Shutters woonkamer: de ideale raamdecoratie

Shutters in de woonkamer worden steeds populairder. En dat is voor een reden. Shutters, en in dit geval specifiek Fractions, passen perfect bij verschillende wooninrichtingen. Ze bieden een luxe element in de woonkamer en zorgen voor een sfeervolle omgeving. Laat je inspireren voor shutters woonkamer en ontdek alles over dit unieke product.

Ontspannen in de woonkamer

De woonkamer is bij uitstek dé plek in huis waar je heerlijk wilt ontspannen na een lange dag. Ook geniet je hier op de bank van je favoriete programma’s, drink je een kopje koffie met de buurvrouw of een glas wijn met vrienden. De woonkamer is een centrale plek waar je veel tijd doorbrengt. Daarvoor zoek je voor de woonkamer natuurlijk naar de mooiste producten voor de inrichting. Fractions sluiten hier perfect bij aan. Hiermee tover je de woonkamer en voeg je een luxe element toe.

Shutters woonkamer: een blikvanger

Als je kiest voor shutters in de woonkamer, haal je een echte blikvanger in de kamer. Je kunt zelf de lichtinval instellen door de panelen te verschuiven. Hiermee regel je ook de privacy die je wenst. Overdag kan het daglicht binnenvallen en ´s avonds geniet je van privacy in de woonkamer zonder dat mensen van buitenaf naar binnen kunnen kijken. Ook kun je de lichtinval zo regelen dat je geen schitteringen in de TV hebt van de zon. Fractions zijn kwalitatief hoogwaardige shutters voor de woonkamer die worden gemaakt van een lichtgewicht aluminium.

Nog een voordeel van Fractions: in de winter helpen gesloten shutters om de warmte binnen te houden. Hiermee kun je stookkosten besparen. En in de zomer zorgt Fractions juist dat warme zonnestralen buiten gehouden worden.

Fractions: op maat gemaakt

Fractions kunnen eigenlijk voor ieder soort raam geplaatst worden. Dus ook voor draai-kiep ramen. En voor openslaande deuren en schuifpuien die naar buiten leiden. Je wilt hierbij natuurlijk dat de doorgang naar de tuin of het balkon vrij is. Fractions kun je makkelijk opzij klappen, zodat je de deur of de schuifpui gewoon kunt openen. Zo geniet je als je dit wilt van volle zon en licht in je woonkamer. En natuurlijk uitzicht naar buiten toe. Wij maken Fractions geheel op maat voor jouw raam. Hierdoor sluiten ze perfect aan. Niet alleen op het raam, maar ook bij de stijl van de inrichting van de woonkamer. Je kunt Fractions namelijk helemaal zelf samenstellen – van patroon tot kleur.

Voordelen van shutters woonkamer

Graag zetten we de voordelen van Fractions: shutters woonkamer nog even een rij.

  • Fractions worden volledig op maat gemaakt.
  • Ze kunnen voor diverse typen ramen alsook schuifpuien en openslaande deuren gebruikt worden.
  • Je kunt zelf het design, de kleuren en het aantal panelen ingeven
  • De shutters woonkamer worden gefabriceerd van kwalitatieve materialen die sterk zijn en een lange levensduur hebben.
  • Doordat je Fractions zelf kunt samenstellen, sluiten ze perfect aan bij het interieur van je woonkamer.
  • Fractions zijn onderhoudsvriendelijk
  • De shutters zijn verstelbaar zodat je zelf de lichtinval en de privacy bepaalt.

Ben je enthousiast geworden over Fractions: shutters woonkamer? En wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor in jouw woonkamer? Je kunt gratis advies aanvragen. Of zoek direct een dealer bij jou in de buurt. Ook kun je een afspraak maken om één van onze Open Dagen te bezoeken. Daar kun je Fractions direct zelf bekijken.