Shutters kleuren: wat zijn de mogelijkheden

Als je op zoek gaat naar shutters wil je natuurlijk dat deze perfect aansluiten bij jouw interieur en woonstijl. Naast het ontwerp is kleur erg belangrijk. Dit draagt namelijk bij aan de sfeer die je in de kamer wilt creëren. Als je je afvraagt uit welke shutters kleuren je kunt kiezen, hebben we goed nieuws voor je. Fractions zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Zo kun je zelf kijken wat het beste bij jouw woning past. En zorg je dat de shutters één geheel vormen met de rest van het interieur.

Welke shutters kleuren kiezen?

Bij het uitkiezen van shutters kleuren speelt natuurlijk je eigen smaak een belangrijke rol. Hoe ziet jouw interieur eruit? En welke kleur shutters past daar het beste bij? Om een gevoel van eenheid te creëren is het mooi als de kleur die je kiest voor Fractions ook in je interieur terugkomt. Dit zijn op de muren zijn, in de gebruikte meubels of met accessoires. Als je niet precies weet wat de exacte kleur is van de muur of van de bank, kun je dit vaak bij de leverancier opvragen.

Populaire shutters kleuren

Veel gekozen kleuren voor shutters zijn in Nederland en België zwart en wit, evenals shutters in grijstinten. Doordat deze kleuren in eigenlijk elk interieur passen is dit niet verwonderlijk. Met zwarte shutters zorg je voor een chique uitstraling met een strakke look. Dit past heel goed bij een industriële, stoere stijl. Als je in tegenstelling voor witte shutters kiest, geniet je van een frisse, lichte uitstraling in de kamer. En een kleur die het zonlicht zal weerkaatsen. Ook is het contrast tussen binnen en naar buiten kijken minder sterk. En met Fractions in grijstinten zal je interieur een behaaglijk gevoel bieden. Om het geheel af te maken kun je de kozijnen in dezelfde kleur verven.

Gekleurde shutters

Natuurlijk kun je ook kiezen voor kleur in je interieur. Hiermee zal je zeker een statement in de kamer maken. Wij kunnen Fractions in de gewenste RAL-kleur maken. Dus ook als je op zoek bent naar een specifieke kleur is dat geen probleem. Als je een thuiswerkplek of bijvoorbeeld een kinderkamer van kleur wilt voorzien, kun je voor kleuren shutters gaan. Ook in de woonkamer of de keuken staan gekleurde shutters trouwens vrolijk. Wij bieden een advieskleur bij de verschillende modellen Fractions. Er zijn modellen die in een zwarte of grijze kleur optimaal tot hun recht komen. Er zijn ook patronen waarbij juist afwijkende kleuren worden voorgesteld. Natuurlijk zijn dit slechts kleurvoorstellen en kunnen we Fractions in de kleur vervaardigen die jouw voorkeur heeft.

Afwerking kleuren shutters

Bij de uitstraling van de kleur speelt ook de afwerking een rol. Als je op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling passen gladde shutters hier het beste bij. Ben je op zoek naar een industriële look? Dan kun je juist kiezen voor een structured afwerking.

Wil je inspiratie opdoen voor shutters kleuren? Bekijk dan vooral een aantal van onze projecten. Zo kun je direct zien welke invloed de kleuren shutters op het interieur hebben. Natuurlijk kun je ook een adviesgesprek aanvragen. We kijken graag samen welke shutters kleuren bij jouw interieur passen. Ontdek hier direct ook meer over shutters woonkamer. Wist je dat je Fractions ook voor openslaande deuren kunt plaatsen?