Shutters in de keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in de woning. We komen er samen om maaltijden te koken en om ervan te genieten. De keuken wordt gekenmerkt door warm gezelschap. Vaak geniet je in de keuken van een natuurlijke lichtinva door je keukenraam. Raamdecoratie in de keuken is van groter belang dan veel mensen voor mogelijk houden, juist op de momenten in de keuken heb je behoefte aan licht.. En ook tijdens het bereiden van gerechten is de juiste lichtinval belangrijk. Stijlvolle decoratie maakt het dus helemaal compleet. Heb je al eens gedacht aan shutters voor je keukenraam?

Raambekleding voor de keuken

Wanneer een huis wordt ingericht, kun je de ruiten eigenlijk simpelweg niet leeg laten. Allereerst moet er zonlicht kunnen worden tegengehouden. Daarnaast wil je uiteraard ook privacy op de nodige momenten. Dit is de reden dat velen kiezen voor raambekleding, met Shutters voor je keukenraam heb je een stylische oplossing en geniet je ook nog eens van privacy op de momenten dat je daar behoefte aan hebt. 

Functioneel en design

Bij raambekleding voor de keuken zijn er twee dingen heel belangrijk: sfeer en functionaliteit. Een shutter voor je keukenraam combineert beiden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat shutters de laatste jaren erg populairder zijn geworden als mooie raamdecoratie in dit veel gebruikte stuk van je huis.

Wat zijn shutters?

Shutters zijn panelen die verstelbaar zijn. NMet Fractions shutters betekent dat je met shutters een ongekend aantal mogelijkheden hebt. Je kunt namelijk zelf spelen met de lichtinval, zodat je een prettige omgeving kunt creëren om te koken of eten. Ook worden Fractions volgens je eigen wensen samengesteld, waarbij je het design en de kleur zelf kunt kiezen.

Kun je shutters voor je keukenraam plaatsen?

Hoe geschikt zijn shutters voor een keuken? Fractions worden vervaardigd van een sterk aluminium dat tegen vocht kan. In de keuken kunnen spetters van water en vet op de shutters landen. Met aluminium shutters is dat geen probleem, het materiaal is hiertegen bestand. En laat zich super makkelijk schoonmaken, een doekje over de shutters in je keukenraam en klaar! En dus kun je altijd zorgeloos blijven kokkerellen. Dit maakt Fractions aluminium shutters zeer geschikt voor deze ruimte in je woning.

Aluminium versus houten shutters

Je komt verschillende soorten decoratie tegen, waaronder ook houten blinds. Houten jaloezieën zijn vaak minder geschikt voor een vochtige ruimte doordat het hout van de lamellen niet goed tegen spetters kan. Deze versie van shutters (met lamellen ipv panelen) is normaal gesproken dus geen optimale keuze voor je keuken of keukenraam.

Fractions keuken shutters

Ben jij op zoek naar stijlvolle raamdecoratie voor in de keuken? Dan zit je zeker goed met Fractions! Deze ultieme keuken shutters geven raamdecoratie een hele nieuwe betekenis.

  • Uitstraling

Fractions shutters zorgen voor een luxueuze en strakke uitstraling.

  • Spelen met licht

In tegenstelling tot jaloezieën die je vaak voor de keukenramen ziet, kun je de luiken van Fractions openklappen. Zo profiteer je optimaal van het zonlicht dat door de ruiten valt.

  • Privacy

Wanneer je de panelen helemaal dichtklapt en omhoog schuift geniet je van extra privacy.

  • Meer dan enkel weerstand tegen licht

Fractions shutters bieden meer dan enkel weerstand tegen licht door het raam en privacy. Ze hebben een hoge isolerende waarde, ook tegen alle andere factoren waar je jezelf soms even voor wilt afsluiten.

Stel zelf de shutters samen

Fractions zijn geschikt voor iedere keuken, maar niet iedere keuken is hetzelfde. Daarom worden jouw Fractions op maat gemaakt voor jouw vensters. Je kunt de kleur en het design zelf kiezen. Naast shutters voor een keukenraam kun je ook denken aan een tussendeur of doorloopdeur. Dit is op maat te maken, het verdient wel een goed gesprek om dit even toe te lichten. Dat kan bijvoorbeeld  tijdens een van de Open Dagen bij Fractions. 

Gepersonaliseerde Fractions!

Als je raamdecoratie zoekt die perfect past bij jouw keukendesign, zijn Fractions van hoogwaardige kwaliteit die geheel gepersonaliseerd worden, zeker de beste optie! Ze passen namelijk in iedere keuken!

Ps. Ben je op zoek naar shutters voor de woonkamer? Ontdek er alles over op onze website.