Designed by Osiris

Eenvoud en rust

Een goed interieur is volgens Top designer Osiris Hertman als de natuur: het geeft je rust. ‘Ik verdiep me enorm in wat de architectuur me geeft. Allereerst bestudeer ik daar de ligging: hoe valt het licht binnen en hoe verandert de sfeer met de seizoenen?”

Dit toegepast op Fractions, aluminium shutters, leidde tot een inspirerende samenwerking met Unilux en een exclusief raamdecoratie product met nog meer dimensie tot gevolg. Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht!

Met Fractions heeft Unilux het antwoord op de vraag naar exclusieve raamdecoratie met een optimale lichtopbrengst in handen.

Osiris Designs

Model Cleopatra’s Eye Short

Dit patroon vormt een streep maar geen vormeloos rooster. De traanachtige vorm is geïnspireerd op de prachtige ogen van de Egyptische koningin. Het effect is al net zo indrukwekkend, de moderne strepen zijn tijdloos met een gotische touch. Dit model laat zich, met deze vorm van nu, makkelijk combineren met een zakelijke omgeving maar ook met een moderne woonomgeving.  Ontwerper Osiris geeft voor dit model ook graag een kleuradvies. Het effect wordt door de kleurencombinatie van zwart en wit versterkt, maar laat je ook adviseren over de andere kleurmogelijkheden. Met de aangeraden kleuren creëer je echt een unieke sfeer die perfect past bij zowel een landelijk interieur als zakelijk interieur.

Bekijk projecten met model Cleopatra
< Kleuradvies van Osiris

Model Diamond

De Diamond doet zijn naam eer aan, het design suggereert een luik van een chique herenhuis, terwijl het praktische raambekleding is, slim verwerkt in een draaikiepraam. Geïnspireerd op Franse landhuizen, creëerden we met Diamond een effect dat landelijk is en chique. Denk aan herenhuizen, boerderijen met rieten kappen en ambacht in de architectuur; dat is waar Diamond thuis hoort. Voor Fractions Diamond zijn voorgestelde kleuren Beach en Corton steel zeer passend. De structuur in de kleur zorgt voor een ruwe uitstraling die perfect past bij het ontwerp. Met de aangeraden kleuren creëer je verder unieke sfeer die perfect past bij zowel een landelijk interieur als een modern en strak interieur.

Bekijk projecten met model Diamond
< Kleuradvies van Osiris

Model Madness

Het model Madness van onze aluminium shutters is één van de verrassendste modellen.  Het eenvoudige zwart-witte schaakbord is de inspiratie geweest bij dit ontwerp, het simplistische vakkenpatroon vormt de kracht van dit patroon. De scheiding tussen schaduw en licht is hier heel zuiver maar kan heel mooi de ruimte tot leven laten komen; de strenge blokken vervormen namelijk bij iedere ronding die ze tegenkomen. De kleuren Moss en Bronze gold geven het ruit effect nog weer warmte en magie mee, maar laat je ook adviseren over de andere kleurmogelijkheden in dit patroon.

Bekijk projecten met model Madness
< Kleuradvies van Osiris

Model Flower

Waan je in Arabische sferen met model Flower. De Flower is een perfecte shutter voor een slaapkamer, de zachte vormen van de klaverbloem geven een romantisch effect aan ieder interieur. Door de verspringende vormen lijken het net de luiken van een Marokkaanse Riad. De gekozen kleuren voor Flower zijn Moroccan green structured en Moss, ze onderstrepen het sprookjesachtige gevoel. De structuur in de kleur zorgt voor een ruwe uitstraling die perfect past bij het ontwerp. Met de aangeraden kleuren creëer je verder een Mediterraanse sfeer die perfect past bij zowel een industriële inrichting als een modern interieur.

Bekijk projecten met model Flower
< Kleuradvies van Osiris

Model Hexagon

Een hexagon betekent letterlijk een regelmatige zeshoek. Dat is dan ook gelijk het patroon van dit model Fractions. Het ontwerp is uitgerust met zeshoeken die gelijke hoeken en zijden heeft. Dit geometrische patroon past heel goed in zowel een landelijke als een moderne interieurstijl. Het patroon van Fractions Hexagon lijkt op het diafragma van een camera. En doordat je zelf de lichtinval kunt bepalen, kun je een effect creëren als een twinkeling in het water.
Met de panelen kun je zelf bepalen of je zonlicht in de kamer laat schijnen. Of juist de kamer donker maakt, bijvoorbeeld voor een fijne nachtrust. Fractions Hexagon worden geheel op maat gemaakt voor jouw raam, in de maat en kleur die jij wenst.

Bekijk projecten met model Hexagon
< Kleuradvies van Osiris

Model Louvre

Het model Louvre van onze aluminium shutters is één van onze populaire modellen. Dit ontwerp is geïnspireerd op de traditionele Louvre luiken en deuren die je bijvoorbeeld op het Franse platteland tegenkomt.Van oorsprong staat een louvre design voor een horizontaal patroon met schuin geplaatste latten. Louvre deuren en houten luiken werden vroeger veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld in boerderijen. Ontwerper Osiris Hertman heeft een moderne look aan het ontwerp gegeven. e kunt Louvre shutters binnen in elke ruimte in huis gebruiken. In ons portfolio met inspirerende voorbeelden van shutters van het model Louvre kun je zien waar we ze onder andere geplaatst hebben. Louvre shutters passen heel mooi in zowel de woonkamer, als de slaapkamer of bijvoorbeeld keuken.

Bekijk projecten met model Louvre
< Kleuradvies van Osiris

Model Cleopatra’s Eye Long

De traanachtige vorm is geïnspireerd op de prachtige ogen van de Egyptische koningin. Het effect is al net zo indrukwekkend, de moderne strepen zijn tijdloos met een gotische touch. Dit model laat zich, met deze vorm van nu, makkelijk combineren met een zakelijke omgeving maar ook met een moderne woonomgeving. Het effect wordt door de kleurencombinatie van zwart en wit versterkt, maar laat je ook adviseren over de andere kleurmogelijkheden Met de aangeraden kleuren creëer je verder unieke sfeer die perfect past bij zowel een landelijk interieur als een modern en strak interieur.

Bekijk projecten met model Cleopatra's Eye Long
< Kleuradvies van Osiris
Download magazine Download prijslijst Neem contact op
Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.