Fractions Cleopatras Eye Short?

Dit patroon vormt een streep maar geen vormeloos rooster. De traanachtige vorm is geïnspireerd op de prachtige ogen van de Egyptische koningin. Het effect is al net zo indrukwekkend, de moderne strepen zijn tijdloos met een gotische touch. Dit model laat zich, met deze vorm van nu, makkelijk combineren met een zakelijke omgeving maar ook met een moderne woonomgeving.

Kleuradvies Cleopatras Eye Short

Voor de Fractions Eye Short kun je zelf de kleur en maat aangeven. Zo worden de raampanelen geheel op maat gemaakt. Passend in jouw interieur. Je kunt uit elke RAL-kleur kiezen voor het model. Ontwerper Osiris geeft voor dit model ook graag een kleuradvies. Het effect wordt door de kleurencombinatie van zwart en wit versterkt, maar laat je ook adviseren over de andere kleurmogelijkheden. Met de aangeraden kleuren creëer je echt een unieke sfeer die perfect past bij zowel een landelijk interieur als zakelijk interieur.

Waarom Fractions Cleopatras Eye Short?

Fractions zijn aluminium shutters die je voor elk raam in je woning kunt plaatsen. Met de panelen kun je zelf bepalen of je zonlicht in de kamer laat schijnen. Of juist de kamer donker maakt, bijvoorbeeld voor een fijne nachtrust. Fractions worden geheel op maat gemaakt voor jouw raam, in de maat en kleur die jij wenst. Ook kun je zelf het aantal panelen aangeven.

Wil je meer informatie over dit model ontvangen of vrijblijvend een offerte op maat? Zoek dan vooral een dealer bij jou in de buurt! Er is ook een smallere versie, de Cleopatra’s Eye Short!

Bekijk ook onze andere modellen Fractions: