In de woonkamer, de badkamer, slaapkamer of keuken; voor elke ruimte in huis geldt dat ventileren van wezenlijk belang is. Maar in een mooi ingerichte woning wil je niet tegen ontsierende ventilatieroosters aankijken. Bij de Fractions patronen van ontwerper Osiris Hertman gaan functionaliteit en design hand in hand.

Voor Fractions ontwierp Osiris een serie aluminium shutters die een unieke uitstraling toevoegen aan elke woning. Een design-element in de woning, maar tevens functioneel als het gaat om licht, het creëren van privacy én ventilatiemogelijkheden.

Wat Fractions uniek maakt

De verschillende Fractions designs van Osiris Hertman zorgen voor een spannend spel van schaduw en licht in de woning. Je kunt enorm variëren met de lichtintensiteit door de shutters meer of juist iets minder open te zetten en een drukker of rustiger patroon te maken. Andere unieke eigenschappen:

◊ Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing
◊ Maatwerkproduct voor jouw raam
◊ Diverse designs en kleuren verkrijgbaar
◊ Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren
◊ Passend voor elke binnenruimte in huis
◊ Onderhoudsvriendelijk (door de schuifmechanisme geen stof op vlakliggende lamellen)
◊ 5 jaar kwaliteitsgarantie
◊ Geschikt als binnen zonwering  (98% verduisterend)

Aluminium als basis

Door het materiaal van de Fractions shutters, roestvrij aluminium, zijn de shutters niet alleen geschikt voor de woon- of slaapkamer, maar zijn ze ook perfect te plaatsen in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Bij uitstek plekken waar een goede ventilatie van groot belang is. Zeker in een vochtige badkamer is het aan te raden dagelijks goed te ventileren.

Fractions is en prachtig voorbeeld van duurzaam ontwikkelen; geen houtverbruik, lokaal geproduceerd, goed beschikbaar en ook weer 100% recyclebaar.”

Een ander belangrijk aspect van Fractions: de shutters kunnen eenvoudig toegepast worden op een draaikiep raam of kantel kiepdeur. Het slanke materiaal zorgt ervoor dat Fractions naadloos in een kozijn past, achter de deur- of raamkruk. De Fractions shutters draaien gewoon mee en ventileren is daardoor geen enkel probleem.

Duurzame, maatwerk raamdecoratie uit Holland

Voor wie wil zorgen voor die goed geventileerde woning, maar tegelijkertijd kiest voor een stijlvolle, hedendaagse raamaankleding biedt Fractions de perfecte oplossing. Wij produceren ware eyecatchers, met een luxe uitstraling, te customizen in elke gewenste RAL-kleur. Maatwerk shutters die in de juiste maten voor raam of deur gemaakt worden. Fractions zijn een prachtig voorbeeld van duurzame raamdecoratie; geen houtverbruik, lokaal geproduceerd,  goed beschikbaar en ook weer 100% recyclebaar.

Andere modellen van Osiris: Cleopatra Long Eye, Madness en Diamond:

Wil je meer informatie over de Fractions en precies weten hoe het werkt? Kom Fractions beleven inde showroom in Boxtel waar alle tijd en aandacht is om het product echt goed te bekijken en je te laten informeren. Ook voor een dealer bij jou in de buurt ga je naar www.fractions.nl