Shutters in de badkamer? Een hele goede keuze! Met badkamer shutters van Fractions creëer je altijd de juiste hoeveelheid lichtinval voor dat heerlijke, ontspannen wellness-gevoel.

Metalen shutters kunnen goed tegen vocht

De badkamer shutters van Fractions zijn heel geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De verstelbare lamellen met aluminium kern en speciale lak kunnen nat worden en zullen vanzelf weer netjes opdrogen. Ze zijn dus goed bestand voor vochtige ruimtes, veel beter dan houten jaloezieën of houten shutters. Het is echter wel aan te raden om de badkamer goed te ventileren.

Shutters badkamer: Fractions zijn ideaal

Ben je op zoek naar shutters voor de badkamer? Kies dan voor Fractions. In plaats van standaard houten jaloezieën of kunststof shutters haal je met onze aluminium shutters in de badkamer bijzondere aankleding voor de ramen in huis. En het brengt een exclusieve sfeer. Fractions worden gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium dat vochtbestendig en spatwaterproof is. Je kunt ze dus ideaal in de badkamer gebruiken. Daarnaast bepaal je zelf de lichtinval en de mate van privacy met Fractions.

Shutters voor de badkamer op maat gemaakt

Fractions worden op maat gemaakt. En kunnen ook voor draai-kiepramen geplaatst worden. Zo geniet je dus van een oplossing op maat voor de ramen in jouw badkamer. Een maatwerk product is niet het enige voordeel van Fractions als shutters badkamer. Je geniet ook van een akoestisch effect, waardoor de ruimte minder hol zal klinken. En doordat je zelf de kleuren en het design kunt uitzoeken, zorg je dat Fractions perfect in jouw wellness ruimte passen. Kies voor een stijl in lijn met de rest van de inrichting of ga juist voor een contrast met bijvoorbeeld de tegels.

Fractions schoonmaken

Je hoeft je geen zorgen te maken over de impact van vocht op Fractions. Ze kunnen prima tegen condens. Natuurlijk is het altijd aan te raden de badkamer goed te ventileren. Fractions zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken eigenlijk geen vuil aan. Je hoeft ze alleen maar met een doekje af te nemen.

Welke sfeer kies je voor de badkamer

Fractions kun je zo instellen dat je zelf bepaald hoeveel licht er door naar binnen valt. In de badkamer geniet je zo van een ontspannen omgeving met natuurlijk licht. Het verstellen van de panelen zorgt er ook voor dat je de inkijk kunt instellen. Je hebt geen risico dat mensen je onder de douche of in bad zien en geniet toch van licht in de badkamer. Natuurlijk kun je ze ook helemaal dicht doen om met de verlichting in je badkamer de sfeer te creëren.

Laat je inspireren door onze voorbeelden van Fractions en Shutters voor de badkamer. Of zoek direct een gespecialiseerde dealer bij jou in de buurt voor meer informatie.

Ps. Ben je op zoek naar woonkamer shutters? Klik dan hier!