Oktober is woonmaand! Na de zomer trekken we weer meer naar binnen en wordt het tijd je huis weer klaar te maken voor sfeervolle dagen en de periode die komen gaat. Er vinden daarom  traditiegetrouw ook veel beurzen plaats, waaronder de VT WONEN & DESIGN beurs. Eén van de meest bezochte consumenten beurzen die traditie getrouw jaar in de RAI plaatsvindt. Dit jaar wordt deze beurs echter digitaal gevierd. En wij zijn ook weer aanwezig, online weliswaar. Lees in dit artikel hoe we jou bij Fractions tijdens de oktober woonmaand gaan inspireren! 

Op donderdag 1 oktober heeft Osiris Hertman de digitale editie geopend van de VT Wonen & Design beurs. In 2019 lanceerde Fractions met Osiris de nieuwste collectie aluminium shutters op de VT Wonen Beurs. De 7 verrassende designs en kleuren combinaties zorgden voor veel enthousiaste reacties en lovende recensies. Inmiddels zijn er reeds vele projecten gerealiseerd met onze innovatieve raamdecoratie. Naast dat we onze vaste dealers hebben die de shutters graag toepassen in projecten, werken ook veel interieurarchitecten en designers al met Fractions.

Oktober Woonmaand bij Fractions

De digitale editie van de VT WONEN & DESIGN beurs wordt in 2020 tussen 1 en 10 oktober gevierd. En deze online editie werd geopend door top designer Osiris Hertman vanuit zijn eigen huis. In zijn Beachhouse in Santpoort Zuid werd aan elk detail gedacht: van architectuur tot bedlinnen, van homespa tot artwall. Deze aflevering, in samenwerking met Stijlvol Wonen, geeft topdesigner Osiris Hertman een persoonlijke tour door zijn droomhuis. Hier werkt een mix van materialen, kleuren en texturen in op elk zintuig. Gedurfd? Misschien, maar Osiris gelooft dan ook dat wonen als een sprookje hoort te zijn. “Denk groots.” Osiris zal natuurlijk ook Fractions, aluminium shutters, presenteren. Wil je de opening en de tour nog eens bekijken, kijk hier.

Benieuwd naar Fractions in het Beachhouse van Osiris? Check de foto’s het project hier.

Fractions Showdagen

Wil je Fractions met eigen ogen komen bekijken? Voor wooninspiratie voor jouw ramen en deuren in huis, openen we graag de deuren van onze showroom in Boxtel. Onze specialisten vertellen je graag alles over Fractions, aluminium shutters.

Op zondag 25 oktober ben je van harte welkom aan de Schouwrooij 1 in Boxtel. Reserveer direct je tijdslot hier of bel naar (0411) 677865 of stuur ons een mail naar info@fractions.nl. Komt zondag 25 oktober je niet goed uit? Bekijk dan hier alle open dagen van de showroom.

Tijdens de oktober woonmaand nodigen we geïnteresseerde, nieuwe professionals zoals intirior designers en stylisten uit op bezoek te komen in het Beachhouse in Santpoort Zuid. Informeer bij office@fractions.nl naar de mogelijkheden!

Volg Fractions op Social Media

Volg ons ook op onze social media kanalen. Zo blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws tijdens de oktober woonmaand. Wij zijn actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Daar bieden we je deze maand, net als elke maand, volop raam inspiratie. Natuurlijk kun je hier nieuwe interieurfoto’s met Fractions bekijken. We delen ook een winactie en houden je via onze blogs op de hoogte van de laatste nieuwtjes en events.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.