Nieuwe kleuren Fractions; Inspiration!

Nieuws
07-11-2023

Het interieur van uw huis is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en stijl. Het kiezen van de juiste kleuren en combinaties is essentieel om een sfeer te creëren die past bij uw smaak en de nieuwste trends in de interieurbranche. Dit najaar brengt Fractions by Osiris Hertman een opwindende reeks nieuwe kleuren op de markt die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Met tinten zoals Blush, Stone, Terra Cotta en Lava, heeft Fractions iets voor elke interieurliefhebber. Deze kleuren zijn niet alleen prachtig op zichzelf, maar bieden ook spannende mogelijkheden voor creatieve combinaties. In dit blog, geschreven door een interieurprofessional, zullen we dieper ingaan op deze opwindende nieuwe kleuren, de trendy toepassingen ervan en waar je ze kan bekijken.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Blush: Een Tint van Verfijning

Blush is een subtiele en elegante kleur die een gevoel van verfijning en rust brengt in elke ruimte. Het is een zachte, warme tint die doet denken aan de warme gloed van een zachte zonsondergang. Deze kleur straalt een kalme en serene sfeer uit, waardoor het perfect is om een vleugje zachtheid en verfijning aan uw interieur toe te voegen. Blush wordt gezien als een tijdloze tint die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse interieurontwerpstijlen.

Bij Fractions, kunnen we Blush combineren met Lava op onze Cleopatra Short Eye om een opvallende en boeiende uitstraling te creëren. De combinatie van de zachte Blush met het levendige Lava leidt tot een speels contrast dat uw kamer direct tot leven brengt.

Bekijk de projecten

Lava: Levendige energie

Lava is een gedurfde en levendige kleur die kracht en energie uitstraalt. Het is een diepe en intense tint, geïnspireerd op de warme gloed van gesmolten lava. Deze kleur voegt een gevoel van opwinding en dynamiek toe aan elke ruimte waarin het wordt toegepast. Lava kan dienen als een krachtig accent in het interieur, waardoor een gedurfde en expressieve ambiance ontstaat. Het biedt een kans om speelse contrasten te creëren en een statement te maken in de ruimte.

Stone en Terra Cotta: Een Aards Duo

Dit najaar is Terra Cotta een van de meest prominente trendkleuren in de interieurbranche. Het brengt de warmte van aarde en natuur in uw huis. Fractions heeft deze trend omarmd en biedt de mogelijkheid om Terra Cotta te combineren met de tijdloze neutraliteit van Stone.

Stone is een tijdloze, neutrale kleur die rust en evenwicht brengt in een ruimte. Het is een subtiel grijze-blauw tint die de perfecte achtergrond vormt voor diverse interieurstijlen. Deze kleur straalt een gevoel van rust uit en kan gebruikt worden als een veelzijdige basis voor andere opvallende accentkleuren. Stone vormt een perfecte aanvulling op zowel moderne als klassieke interieurs, waardoor het een essentiële kleur is in het palet van interieurontwerpers.

Deze combinatie van kleuren geeft uw interieur een rustieke en aardse uitstraling. U kunt Terra Cotta en Stone op de panelen van Fractions combineren (binnenpaneel / buitenpaneel) om een harmonieuze en evenwichtige sfeer te creëren die uw leefruimte een natuurlijke charme geeft.

Meer over de designs en kleuren

Woonmaand 2023 Trends

Naast de unieke samenwerking tussen Fractions en Osiris Hertman waren er tal van andere trends en innovaties te ontdekken tijdens de VT Wonen & Design beurs 2023 (gehouden van 3-8 oktober):

1. Natuurlijke Materialen: Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en bamboe blijft populair. Deze materialen brengen warmte en textuur in je interieur.

2. Duurzaamheid: Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een levensstijl. Kies voor milieuvriendelijke meubels en decoratie om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

3. Vintage Revival: Vintage en retro elementen maken een sterke comeback. Denk aan meubels uit de jaren '60 en '70 met een moderne twist.

4. Biophilic Design: Het integreren van natuurlijke elementen zoals planten en natuurlijk licht in je interieur zorgt voor een rustgevende en gezonde leefomgeving.

5. Statement Verlichting: Grote, opvallende lampen en armaturen worden steeds populairder als middelpunt van de kamer.

6. Minimalisme met Persoonlijkheid: Minimalistische interieurs worden aangevuld met persoonlijke accenten en kunstwerken om een unieke sfeer te creëren.

Maak een afspraak!

Open Dagen bij Fractions en het ETC Experience Centre

Wilt u deze prachtige kleuren en combinaties zelf ervaren? Bezoek dan de open dagen bij Fractions en het ETC Experience Centre in Nieuwegein. Hier krijgt u de kans om deze kleuren in een inspirerende omgeving te zien en te voelen. Ontmoet de experts die u kunnen adviseren over hoe u deze kleuren het beste in uw eigen interieur kunt toepassen.

Maak een afspraak

Conclusie

De nieuwste kleuren van Fractions by Osiris Hertman, waaronder Blush, Stone, Terra Cotta en Lava, bieden eindeloze mogelijkheden om uw interieur te verfraaien en een unieke uitstraling te creëren. Of u nu kiest voor de subtiele verfijning van Blush, het aardse duo van Stone en Terra Cotta, of de gedurfde combinatie van Blush met Lava, deze kleuren zullen zeker indruk maken in uw leefruimte. Bezoek de open dagen bij Fractions en het ETC Experience Centre om deze prachtige kleuren persoonlijk te ervaren en laat uw interieur stralen dit najaar!

Liever eerst advies?

Vertel je woonwensen aan onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met je in één van onze winkels.

Robert

Kenmerken aluminium shutters

De aluminium shutters worden uit hoogwaardig aluminium vervaardigd. Ze kleden je interieur aan en zorgen voor de finishing touch bij jouw styling. Fractions zijn bestand tegen vocht. Hierdoor kun je ze ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Natuurlijk zijn ze bestand tegen temperatuurverschillen. Een paneel bestaat uit twee platen waarvan je één plaat kunt verschuiven. Mocht je meerdere panelen naast elkaar geplaatst hebben, dan kun je elk paneel afzonderlijk verschuiven. Of je scharniert Fractions helemaal open en laat het licht maximaal binnen. Zo stel je zelf de gewenste lichtinval en privacy in. Natuurlijk is de afwerking van Fractions van het allerhoogste niveau.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.