Inspiratie voor shutters badkamer

14-08-2023

De mooiste raamdecoratie voor de badkamer

Shutters in de badkamer? Een hele goede keuze! Met badkamer shutters van Fractions creëer je altijd de juiste hoeveelheid lichtinval voor dat heerlijke, ontspannen wellness-gevoel.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Metalen shutters kunnen goed tegen vocht

De badkamer shutters van Fractions zijn heel geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De verstelbare lamellen met aluminium kern en speciale lak kunnen nat worden en zullen vanzelf weer netjes opdrogen. Ze zijn dus goed bestand voor vochtige ruimtes, veel beter dan houten jaloezieën of houten shutters. Het is echter wel aan te raden om de badkamer goed te ventileren.

Shutters badkamer: Fractions zijn ideaal

Ben je op zoek naar shutters voor de badkamer? Kies dan voor Fractions. In plaats van standaard houten jaloezieën of kunststof shutters haal je met onze aluminium shutters in de badkamer bijzondere aankleding voor de ramen in huis. En het brengt een exclusieve sfeer. Fractions worden gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium dat vochtbestendig en spatwaterproof is. Je kunt ze dus ideaal in de badkamer gebruiken. Daarnaast bepaal je zelf de lichtinval en de mate van privacy met Fractions.

Shutters voor de badkamer op maat gemaakt

Fractions worden op maat gemaakt. En kunnen ook voor draai-kiepramen geplaatst worden. Zo geniet je dus van een oplossing op maat voor de ramen in jouw badkamer. Een maatwerkproduct is niet het enige voordeel van Fractions als shutters badkamer. Je geniet ook van een akoestisch effect, waardoor de ruimte minder hol zal klinken. En doordat je zelf de kleuren en het design kunt uitzoeken, zorg je dat Fractions perfect in jouw wellness ruimte passen. Kies voor een stijl in lijn met de rest van de inrichting of ga juist voor een contrast met bijvoorbeeld de tegels.

Fractions schoonmaken

Je hoeft je geen zorgen te maken over de impact van vocht op Fractions. Ze kunnen prima tegen condens. Natuurlijk is het altijd aan te raden de badkamer goed te ventileren. Fractions zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken eigenlijk geen vuil aan. Je hoeft ze alleen maar met een doekje af te nemen.

Welke sfeer kies je voor de badkamer

Fractions kun je zo instellen dat je zelf bepaald hoeveel licht er door naar binnen valt. In de badkamer geniet je zo van een ontspannen omgeving met natuurlijk licht. Het verstellen van de panelen zorgt er ook voor dat je de inkijk kunt instellen. Je hebt geen risico dat mensen je onder de douche of in bad zien en geniet toch van licht in de badkamer. Natuurlijk kun je ze ook helemaal dicht doen om met de verlichting in je badkamer de sfeer te creëren.

Laat je inspireren door onze voorbeelden van Fractions en Shutters voor de badkamer. Of zoek direct een gespecialiseerde dealer bij jou in de buurt voor meer informatie.

Ps. Ben je op zoek naar woonkamer shutters? Klik dan hier!

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.