Fractions: Shutters prijzen

Als je erover denkt om Fractions voor je raam aan te schaffen, is de eerste vraag vaak wat daar de kosten voor zijn. Er is alleen niet direct een standaard antwoord te geven op wat prijzen shutters hebben. Dit is namelijk afhankelijk van van diverse factoren. Prijzen voor Fractions Shutters by Osiris hangen onder meer af van het raam. De verdeling van het kozijn bepaalt de montagemogelijkheden en daarmee de maat. De prijs van de shutters is dus onder andere maat afhankelijk. Ook de keuze voor het patroon heeft invloed op de shutters prijzen. Hieronder krijg je een indicatie van de prijzen voor jouw project en de hele prijslijst kun je hier bekijken. Het bepalen van de exacte prijs gebeurt altijd via een Fractions Shutters by Osiris specialist.

Wat kosten Fractions Shutters by Osiris Design?

De prijs van shutters is afhankelijk van de maat en de uitvoering. Fractions worden namelijk op maat gemaakt, zodat ze perfect passend zijn voor jouw situatie. Wij bieden verschillende soorten modellen Fractions aan. Hierdoor is het mogelijk zelf de maat, het patroon, de kleur en het aantal panelen aan te geven. In onze prijslijst kun je vervolgens een globale prijsindicatie vinden. Neem contact met ons op of met een Fractions specialist in de buurt om alle mogelijkheden door te nemen. En voor een exacte prijsopgave van shutters voor bij jou thuis.

Prijs shutters berekenen

Voor het berekenen van prijzen shutters, kun je direct een offerte op maat aanvragen en een meetafspraak maken. Ook kun je een prijslijst en ons magazine aanvragen. Als je jouw wensen persoonlijk wilt doornemen, kun je ons vragen contact met je op te nemen op een tijdstip dat het jou schikt. Onze adviseurs nemen graag je wensen en de talloze keuzemogelijkheden met je door. Je weet zo zeker dat je een offerte op maat ontvangt die past bij jouw situatie. Hiervoor voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan achteraf en de prijzen voor shutters anders uitvallen dan je in gedachten had.

Uniek product: geschikt voor elke ruimte

Door te kiezen voor shutters van Fractions.nl weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest. En een uniek product! Het aluminium is geschikt voor elke ruimte en kan ook op een draaikiepraam geplaatst worden. Dit is een groot pluspunt, want traditionele shutters, zoals houten shutters, zijn hier niet voor geschikt. Een ander verschil is dat Fractions ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer gebruikt kunnen worden. Veel shutters, waaronder houten shutters, zijn vaak niet tegen vocht bestendig. Doordat je zelf de Fractions kunt verstellen, bepaal je makkelijk hoeveel licht je binnen wilt laten. En van hoeveel privacy je geniet. Een ander voordeel is dat Fractions erg onderhoudsvriendelijk zijn, ramen wassen kan ook nog gewoon omdat de Fractions volledig opengeklapt kunnen worden.

Shutters prijzen en kwaliteit

Wij fabriceren Fractions op maat in onze fabriek in Boxtel, Nederland. Hierdoor zien we persoonlijk toe op de kwaliteit van het geleverde product. Wij verzorgen het gehele proces; van persoonlijk advies, het op maat maken van de shutters tot de perfecte montage. Ook zorgen we ervoor dat je vooraf duidelijkheid hebt over de Fractions prijzen. Wij willen ten slotte niet dat je achteraf voor kosten staat die niet voorzien en berekend waren. Als de berekening gemaakt is op basis van jouw keuze en de exacte maat van onze specialist ter plaatse, heb je een duidelijk inzicht in de totale kosten.

Kosten shutters: plaatsen

Doordat wij een maatwerk product aanbieden, zorgen we ook voor de plaatsing door een Fractions specialist. Het plaatsen luistert namelijk erg nauw en is van groot belang voor een prachtig eindresultaat. Je bent er zo van verzekerd dat je jarenlang kunt genieten van aluminium shutters die prefect aansluiten op jouw raamwerk.

Fractions: wat bieden wij

 • Geïntegreerde oplossing
 • Op kleur en maat geleverd
 • Offerte zodat vooraf duidelijkheid is over shutters prijzen
 • Functioneel
 • Design by Osiris Hertman
 • Isolatiewaarde
 • 98% verduisterend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Super smal pakket
 • Ook voor draaikiep ramen
 • Schoon (allergieën)