Dat functie en esthetiek goed samengaan, heeft Osiris Hertman – ontwerper van Fractions – altijd al goed begrepen. Zijn prachtige lijn shutters laten het werk zien van een echte engineer. Fractions zijn aluminium shutters met bijzondere ontwerpen die ontzettend hoog scoren op de aspecten gebruiksvriendelijkheid, gemak in onderhoud en oogstrelend design. Al in de eerste prototypes zijn direct alle technische voordelen van aluminium volledig benut, iets wat uniek is in de wereld van raamdecoratie. Dit Cleopatra’s Eye Short ontwerp geeft je het gevoel dat je je bevindt op een magische plek.

Voor de badkamer

De aluminium shutters zijn vanwege het materiaalsoort zeer geschikt voor badkamers. Ze hebben een mooie, luxueuze uitstraling, zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te houden. Het patroon dat hier gebruikt is, Cleopatra’s Eye Short bestaat uit een traanachtige vorm die geïnspireerd is op de prachtige ogen van de Egyptische koningin. De vorm is speels en niet zo streng en met behulp van de schaduw creëren ze een tijdloos effect in de ruimte. De kleuren Moss en Bronze gold geven de shutters nog meer warmte en magie mee.

Onderscheidend

Fractions zijn ‘Made in Holland’. Waar de meeste fabrikanten naar het buitenland uitwijken, komt dit product uit de fabriek in Boxtel. Zo blijven de lijnen in alle opzichten kort en dat schept veel voordelen ten aanzien van levertijden. Dit past daarnaast volledig binnen de gedeelde visie van Osiris ten aanzien van efficiënte productiemethodes, duurzaam materiaalgebruik en beperking van je footprint.

Verschillende toepassingen

Geen enkel andere binnenzonwering of raamdecoratie is zo plat en compact als Fractions. Dit biedt nieuwe toepassingsmogelijkheden zoals montage in de glaslat bijvoorbeeld. Opgenomen in een draaikiep raam bijvoorbeeld, zijn Fractions volledig functioneel en decoratief door het sensationele lichtcontrast. Of op een (schuif)deur, zonder dat de klink conflicten veroorzaakt met de functionaliteit. Aluminium verdraagt extreme temperaturen zonder aan eigenschappen in te boeten. Zo kunnen Fractions ook de functie van binnenzonwering vervullen.

Editor: Media team Art of Living
Fotografie: Fractions