Passende badkamer raamdecoratie

De badkamer is een plek waar rust en sereniteit gewenst is. Een plek waar natuurlijk licht een must is, maar ook privacy niet onbelangrijk is. Hierbij is raambekleding een belangrijk element. Fractions is de ultieme oplossing om beide aspecten terug te laten komen, zodat er een perfecte combinatie ontstaat. Graag vertellen we alles over Fractions als badkamer raamdecoratie.

Unieke badkamer raamdecoratie? Fractions

Als je op zoek gaat naar badkamer raamdecoratie kom je een breed aanbod van producten van allerlei materialen tegen. Je wilt niet alleen iets dat mooi is, maar ook praktisch. En bestendig tegen het vocht in de ruimte. Fractions bieden een geheel nieuwe dimensie om lichttoetreding en sfeer te bepalen in jouw badkamer. Op een speelse manier kan in een handomdraai de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de unieke vormgeving en het aluminium materiaal zijn Fractions uitermate geschikt als raambekleding. Ze geven de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer. Er is voor elke badkamer een passend ontwerp te vinden dat aansluit bij jouw stijl, wensen en behoeften.

Privacy met badkamer raambekleding

Fractions bestaat uit strakke panelen die een echte eyecatcher zijn. Het hoogwaardige aluminium is duurzaam en zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast is het materiaal vochtbestendig, want natuurlijk belangrijk is voor gebruik in een badkamer. Fractions kunnen geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. De panelen sluiten door middel van een supermagneet waardoor er een perfecte geruisloze sluiting plaatsvindt. Mogelijk wil je meer licht binnen laten komen als je voor de spiegel staat en juist de inkijk beperken als je onder de douche staat of in bad stapt. En doordat deze badkamer raambekleding geheel op maat gemaakt wordt, weet je zeker dat Fractions perfect op je ramen passen. Je kunt Fractions trouwens ook op draai-/kiepramen plaatsen.

Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd.
Deze raambekleding is dus de perfecte oplossing voor een badkamer. Je creëert steeds zelf weer de sfeer!

Staycation 2020

Met de unieke patronen van Fractions creëer je jouw ideale vakantiebestemming….. gewoon bij jouw thuis. Wat dacht je van een sfeer van een Turkse Hammam in je badkamer of heuse Marokkaanse Medina in je slaapkamer? Met het Franse Louvre design creeër je juist een Mediteraanse sfeer in je woonkamer. Kortom, genieten in (vakantie) stijl in een handomdraai. Je kunt met de Fractions aluminium shutters immers zelf de perfecte lichtinval, op ieder moment regelen.

Meer informatie over de toepassing in jouw badkamer? Bekijk onze portfolio met dit project bijvoorbeeld. Of kom een kijkje nemen in de showroom in Boxtel!

Een reactie op “Raambekleding in de badkamer?!

  1. Pingback: Raambekleding kantoor: laat je inspireren | Fractions.nl

Reacties zijn gesloten.