De vele mogelijkheden van de stijlvolle Fractions aluminium design shutters

Dat ventileren belangrijk is, daarover bestaat allang geen discussie meer. Zeker niet nu we op het moment van schrijven al twee jaar te maken hebben met het coronavirus. En ventileren zelfs genoemd wordt als één van de basismaatregelen in de strijd tegen dit virus. Kwestie van een raam openzetten? Dat kan natuurlijk, maar wie wil ventileren in stijl, kiest voor de aluminium design shutters van Fractions.

Design en functionaliteit gaan hand in hand

Een gezonde, frisse omgeving is een belangrijke voorwaarde om prettig te wonen en (thuis) te werken. In de woonkamer, de badkamer, slaapkamer of keuken; voor elke ruimte in huis geldt dat ventileren van wezenlijk belang is. Maar in een mooi ingerichte woning wil je niet tegen ontsierende ventilatieroosters aankijken. Bij de Fractions patronen van ontwerper Osiris Hertman gaan functionaliteit en design hand in hand. Voor Fractions ontwierp Osiris een serie aluminium shutters die een unieke uitstraling toevoegen aan elke woning. Een design-element in de woning, maar tevens functioneel als het gaat om licht, het creëren van privacy én ventilatiemogelijkheden.

Spel van schaduw en licht

De verschillende ontwerpen van Osiris Hertman zorgen voor een spannend spel van schaduw en licht in de woning. Het licht weerkaatst niet eerst op de lamellen, maar valt rechtstreeks door de sleuven de kamer in. Het resultaat: een fascinerend lichtspel, bij elk van de prachtige designs weer op een andere manier. Osiris: “De zeven patronen zijn allemaal anders en geven elke ruimte een volstrekt verschillende sfeer; warm, sensueel, speels en krachtig. Je kunt enorm variëren met de lichtintensiteit door de shutters meer of juist iets minder open te zetten en een drukker of rustiger patroon te maken. Fractions zijn compacte aluminium shutters en bieden de mogelijkheid te spelen tussen open en dicht en de gewenste lichtintensiteit in de ruimte te bepalen; ze vormen zo een ware dans van bewegende patronen, licht en schaduw.”

Stijlvol ventileren in elke ruimte

Door het materiaal van de Fractions shutters, roestvrij aluminium, zijn de shutters niet alleen geschikt voor de woon- of slaapkamer, maar zijn ze ook perfect te plaatsen in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Bij uitstek plekken waar een goede ventilatie van groot belang is. Zeker in een vochtige badkamer is het aan te raden dagelijks goed te ventileren.

Fractions shutters zijn bestand tegen vocht en tegen temperatuurverschillen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten shutters. Fractions bieden verschillende voordelen in gebruik. Een ander belangrijk aspect van Fractions: de shutters kunnen eenvoudig toegepast worden op een draaikiep raam of kantel kiepdeur. Het slanke materiaal zorgt ervoor dat Fractions naadloos in een kozijn past, achter de deur- of raamkruk. De Fractions shutters draaien gewoon mee en ventileren is daardoor geen enkel probleem.

Maatwerk design shutters

Wie wil zorgen voor die goed geventileerde woning, maar tegelijkertijd kiest voor een stijlvolle raamaankleding biedt Fractions meerdere prachtige designs. Ware eyecatchers, met een luxe uitstraling, te customizen in elke gewenste RAL-kleur. Maatwerk shutters die in de juiste maten voor jouw raam gemaakt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies zelf het patroon en de kleur. Wij zorgen er vervolgens voor dat Fractions op maat gemaakt worden voor jouw raam. Ga niet voor een standaard raamdecoratie, maar kies voor design. Functioneel mag per slot van rekening ook mooi zijn.

Also seen on VT Wonen!

Advies nodig voor een shutter in het interieur?

Bekijk de diverse mogelijkheden op de website. Of neem direct contact op met een expert dealer voor meer informatie over de mogelijkheden van Fractions, aluminium shutters bij jou thuis. Je kunt direct een adviesgesprek aanvragen! Bezoek ook eens onze showroom tijdens één van onze Open Dagen en zie direct hoe je kunt spelen met bijvoorbeeld de lichtinval. Laat je inspireren!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.