Maatwerk shutters: de mogelijkheden van Fractions

Fractions zijn een soort aluminium shutters die niet horizontaal maar verticaal langs elkaar bewegen. Het is met Fractions mogelijk zelf de maat, het patroon, de kleur(en) en het aantal panelen aan te geven. Zo past Fractions in ieder interieur en ontvang je maatwerk shutters. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden, en vraag daarna direct de specialist om advies. Zo zorg je ervoor dat je perfect passende en op maat gemaakte Fractions ontvangt voor jouw ramen. De prijs is afhankelijk van jouw wensen, dus laat je goed informeren door onze officiële dealers. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Geef je voorkeuren op en maak een afspraak

Wij helpen je graag vrijblijvend verder.

Maatwerk shutters

Fractions zijn maatwerk shutters met een design dat geïnspireerd is op de traditionele lampen uit Azië en Marokko en het licht dat zij verspreiden. Fractions laten je spelen met zonlicht. Je bepaalt zelf namelijk de lichtinval en de privacy. Aan elke ruimte in huis geven Fractions een luxe uitstraling en het mooiste licht. Door de kiezen voor Fractions geniet je niet alleen van een decoratieve raamdecoratie, maar ook van zonwering.

Kenmerken van Fractions

Fractions bestaan uit twee panelen. Met een schuifmechanisme kun je de maatwerk shutters openen of juist sluiten. Zo creëer je zelf de sfeer in de kamer. Overdag zet je ze bijvoorbeeld open, zodat je van een optimale lichtinval geniet. En ´s avonds sluit je de Fractions panelen zodat je over privacy en comfort beschikt. Fractions zijn gemaakt van aluminium, een lichtgewicht en duurzaam materiaal. Deze maatwerk shutters stralen kwaliteit uit in vormgeving en design. Je kunt zelf het design, de kleur en de maat bepalen. Zo worden ze geheel op maat gemaakt voor jouw raam, waarbij ze perfect passen.

Wil je genieten van Fractions maatwerk shutters? We komen graag met je in gesprek om je te voorzien van deskundig advies. Om te zorgen dat Fractions perfect aansluiten op jouw raam, worden ze exact ingemeten door onze specialisten. Deze zorgen ook voor de juiste plaatsing tegen het kozijn. Zo verzorgen wij het hele traject voor je.