Osiris Hertman en Fractions sloegen de handen in één om aan de wens te voldoen om nog een stap verder te gaan in lichtbeleving in een woonruimte. Ze slaagden er in om design aan de functionaliteit van raamdecoratie toe te voegen door enkele unieke designs te ontwerpen waarbij het spel van daglicht, shutter en schaduw uitgangspunt was. Maar functioneel gezien zijn Fractions, aluminium shutters, ook verduisterend en zonwerend in één!

Kleurrijke trendsetter

Aluminium als duurzaam en recyclebaar materiaal binnen het hoge woonsegment is met een heuse opmars bezig. Waar we aluminium al zagen in raamkozijnen, deuren en keukens, zien we dat aluminium meer en meer wordt toegepast op meubels. Osiris Hertman “Met Fractions combineren we een sterk en duurzaam materiaal als aluminium met een design raamdecoratie. Dat doen we in de vorm van een shutter, waarvan de panelen stijlvol in elkaar schuiven in plaats van kantelen.“

Wat is jouw stijl?

De patronen zijn allemaal anders en geven een volstrekt verschillende sfeer aan de ruimte. Het is warm, sensueel, speels en krachtig. De patronen die deze Design by Osiris lijn op de wand, plafond en vloer brengen doen denken aan de lichtstralen van de lampen met perforaties uit onder andere Azië en Marokko. Resultaat: een stoer maar verfijnd product met kosmopolitische uitstraling.

Helemaal passend bij de woontrends anno nu kun je deze raamdecoratie natuurlijk ook helemaal zelf ‘customizen’ naar je eigen interieurstijl en indien gewenst in iedere ruimte een andere sfeer bepalen.  Ze zijn in alle RAL kleuren leverbaar. Fris wit in je woonkamer, intiem donker in je slaapkamer, voorzien van een subtiel glittertje voor de kamer van je dochter of juist met een stoere matte finish op de kamer van je zoon. Alles is mogelijk. Een innovatief ontwerp dat uniek is in zijn soort!

Duurzaam: zonwerend én verduisterend

Naast dat Fractions perfect kunnen matchen met elk interieur en dat je met dit product zonwering en verduistering optimaal regelt, hebben Fractions nog meer postitieve eigenschappen.
Door de roestvrije eigenschap van aluminium, leent dit product zich namelijk ook heel goed voor natte, vochtige ruimtes. En het ‘slanke’ materiaal zorgt ervoor, dat ze tevens kunnen worden toegepast op of in de glaslat van een draaikiep of een schuifdeur. Fractions aluminium shutters gaan naadloos op in je (aluminium kozijn) en combineren ook prima met houten kozijnen.
Tot slot zijn de Fractions ten opzichte van traditionele shutters of lamellen heel gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn vlot en eenvoudig schoon te houden, waardoor het een zeer geschikt product is voor mensen met een (stof)allergie


Wil je meer informatie over de Fractions en precies weten hoe het werkt? Kom Fractions beleven inde showroom in Boxtel waar alle tijd en aandacht is om het product echt goed te bekijken en je te laten informeren. Ook voor een dealer bij jou in de buurt ga je naar www.fractions.nl