Woonmaand bij Fractions

Nieuws
21-09-2023

De bladeren beginnen te vallen en de herfstwind brengt een frisse sfeer met zich mee - het is weer tijd voor de woonmaand 2023! Deze maand staat in het teken van het transformeren van je huis in een warme, comfortabele oase om de koude maanden in stijl door te komen. Dit jaar belooft extra bijzonder te worden, met opvallende trends en innovaties die je niet wilt missen. Een hoogtepunt van deze woonmaand is de deelname van Fractions aluminium shutters op de VT Wonen Design Beurs, in samenwerking met de gerenommeerde ontwerper Osiris Hertman.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

De VT Wonen Design Beurs 2023

De VT Wonen Design Beurs, een jaarlijks terugkerend evenement, is een hotspot voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurontwerp en decoratie. Van 3 tot en met 8 oktober 2023, kun je een bezoek brengen aan stand 2260, waar Fractions aluminium shutters zich zal presenteren in samenwerking met Osiris Hertman. Deze samenwerking belooft een schitterende showcase te worden van innovatief design en verfijnde interieuroplossingen.

Kom en bezoek ons op stand 2260, informeer hier naar kortingskaarten!

Fractions Aluminium Shutters: De Perfecte Mix van Stijl en Functionaliteit

Aluminium shutters zijn de nieuwste sensatie in de wereld van interieurontwerp, en Fractions heeft de lat nog hoger gelegd met hun baanbrekende product. Deze shutters zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel. Ze bieden volledige controle over de lichtinval en privacy in je huis, terwijl ze tegelijkertijd een elegante en moderne uitstraling toevoegen aan elk interieur.

De samenwerking met Osiris Hertman voegt een extra dimensie toe aan deze innovatieve producten. Hertman staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en oog voor detail. Zijn visie en creativiteit gecombineerd met de technische expertise van Fractions resulteren in hoogwaardige aluminium shutters die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Bekijk projecten

Woonmaand 2023 Trends

Naast de unieke samenwerking tussen Fractions en Osiris Hertman zijn er tal van andere trends en innovaties om naar uit te kijken en te ontdekken tijdens de start van de woonmaand op de VT Wonen & Design beurs 2023:

1. Natuurlijke Materialen: Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en bamboe blijft populair. Deze materialen brengen warmte en textuur in je interieur.

2. Duurzaamheid: Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een levensstijl. Kies voor milieuvriendelijke meubels en decoratie om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

3. Vintage Revival: Vintage en retro elementen maken een sterke comeback. Denk aan meubels uit de jaren '60 en '70 met een moderne twist.

4. Biophilic Design: Het integreren van natuurlijke elementen zoals planten en natuurlijk licht in je interieur zorgt voor een rustgevende en gezonde leefomgeving.

5. Statement Verlichting: Grote, opvallende lampen en armaturen worden steeds populairder als middelpunt van de kamer.

6. Minimalisme met Persoonlijkheid: Minimalistische interieurs worden aangevuld met persoonlijke accenten en kunstwerken om een unieke sfeer te creëren.

Tijdens de VT Wonen Design Beurs 2023 kun je deze trends in actie zien en zelfs enkele van de meest opvallende innovaties ervaren, zoals de aluminium shutters van Fractions, we vertellen er je graag over op de beurs of tijdens een bezoek aan onze showroom in Boxtel!

Maak een afspraak!

Kom en Ontdek Fractions op de VT Wonen Beurs

De woonmaand 2023 belooft een spannende periode te worden voor liefhebbers van interieurontwerp. De Fractions aluminium shutters van Osiris Hertman zijn een van de hoogtepunten die je niet mag missen. Breng een bezoek aan stand 2260 op de VT Wonen Design Beurs van 3 tot en met 8 oktober 2023 en ontdek hoe deze innovatieve aluminium shutters je huis kunnen transformeren in een oase van stijl en functionaliteit. Mis ook de andere trends en innovaties van deze woonmaand niet, want ze kunnen je inspireren om je eigen interieur op te frissen en aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van design.

Wij bieden je kortingskaarten, € 10.- korting op de entree.

Wij bieden je hier entreekaarten met maar liefst € 10.- korting !

Liever eerst advies?

Vertel je woonwensen aan onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met je in één van onze winkels.

Robert

Kenmerken aluminium shutters

De aluminium shutters worden uit hoogwaardig aluminium vervaardigd. Ze kleden je interieur aan en zorgen voor de finishing touch bij jouw styling. Fractions zijn bestand tegen vocht. Hierdoor kun je ze ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Natuurlijk zijn ze bestand tegen temperatuurverschillen. Een paneel bestaat uit twee platen waarvan je één plaat kunt verschuiven. Mocht je meerdere panelen naast elkaar geplaatst hebben, dan kun je elk paneel afzonderlijk verschuiven. Of je scharniert Fractions helemaal open en laat het licht maximaal binnen. Zo stel je zelf de gewenste lichtinval en privacy in. Natuurlijk is de afwerking van Fractions van het allerhoogste niveau.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.