Sfeervolle shutters in huis of op kantoor

Niet gecategoriseerd
17-12-2023

Door de combinatie van een slank design en het gebruik van het sterke aluminium krijgen ruimtes een eigentijdse look. En daarbij maakt het niet uit of het gaat om een modern interieur, een industriële look in huis of een minimalistische stijl wilt creëren in huis.

Ben je op zoek naar een unieke manier om je raambekleding voor jouw ramen vorm te geven, deuren te kunnen verduisteren wanneer de lichtinval te fel is of wil je snel kunnen beslissen of je privacy op kantoor wilt? Dan zijn shutters wellicht de oplossing!

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Sfeervolle shutters voor een moderne uitstraling in huis

Sfeervolle shutters zijn bij Fractions verkrijgbaar in allerlei stijlen. Van een tijdloos en vierkant model Madness tot het Diamond model shutter met ruitvormige openingen. Deze panelen kunnen op verschillende manieren en stijlen worden ingezet, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. In de woonkamer kunnen de shutters zorgen voor een ruimtelijke look, en in de slaapkamer voor een rustige afgezonderde omgeving.

Laat je inspireren op onze open dagen

Het Louvre model of toch het Hexagon model toevoegen aan jouw interieur?

Er is veel interesse in het Louvre model shutters, maar ook het Hexagon model shutters is erg populair! Het Louvre model heeft bredere horizontale openingen wat zorgt voor subtiele lichtinval en privacy, ideaal voor binnendeuren en ramen waar je graag wat meer licht wilt binnenlaten.

Model Madness shutters en het populaire Diamond model in jouw woning?

Het Hexagon model is populair en geeft een interieur een speels en stoer karakter. Perfect voor badkamers en walk-in kasten! Natuurlijk is het mooie Diamond model met ruitvormige openingen super voor een unieke look, of wat te denken van het Madness model met zijn vierkanten, schaakbord achtige, openingen?

Raamdecoratie in jouw woonkamer voor extra sfeer

De veelzijdigheid van onze shutter panelen als raambekleding maakt ze ideaal voor het verduisteren van kamers en het regelen van lichtinval. Dit is vooral erg handig in ruimtes waar lichtcontrole belangrijk is, zoals in een thuisbioscoop of een slaapkamer. De shutters kunnen eenvoudig worden gebruikt en aangepast om meer of minder licht door te laten, waardoor je direct de mate van privacy en sfeer kunt beïnvloeden!

Laat je inspireren op de open dagen

Waarom aluminium shutters in plaats van houten shutters of houten jaloezieën?

Wij adviseren bewust aluminium shutters. De kwaliteit van aluminium shutters als raamdecoratie is beter dan houten shutters, ook zijn de shutters van aluminium beter te combineren met sfeervolle shutters in huis of op kantoor. Wanneer een ruimte, woning of slaapkamer bijvoorbeeld is ingericht in een moderne stijl, dan creëer je met aluminium shutters direct een strakke, trendy look in plaats van met houten shutters.

Ook is aluminium enorm duurzaam, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van jouw sfeervolle shutters. Zo zijn onze shutters zowel functioneel als sfeervol!

Bekijk de shutters tijdens de open dagen

Nog een voordeel van onze shutters op maat!

Het fijne aan onze shutters is dat ze kunnen worden gebruikt om ramen volledig of gedeeltelijk te openen, waardoor je controle hebt over hoeveel natuurlijk licht binnenkomt. Meer weten over onze shutters en hoe ze bij kunnen dragen aan jouw interieur? Neem dan eens contact op met een specialist van Fractions. Wij adviseren je graag bij het creëren van een unieke stijl raamdecoratie.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.