Raamshutters

Met de Fractions raam shutters creëer je in iedere ruimte een unieke en eigen sfeer. Je bepaalt zelf welke ambiance ze geven in je huis. In de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter houden ze je huis knus en gezellig. Overdag kun je ze helemaal open zetten voor veel lichtinval in huis en wanneer het donker wordt, doe je de raamshutters dicht voor privacy en een knus gevoel.

Waar zijn de raam shutters van Fractions van gemaakt?

De shutters voor ramen van Fractions zijn gemaakt van twee aluminium platen met daarin uitsparingen voor de lichtinval. De aluminium platen zijn erg dun en licht in gewicht waardoor ze bijna voor elk raam geplaatst kunnen worden. De raamshutters zijn voorzien van een poedercoating. Hierdoor zijn ze krasbestendig en blijven jarenlang kleurvast. En doordat aluminium vormvast is, veranderen ze niet van vorm door warmte of kou. Een bijkomend voordeel is dat aluminium heel goed te recyclen is. Dus het is ook nog eens goed voor het milieu om te kiezen voor Fractions raam shutters.

Voor welke ramen zijn de shutters geschikt?

Fractions kun je binnen gebruiken en ze zijn in principe geschikt voor alle ramen. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden, is dat de shutters maximaal 300 cm hoog zijn en 400 cm breed. Daarbinnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Mocht jouw raam een grotere afmeting hebben, kun je natuurlijk meerdere Fractions combineren. Je kunt de shutters plaatsen voor draai- of kiepramen, deuren, schuifdeuren en sommige dakramen. Zo ben jij overal verzekerd van voldoende privacy en een mooie sfeer in elke kamer.

Voor welke ruimtes zijn de raam shutters geschikt?

Het mooie aan de raamshutters van Fractions is dat je ze in elke ruimte in het huis kunt plaatsen. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van aluminium. Een materiaal dat zeer vormvast is. Aluminium zet niet uit bij warmte of vochtigheid. De lak waarmee het aluminium wordt behandeld, zorgt er ook nog eens voor dat de raamshutters beschermd zijn tegen vocht, UV-licht en krassen. Hierdoor kun je Fractions zelfs plaatsen in een badkamer. En doordat je zelf het ontwerp kunt samenstellen, passen de raamshutters altijd perfect in jouw interieur, bijvoorbeeld in de woonkamer en de slaapkamer.

Kies voor hoogwaardige kwaliteit

In plaats van houten shutters, kunststof shutters of houten jaloezieën, kun je ook kiezen voor hoogwaardige kwaliteit Fractions, gemaakt van aluminium. Deze worden geheel op maat gemaakt, in het patroon en de kleur die je zelf kiest. Zo zullen ze perfect in jouw interieur passen. Als je op zoek bent naar een mooi raamdecoratie moet je zeker de mogelijkheden met Fractions eens bekijken!

Waarom wij het inmeten van de raamshutters aan professionals overlaten

Fractions worden voor jouw raam geheel op maat gemaakt. Om het proces van inmeten tot plaatsing zo optimaal te laten verlopen, is het belangrijk om alles door een professional te laten doen. Het klinkt eenvoudig, maar het inmeten en plaatsen van shutters is echt een vak apart. Daarnaast is het belangrijk dat het raam waar de shutter voor geplaatst wordt functioneel blijft. Of het nu een kiep-kantel systeem is of een draaisysteem, de ramen moet wel open en dicht kunnen. Ook grote ramen! Verder is het belangrijk dat het aantal Fractions een symmetrische verdeling heeft voor een mooi en rustig aangezicht. Het enige dat je hoeft te doen is een dealer in de buurt zoeken en de rest wordt voor jou geregeld.