Model Madness – levendig en sfeervol

Madness
03-08-2023

Levendig en sfeervol, dat stralen de Fractions, aluminium shutters uit in deze oude, gerenoveerde woning. De balken geven de oude sfeer mooie weer, maar de shutters zorgen voor een hippe en moderne uitstraling in het interieur. Naast dit drukke behang komt de kleur Sturdy black goed tot zijn recht in deze kamer.

Het eenvoudige zwart-witte schaakbord is de inspiratie geweest bij dit ontwerp, het simplistische vakkenpatroon vormt de kracht van dit patroon. De scheiding tussen schaduw en licht is hier heel zuiver maar kan heel mooi de ruimte tot leven laten komen; de strenge blokken vervormen namelijk bij iedere ronding die ze tegenkomen. De kleuren Moss en Bronze gold geven het ruit effect nog weer warmte en magie mee en dat past precies in deze woonkamer. Echter laat je ook adviseren over de andere kleurmogelijkheden in dit patroon.

Bekijk meer projecten

Model Madness; in the Gym

Bekijk project

Model Madness; Badkamer

Bekijk project

Model Madness, Badkamer

Bekijk project

Model Madness, Slaapkamer

Bekijk project

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.