paar weken zijn we trotse eigenaar van een paar prachtige zwarte Fractions in onze badkamer. Wij wilde ze niet op het raam geplaatst hebben maar ervoor, ook dat was geen probleem! Bestellen, leveren en plaatsen ging super netjes. Wat een mooi product! Hip, strak, eigentijds met een mooie afwerking. We zijn er heel blij mee!

Jeanine Hovestadt

Fractions

5,0 rating
20 oktober 2021

Sinds kort zijn we in een appartement getrokken met 6 draai-kiepramen. Het was een uitdaging om daar iets moois voor te vinden. Tot ik op Facebook Fractions voorbij zag komen. Na een bezoekje aan de showroom waren we verkocht. Ze zijn nu sinds een paar weken op de ramen gemonteerd, en we zijn er verliefd op. Iedereen die komt kijken, valt het meteen op. Het zijn echte eyecatchers.
Bedankt voor de geweldig goede service.

Nico en Hennie

Reactie van Fractions

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met Fractions en de geboden service. Geniet volop van jullie nieuwe raamdecoratie!

niet alleen prachtig maar ook uitstekende service

5,0 rating
14 september 2021

Sinds 2 jaar hebben we fractions in onze keuken, fantastisch mooi en sfeervol! We zijn meer dan happy en blij met onze keuze voor dit product. Een paar weken geleden bleek er een iets fout te zijn gegaan bij de ophanging. En zo mogelijk zijn we nu nog meer in onze sas met fractions. Wat een geweldige service; onmiddellijk werd er een afspraak gepland, kwam de kundige monteur en werd e.e.a. hersteld. Wat een prettige ervaring en uitstekende service!!

Irene

Bijzonder mooie raambekleding

5,0 rating
8 juli 2021

We waren al een tijdje op zoek naar raambekleding: iets dat meer privacy zou geven, maar ook nog de mogelijkheid tot daglicht geeft. Geen ‘ logge’ shutters voor ons, maar wat dan wel?
Via Pinterest zijn we gestuit op de Fractions en wow, wat zijn we daar blij mee! Mooie showroom, goede uitleg en advies van Robert, afspraken die worden nagekomen (het bestaat nog!) en bovenal een prachtig resultaat.
We hebben al heel veel complimenten gekregen van leveranciers, buren en vrienden. Veel dank!

Dennis & Livvy

Prachtige raamdecoratie

5,0 rating
3 juni 2021

Allereerst is het een zeer stijlvolle raamdecoratie. We waren zeer tevreden over de service die Robert ons gaf. Ze hebben geweldig werk geleverd. Van het begin tot het einde is alles naar wens verlopen. We raden het iedereen aan.

Hafize

Fractions voor kamerhoge kantelramen

5,0 rating
19 april 2021

Wij konden geen geschikte raambekleding vinden voor de kamerhoge kantelramen/deuren in onze nieuwbouwwoning. Een gordijnrail paste niet, luxaflex kon niet de juiste hoogte leveren, en shutters waren te zwaar. Toen kwam er op FB een reclame voor Fractions voorbij. Na een bezoek aan de showroom in Boxtel waren wij enthousiast, en dat zijn we, nu de Fractions geplaatst zijn, nog meer! Wat een mooi effect, en wat een mogelijkheden.. de deuren open of dicht, de schuifjes een klein beetje of helemaal open. De ramen in kantelstand of helemaal open als een deur, het kan allemaal. Wij hebben al veel positieve reacties ontvangen van soms ietwat jaloerse nieuwe buren…

Annet

Peter van Vlokhoven

5,0 rating
19 april 2021

Na vorig jaar de badkamer aangekleed te hebben met Fractions was nu de beneden verdieping aan de beurt. Geen twijfel over mogelijk dat ook daar de keuze voor Fractions is gemaakt. Het is zo mooi en wordt zo netjes allemaal afgehandeld dat we super tevreden zijn over dit bedrijf!

Peter van Vlokhoven

Fractions is perfect

5,0 rating
26 maart 2021

Als architect wil je echt iets moois hebben op de aluminiumkozijnen die in je ontwerp goed uitkomen. Hiervoor biedt Fractions een mooi geheel op kleur passend en een speciaal patroon. Ook de uitvoering is heel goed verlopen en alles is zeer netjes gemonteerd en Fractions is zijn naam meer dan waard door de mooie licht inval. Ook de mooie bestikkerde bus maakt een netjes voorkomen om het geheel af te maken.

Lillian Brinks

Precies wat we zochten

5,0 rating
2 maart 2021

Bij de nieuwbouwwoning waren de voordeuren van glas. Prachtig, maar wel inkijk. Met Fractions vonden we dé perfecte oplossing om toch licht binnen te laten, en ’s nachts de boel dicht te schuiven voor de nodige privacy. Praktisch en last but not least: hele mooie luxe uitstraling. Service, levering en montage verliepen vlekkeloos.

Annemarie

Reactie van Fractions

Wat fijn om te horen dat Fractions jullie bieden wat jullie zochten: licht en privacy. Heel veel plezier met jullie nieuwe raamdecoratie!

Rob

5,0 rating
1 maart 2021

Een aantal jaren geleden al kennis mee gemaakt maar nu eindelijk dan ook geplaatst in onze badkamer. Eerst uiteraard even naar de showroom geweest en met de goede hulp van Robert e.e.a. uitgezocht in een zeer sfeervolle showroom. Besteld en vorige week gemonteerd op onze badkamer. De Fractions voegen echt wat toe aan de toch al luxe uitstraling. Het is een mooi product, makkelijk schoon te houden en heeft gewoon net iets meer als andere raambekleding. Dus check de site van Fractions en kies voor iets bijzonders.

Ingrid Reijnen

 

Laat ons ook jouw Fractions ervaringen weten