Over model Louvre, shutters | Fractions.nl

Fractions zijn in 7 unieke designs verkrijgbaar. Het model Louvre van onze aluminium shutters is één van onze populaire modellen. Dit ontwerp is geïnspireerd op de traditionele Louvre luiken en deuren die je bijvoorbeeld op het Franse platteland tegenkomt. Ontwerper Osiris Hertman heeft een moderne look aan het ontwerp gegeven.

Traditionele Louvre luiken

Van oorsprong staat een louvre design voor een horizontaal patroon met schuin geplaatste latten. De latjes zijn naar beneden gericht en laten een kleine ruimte open. Dit zorgt voor ventilatie en dat het zonlicht tussen de openingen kan schijnen. Louvre deuren en houten luiken werden vroeger veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld in boerderijen.

Design van Louvre shutters

Waar je met standaard Louvre deuren of kozijnen de lamellen niet kunt verschuiven, kun je met Louvre shutters zelf de panelen verstellen. Zo bepaal jij de hoeveelheid licht die binnenkomt. En kun je spelen met het zonlicht in de kamer. En de privacy die je wenst. Het is ook mogelijk om ze geheel te sluiten. Hiermee gebruik je het verduisterende vermogen en fungeren ze als zonwering.

Je kunt Louvre shutters binnen in elke ruimte in huis gebruiken. In ons portfolio met inspirerende voorbeelden van shutters van het model Louvre kun je zien waar we ze onder andere geplaatst hebben. Louvre shutters passen heel mooi in zowel de woonkamer, als de slaapkamer of bijvoorbeeld keuken.

Kenmerken Fractions model Louvre

Fractions worden gemaakt van lichtgewicht aluminium platen. Ze kunnen in elke RAL-kleur vervaardigd worden maar ontwerper Osiris Hertman heeft voor dit model twee kleuradviezen gegeven: Sturdy Black en/of White Shell. Natuurlijk kun je zelf de kleur kiezen die het beste bij jouw interieur en inrichting past. Als je bijvoorbeeld donkere kozijnen en een donkere muur hebt, kunnen witte Louvre shutters voor een bijzonder contrast zorgen. Ook worden Fractions geheel op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat de shutters goed passen. Ook dit model Louvre sluit fantastisch aan op aluminium kozijnen maar past ook op kunststof. Voor meer informatie en de best passende oplossing kun je een afspraak maken met één van onze specialisten.

Wil je Fractions Louvre shutters zelf beleven? Breng dan vooral een bezoek aan onze showroom. Of bezoek één van onze speciale Open Dagen.

Bekijk ook onze andere modellen van Fractions, aluminium shutters: