Fractions: Shutters prijzen

Als je erover denkt om Fractions voor je raam aan te schaffen, is de eerste vraag vaak wat daar de kosten voor zijn. Er is alleen niet direct een standaard antwoord te geven op wat prijzen shutters hebben. Dit is namelijk afhankelijk van van diverse factoren. Prijzen voor Fractions Shutters by Osiris hangen onder meer af van het raam. De verdeling van het kozijn bepaalt de montagemogelijkheden en daarmee de maat. De prijs van de shutters is dus onder andere maat afhankelijk. Ook de keuze voor het patroon heeft invloed op de shutters prijzen. Hieronder krijg je een indicatie van de prijzen voor jouw project en de hele prijslijst kun je hier bekijken.

Het bepalen van de exacte prijs gebeurt altijd via een Fractions Shutters by Osiris specialist.

Wat kosten Fractions Shutters by Osiris Design?

De prijs van shutters is afhankelijk van de maat en de uitvoering. Fractions worden namelijk op maat gemaakt, zodat ze perfect passend zijn voor jouw situatie. Wij bieden verschillende soorten modellen Fractions aan. Hierdoor is het mogelijk zelf de maat, het patroon, de kleur en het aantal panelen aan te geven. In onze prijslijst kun je vervolgens een globale prijsindicatie vinden.

Exacte prijsopgave ontvangen?

Neem contact met ons op of met een Fractions specialist in de buurt om alle mogelijkheden door te nemen. En voor een exacte prijsopgave van shutters voor bij jou thuis.

Shutters voor je raam: prima zonwering!

Soms wil je in de zomer minder licht wanneer de zon fel schijnt, en in de winter wil je juist het liefste zo veel mogelijk licht toelaten. Dit kan prima geregeld worden met Fractions shutters!

Shutters fungeren erg goed als zonwering. Fractions shutters kunnen worden voorzien van lamellen, net als bij rolgordijnen. Door de lamellen in de fractions shutter te verstellen kun je zelf geheel de lichtinval regelen. Wil je meer of minder licht in de woonkamer Dat regel je zelf met fractions shutters!

Niemand houdt van pottenkijkers door zijn of haar raam. Met Fractions shutters kun je ook nog eens zelf bepalen hoeveel er door jouw raam heen te zien valt. Daarmee zijn shutters van Fractions dus ook een prima ondersteuning voor meer privacy in huis!

Prijs shutters berekenen

Voor het berekenen van prijzen shutters, kun je direct een offerte op maat aanvragen en een meetafspraak maken. Ook kun je een prijslijst en ons magazine aanvragen. Als je jouw wensen persoonlijk wilt doornemen, kun je ons vragen contact met je op te nemen op een tijdstip dat het jou schikt.

Onze adviseurs nemen graag je wensen en de talloze keuzemogelijkheden met je door. Je weet zo zeker dat je een offerte op maat ontvangt die past bij jouw situatie. Hiervoor voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan achteraf en de prijzen voor shutters anders uitvallen dan je in gedachten had.

Uniek product: geschikt voor elke ruimte

Door te kiezen voor shutters van Fractions.nl weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest. En een uniek product! Het aluminium is geschikt voor elke ruimte en kan ook op een draaikiepraam geplaatst worden. Dit is een groot pluspunt, want traditionele shutters, zoals houten shutters, zijn hier niet voor geschikt. Een ander verschil is dat Fractions ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer gebruikt kunnen worden.

Veel shutters, waaronder houten shutters, zijn vaak niet tegen vocht bestendig. Doordat je zelf de Fractions kunt verstellen, bepaal je makkelijk hoeveel licht je binnen wilt laten. En van hoeveel privacy je geniet. Een ander voordeel is dat Fractions erg onderhoudsvriendelijk zijn, ramen wassen kan ook nog gewoon omdat de Fractions volledig opengeklapt kunnen worden.

Shutters prijzen en kwaliteit

Wij fabriceren Fractions op maat in onze fabriek in Boxtel, Nederland. Hierdoor zien we persoonlijk toe op de kwaliteit van het geleverde product. Wij verzorgen het gehele proces; van persoonlijk advies, het op maat maken van de shutters tot de perfecte montage. Ook zorgen we ervoor dat je vooraf duidelijkheid hebt over de Fractions prijzen.

Wij willen ten slotte niet dat je achteraf voor kosten staat die niet voorzien en berekend waren. Als de berekening gemaakt is op basis van jouw keuze en de exacte maat van onze specialist ter plaatse, heb je een duidelijk inzicht in de totale kosten.

Kosten van de shutters: plaatsen

Doordat wij een maatwerk product aanbieden, zorgen we ook voor de plaatsing door een Fractions specialist. Het plaatsen luistert namelijk erg nauw en is van groot belang voor een prachtig eindresultaat. Je bent er zo van verzekerd dat je jarenlang kunt genieten van aluminium shutters die prefect aansluiten op jouw raamwerk.

Fractions: wat bieden wij

 • Geïntegreerde oplossing
 • Op kleur en maat geleverd
 • Offerte zodat vooraf duidelijkheid is over shutters prijzen
 • Functioneel
 • Design by Osiris Hertman
 • Isolatiewaarde
 • 98% verduisterend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Super smal pakket
 • Ook voor draaikiep ramen
 • Schoon (allergieën)

Materiaal shutters, kies voor aluminium

Het materiaal shutter is een belangrijke keuze. Er zijn vele materialen shutters die je kunt kiezen voor je ramen. Fractions shutters zijn zeker de moeite waard. Wat maakt aluminium shutters dan de beste materiaalkeuze?
Houten jaloezieën zijn nog altijd een veel gekozen optie en shutters komen in heel veel verschillende materialen: echt hout, meerdere lagen hardhout, polywood shutters en kunststof shutters.

Houten en polywood versus aluminium shutters

Houten shutters en polywood shutters zijn vandaag de dag nog altijd twee van de meest populaire keuzes. Beide vormen van raamdecoratie zijn gemaakt van hout. Polywood is een hout substituut wat speciaal vervaardigd is voor shutter luiken. Echt hout wordt vaak gekozen vanwege de sfeervolle uitstraling. Er kleven echter ook nadelen aan deze materialen zoals vochtbestendigheid en toepasbaarheid.
Wij maken shutters niet van hout, maar van aluminium. Waarom? Aluminium is een lichtgewicht materiaal en daarom makkelijk te monteren. Aluminium design is tevens zo aan te passen dat jouw shutters op alle ramen en in combinatie met ieder interieur passen. Daarnaast is aluminium duurzaam en daarmee goed voor het milieu – een aluminium shutter is onderdeel van duurzaam wonen.

Daarnaast kan hout, zoals we net al even benoemden, niet goed tegen vocht. Een houten shutter in combinatie met een vochtige ruimte is dus geen goede combinatie. Met aluminium zul je hier nooit problemen mee hebben. Die kun je ook prima in bijvoorbeeld de badkamer plaatsen.

Daarnaast gaat dit materiaal lang mee. Wanneer je hiervoor kiest zul je dus langer van je shutter luiken kunnen genieten. De levensduur kan oplopen tot wel 50 jaar!

Veelgestelde vragen over kosten van onze shutters

Je wilt uiteraard de perfecte shutters voor jouw woning. Fractions zijn de beste shutters voor iedere woning, wij behandelen graag een aantal veelgestelde vragen.

De kosten voor een shutter wordt bepaald aan de hand van diverse factoren. Bij Fractions leveren we shutters van de hoogste kwaliteit. Onze vakspecialisten leveren écht maatwerk. Soms kunnen de doeleinden die klanten met onze producten hebben impact hebben op de keuzes die zij maken en varianten die zijn kiezen. Een gemiddelde prijs voor een shutter bestaat dus niet echt.

De aanschaf van shutters komt niet met de keuze uit slechts een aantal opties, je stelt ze zelf samen. Jouw keuzes hebben dus impact op de totaalprijs. Voor welke afmetingen kies je? Maak je de keuze voor speciale vormen voor jouw raambekleding? Welk design uit ons assortiment past het beste bij jou? Download vooral onze prijslijst om een idee van de kosten te krijgen.

Ja, Fractions shutters kunnen wij voor je monteren. Onze monteurs komen bij jou langs om de montage te verzorgen. Wij nemen het gehele montageproces graag uit handen, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Wel zo makkelijk!

Ja, dat kan. Je kunt voor nieuwe raamdecoratie shutters een offerte ontvangen. Deze kun je voor verschillende soorten shutters op onze website aanvragen.

Onze eigen monteurs komen shutters graag bij jou plaatsen. Shutters laten plaatsen zit echter niet bij de prijs inbegrepen. Hier zijn bijkomende kosten aan verbonden. De montagekosten per systeem zijn €100 tussen de 1 en de 5 systemen. Bij meer systemen is de montageprijs voor shutters €80 per systeem.

 

Kunnen jullie mij adviseren?

Ja, dat kan! Wij weten als geen ander dat onze producten veelzijdig zijn. Wij adviseren je daarom graag bij het kiezen van Fractions shutters. Heb je twijfels over of het door jou gekozen design wel past bij je kozijnen? Heb je vragen over shutters en zonwering? Heb je vragen over de afmetingen?

Welke shutter, je ook kiest, welke vragen je ook hebt, wij staan je graag bij. Als je aanvullende vragen hebt kun je contact met ons opnemen via e-mail. Ons e-mailadres is: info@fractions.nl