Passende badkamer raamdecoratie

08-09-2023

De badkamer is een plek waar rust en sereniteit gewenst is. Een plek waar natuurlijk licht een must is, maar ook privacy niet onbelangrijk is. Hierbij is raambekleding een belangrijk element. Fractions is de ultieme oplossing om beide aspecten terug te laten komen, zodat er een perfecte combinatie ontstaat. Graag vertellen we alles over Fractions als badkamer raamdecoratie.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Unieke badkamer raamdecoratie? Fractions!

Als je op zoek gaat naar badkamer raamdecoratie kom je een breed aanbod van producten van allerlei materialen tegen. Je wilt niet alleen iets dat mooi is, maar ook praktisch. En bestendig tegen het vocht in de ruimte. Fractions bieden een geheel nieuwe dimensie om lichttoetreding en sfeer te bepalen in jouw badkamer. Op een speelse manier kan in een handomdraai de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de unieke vormgeving en het aluminium materiaal zijn Fractions uitermate geschikt als raambekleding. Ze geven de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer. Er is voor elke badkamer een passend ontwerp te vinden dat aansluit bij jouw stijl, wensen en behoeften.

Check de laatste aluminium shutters projecten van Fractions

Privacy met badkamer raambekleding

Fractions bestaat uit strakke panelen die een echte eyecatcher zijn. Het hoogwaardige aluminium is duurzaam en zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast is het materiaal vochtbestendig, want natuurlijk belangrijk is voor gebruik in een badkamer. Fractions kunnen geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. De panelen sluiten door middel van een supermagneet waardoor er een perfecte geruisloze sluiting plaatsvindt. Mogelijk wil je meer licht binnen laten komen als je voor de spiegel staat en juist de inkijk beperken als je onder de douche staat of in bad stapt. En doordat deze badkamer raambekleding geheel op maat gemaakt wordt, weet je zeker dat Fractions perfect op je ramen passen. Je kunt Fractions trouwens ook op draai-/kiepramen plaatsen.

Osiris Hertman: "Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd.  Deze raambekleding is dus de perfecte oplossing voor een badkamer. Je creëert steeds zelf weer de sfeer!"

Staycation

Met de unieke patronen van Fractions creëer je jouw ideale vakantiebestemming….. gewoon bij jouw thuis. Wat dacht je van een sfeer van een Turkse Hammam in je badkamer of heuse Marokkaanse Medina in je slaapkamer? Met het Franse Louvre design creeër je juist een Mediteraanse sfeer in je woonkamer. Kortom, genieten in (vakantie) stijl in een handomdraai. Je kunt met de Fractions aluminium shutters immers zelf de perfecte lichtinval, op ieder moment regelen.

Meer informatie over de toepassing in jouw badkamer? Bekijk onze portfolio met dit project bijvoorbeeld. Of kom een kijkje nemen in de showroom in Boxtel!

Bezoek een event of showroom

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter of hetzelfde als de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.