Shutters op maat

Met de shutters op maat van Fractions.nl creër je een uniek sfeer in huis. Je bepaalt namelijk zelf de lichtinval en de privacy die je wenst in de kamer. De fashionable shutters op maat worden gemaakt van aluminum en zijn leverbaar in de meeste RAL kleuren. Een afwerking met structuurlak helpt voor de krasbestendigheid. De stevige structuur zorgt ervoor dat shutters op maat tot 4 meter breed en 3 meter hoog mogelijk zijn. En Fractions kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Zo kun je onder andere zelf het design, de kleur en het aantal shutters samenstellen. Hoe moeten jouw shutters op maat eruit zien?

Shutters op maat

Fractions zijn shutters op maat, die passend worden gemaakt voor jouw raam of deur. Ieder raam is tenslotte anders en heeft andere maten. Zo ontvang je een exclusief maatwerkproduct dat perfect in jouw interieur past en naadloos in het kozijn valt. Er zijn eigenlijk bijna geen beperkingen in de maatvoering en de vormgeving. Je kunt Fractions op (draaikiep)ramen, deuren, schuifpuien en sommige dakramen plaatsen, breed of smal. Wij fabriceren Fractions zelf in onze fabriek in Boxtel, Nederland. We gaan tijdens het produceren natuurlijk zorgvuldig met het product om en zorgen dat deze van hoge kwaliteit is. Doordat Fractions gemaakt worden volgens jouw wensen in kleur en maten, ontvang je een uniek product. En geen kant-en-klaar standaard product.

Maten Fractions

Fractions kunnen in principe in elke maat gefabriceerd worden. Je moet er alleen rekening mee houden dat de maximale hoogte die we kunnen maken 300 cm is. Uit ervaring weten we dat dit eigenlijk voor de meeste inrichtingen meer dan voldoende is.

Afhankelijk van de grootte van het raamoppervlakte worden Fractions in een scharnierende variant of met een vouwrailsysteem geleverd. De panelen worden aan elkaar geschroefd om de breedte van het raam te overspannen. Het is afhankelijk van de breedte hoeveel panelen er gebruikt worden. We kunnen Fractions in een maximale breedte van 400 cm maken. Bij een breedte van maximaal 200 cm zullen we gebruik maken van de scharnierende variant. Voor een breedte tussen 200 cm en 400 cm wordt een vouwrailsysteem gebruikt waarmee de panelen worden begeleid.

Voorbeeld maten Fractions

Een Fractions paneel is tussen de 20 cm en 50 cm breed. Dit is inclusief scharnieren en profielen. Er kunnen bij de shutters op maat maximaal 4 panelen aan elkaar gescharnierd worden, zowel links als recht. Hierdoor kom je dus om een maximaal van 400 cm (2 x 4 panelen x 50 cm). De prijs voor shutters op maat is geheel afhankelijk van jouw wensen. De maten en het aantal panelen zijn van invloed op de prijs.

Prijzen Shutters op maat

Doordat Fractions maatwerk zijn, is de prijs afhankelijk van jouw wensen. Als je een indicatie van de prijs wilt ontvangen, kun je via onze website makkelijk een prijsberekening maken. Om te zorgen dat de Shutters straks perfect passen, zullen onze specialisten de exacte maten komen nemen, voordat de definitieve bestelling geplaatst wordt. Zo weet je zeker dat we voor de productie en montage de juiste maten hanteren voor jouw interieur.

Wil je meer weten over shutters op maat van Fractions? Neem dan vooral contact met ons op. We staan je graag te woord. Samen zorgen we ervoor dat je een passende maatwerk oplossing voor in jouw woning ontvangt, aansluitend bij jouw smaak en de inrichting van de kamer.