Shutters slaapkamer: voor een ontspannen nachtrust

Om heerlijk te slapen, is het aan te raden om van je slaapkamer een aangename ruimte te maken. Dit doe je onder meer door het kiezen van de juiste raamdecoratie voor de slaapkamer. Een aanrader zijn Fractions: slaapkamer shutters. Hiermee kun je in je slaapkamer met het licht spelen. Zo geniet je overdag van het zonlicht door de ramen dat je kamer verwarmt en zorg je ´s nachts voor een verduisterende slaapkamer om goed te kunnen slapen. Fractions shutters voor de slaapkamer zijn zowel decoratief als functioneel. Kies voor maatwerk shutters als sfeervolle raambekleding in de ruimte waar je tot rust wilt komen!

Fractions in de slaapkamer

Als je een warme sfeer in je slaapkamer wilt creëren die rustgevend is, zijn Fractions ideaal. De unieke productkwaliteiten van Fractions zorgen dat dit de perfecte slaapkamer shutters zijn. Ze hebben niet veel poespas en stralen daardoor rust uit. Ze passen ook nog eens bij iedere stijl en inrichting. Ze zijn een indrukwekkend alternatief voor de traditionele raamdecoratie zoals houten jaloezieën.

Meer privacy met slaapkamer shutters

Je geniet van volop privacy in je slaapkamer. Shutters in de slaapkamer zorgen ervoor dat nieuwsgierige blikken namelijk niet in je slaapkamer kunnen kijken. En voorkomen inkijk. Je bepaalt namelijk zelf hoe de groot of klein beetje de openingen van de panelen zijn.

Bepaal zelf de lichtinval

Als je kiest voor Fractions kun je zelf de lichtinval regelen. Zo zorg je ervoor dat die aansluit bij jouw slaapritme. Laat de panelen een klein beetje openstaan, zodat je ´s ochtends wakker wordt van de zonnestralen op je huid. Of zorg voor een geheel verduisterende slaapkamer door ze helemaal te sluiten, zodat je lekker lang kunt uitslapen in het donker, zonder last te hebben van licht.

Shutters verduisterend in de slaapkamer

Verduisterende raamdecoratie is ideaal voor de slaapkamer. Verduisterende raamdecoratie hoeft overigens niet per se te bestaan uit zwarte shutters. Witte shutters kunnen net zo verduisterend werken De Fractions shutters verduisteren door de panelen dicht te schuiven naar de gesloten stand. De gesloten lamellen sluiten het licht vrijwel geheel uit en bieden hierdoor het verduisterende effect. Shutters voor de slaapkamer zijn in gesloten stand dus (bijna) geheel verduisterend op de momenten dat je dit wenst. Er kan alleen eventueel door een paar kieren aan de onderzijde of bij de sleuven wat licht naar binnen vallen.

De Fractions slaapkamer shutters zijn een product met beweegbare delen. Het gaat echter om minimale kieren. Donkere Fractions zullen meer verduisteren dan lichte shutters. Dit komt doordat licht gekleurde Fractions het licht weerkaatsen, waar donkere Fractions het licht juist absorberen. Fractions zullen het licht hetzelfde of zelfs beter weren dan de meeste andere raamdecoratie.

Geheel op maat gemaakt

Fractions worden geheel op maat gemaakt voor jouw raam. En volgens jouw wensen. Ze passen hierdoor bij iedere interieurstijl. Je kunt namelijk zelf de maat, het model en de kleur aangeven. Ook kun je het aantal luiken aangeven. Zo zorg je dat de shutters slaapkamer aansluiten bij de rest van de inrichting. Ga je bijvoorbeeld voor witte shutters, voor zwarte shutters of juist voor een kleur die je in jouw slaapkamer gebruikt?

Geïnstalleerd door professionals

Onze expert dealers zorgen ervoor dat de shutters in de slaapkamer geheel passend zijn voor jouw raampartij. En dat deze naar wens gemonteerd worden, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Weinig stof

Fractions worden gemaakt van een hoogwaardig aluminium. Onze shutters zijn door het hoogwaardig materiaal onderhoudsvriendelijk en zullen weinig stof verzamelen. Hierdoor zijn ze ideaal als shutters voor de slaapkamer, waar je immers onbezorgd wilt kunnen slapen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten jaloezieën of houten lamellen die nog wel eens een alergische reactie voor stof kunnen geven.

Persoonlijk advies

Bekijk de verschillende mogelijkheden met Fractions en stel jouw eigen shutters in de slaapkamer samen. Kies voor witte shutters, donkere shutters of voor een kleur die perfect in je slaapkamer past. Zoek direct een erkende dealer bij jou in de buurt en kom langs voor persoonlijk advies. Dankzij shutters zorg je donkere slaapkamer wanneer je dat wenst. En er ook op momenten juist licht doorheen schijnt om je kamer te verwarmen met zonlicht. Het is de ideale raamdecoratie voor extra sfeer en een goede nachtrust.