Model Madness; in the Gym

Madness
10-08-2023

Fractions vormen hét antwoord op de vraag;  Wat past het beste bij het interieur en wat geeft nog genoeg lichtinval in de ruimte? De aluminium shutters in deze thuisgym hebben een opvallende uitstraling. Dit patroon heeft meedere kleurmogelijkheden. Waar bij deze gym de kleuren Moss en Bronze Gold warmte en magie meegeven aan het ruit effect, geven andere kleurencombinaties weer een heel ander gevoel. Dat geeft het geheel dus nog een extra dimensie.

De raamdecoratie in deze ruimte is erg opvallend. Top designer Osiris Hertman heeft het Madness patroon van deze fractions ontworpen. Als inspiratie voor dit ontwerp is een eenvoudig zwart-wit schaakbord gebruikt. De kracht van dit patroon wordt gevormd door het simplistische vakkenpatroon. Het ontwerp is niet alleen opvallend, maar geeft ook een extra touch aan de ruimte.

De ruimte komt tot leven door de scheiding tussen schaduw en licht. Bij iedere ronding vervormen de strenge blokken. Dat is goed terug te zien op grote planten pot bij het raam. De fractions kunnen geheel geopend worden, maar ook geheel gesloten zijn. Lichtinval en inkijk kan op ieder moment van de dag veranderd worden door de lichtsleuven groter of kleiner te maken. Tijdens het sporten kunnen de bewoners in de thuisgym dus zelf bepalen hoe veel privacy zij willen.

Met dank aan: Art of Living   /   Fotografie : Osiris Hertman

Bekijk meer projecten

Model Madness; Badkamer

Bekijk project

Model Madness, Badkamer

Bekijk project

Model Madness – levendig en sfeervol

Bekijk project

Model Madness, Slaapkamer

Bekijk project

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.