Fractions bestellen en leveren

13-11-2023

Geïnteresseerd in Fractions? Benieuwd naar het bestel en leveringsproces? Op deze pagina vind je daar alle informatie over. Heb je andere vragen? Dan kun je contact opnemen via de button "afspraak maken".

Tot snel bij Fractions!

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

1) Laat je informeren en inspireren door ons

Fractions Dealers
We hebben over heel Nederland specialisten zitten waar je Fractions kan bekijken of je kan laten informeren. Op deze pagina kun je jouw dealer in de buurt vinden.

Kom naar Boxtel
Je kunt altijd een afspraak maken in de showroom op doordeweekse dagen. En één keer in de twee weken is de showroom in Boxtel op zondag ook geopend en kun je op je gemak langskomen en in alle rust laten informeren over de mogelijkheden.

Bezoek ons in Culemborg
Fractions heeft een permanente expositie in het ETC Design Centre Culemborg, een inspiratie centrum met enkel de meest hoogwaardige partners op het vlak van interieur en design. Iedere maandag kun je het centrum bezoeken (na aanmelding) en nemen we graag tijd om je alles te laten zien en volledig te informeren in deze exclusieve omgeving. Op andere dagen kun je ook terecht bij het ETC, wel graag even vantevoren een afspraak maken via mail of telefoon!

Maak hier je afspraak voor de Open Zondag in de showroom Boxtel

2) Inmeten en Offreren

Nadat je alle info hebt gekregen, kom je in de volgende fase van het proces.
Dat bestaat uit deze stappen:

1.We maken een inmeet afspraak, als je via een dealer besteld maakt hij deze afspraak

2.Op basis van de bevindingen en maten brengen we een passend advies uit voor model, aantal luiken en systeem (vouw schuif of scharnierend)

3. De offerte kan dan vervolgens op maat worden gemaakt en je ontvangt deze per mail van ons

De gemiddelde doorloop tijd van deze fase is 2 weken.

 

Lees hoe anderen het aankoopproces hebben ervaren

3) Productie en Leveren

De prijs van shutters is afhankelijk van de maat en de uitvoering. Fractions worden namelijk op maat gemaakt, zodat ze perfect passend zijn voor jouw situatie. Wij bieden verschillende soorten modellen Fractions aan. In onze prijslijst kun je alvast een globale prijsindicatie vinden.

Als je akkoord bent met de offerte dan wordt de rest van het proces in gang gezet voor jullie;

4. We bevestigen dat we alles goed in beeld hebben en we houden je op de hoogte van de oplever datum

5.We maken een afspraak om ze bij je te plaatsen, afhankelijk van het aantal Fractions neemt dit 1 of meerdere dagen in beslag.

De gemiddelde tijd van het doorlopen van dit proces is 4 à 5 weken.

Kun je niet wachten? Bekijk hier de filmpjes van Fractions of download het magazine. Via Pinterest kun je ook veel inspiratie opdoen, bekijk daar de toepassingen en projecten van Fractions!

 

Meer informatie of een afspraak?

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.