Fractions ervaringen

Woonkamer

Rated 5 out of 5
12 april 2022

Op een open dag in Boxtel geweest, en eigenlijk meteen verkocht. Ze zijn geplaatst Louvre uitvoering zwart. Aan al mn verwachtingen voldaan, en meer! Ben er bijzonder blij mee, mijn woonkamer heeft een up-date gekregen !

Frieda

Fractions voor ons keukenraam

Rated 5 out of 5
28 maart 2022

We hebben de showroom bezocht in Boxtel. Robert nam alle tijd voor ons . Goed advies, korte lijnen en meedenken staan voorop in dit bedrijf. Het resultaat mag er zijn. Een raambekleding wat een mooie luxe uitstraling geeft en zelfs praktisch is:) Zeker de moeite waard om rechtstreeks bij Fractions te bestellen.

Esther & Maurice

Top Fractions in onze nieuwe woning

Rated 5 out of 5
20 maart 2022

Na een bezoek in de showroom besloten Fractions te plaatsen voor alle ramen in onze nieuwe woning. Dit geeft een geweldige eenheid. We zijn er erg blij mee.

Desiree Aerts

Houten shutters zijn verwijderd en nieuwe Fractions geplaatst

Rated 5 out of 5
15 februari 2022

Wat een fantastische verandering. De houten shutters zijn eraf gehaald en nieuwe Fractions Cleopatra’s eye short voor in de plaats gekomen. Het licht wat binnenvalt van de zon is zooooooo mooi. Bovendien straalt het veel meer klasse uit en niet niet geheel onbelangrijk, het afstoffen elke week is gelukkig verleden tijd 🙂 Iedereen van het Fractions team super bedankt!

Frouke

Mediterraans

Rated 5 out of 5
15 februari 2022

Op zoek naar unieke en sfeervolle deurtjes voor onze badkamer, passend in onze industriële/mediterraanse sfeer. Mijn zus zag Fractions op instagram voorbij komen en tipte mij, want dacht wel dat ze bij ons paste. Op slag verliefd op het klaverpatroon in Marokkaans groen. Meteen via mailcontact geïnformeerd of ze ook als deurtjes konden dienen. Én voilá, na goed advies en dito service, zijn ze inmiddels de eyecatcher van onze overloop. Ideaal; vochtbestendig, af te sluiten als je onder de douche staat, maar vooral zo ontzettend mooi qua kleur, materiaal en afwerking. Als de zon haar werk doet en het patroon op de mooie tegelvloer tevoorschijn komt, dan geeft dat echt het gevoel alsof we in Andalusië zijn. Precies hoe we het ons hadden voorgesteld! Zeker de moeite van het sparen waard. Ze komen ook op onze slaapkamer en hopelijk kan ik ze vaak inzetten als interieur stylist.

John & Suus

Plaatsen Fractions

Rated 5 out of 5
10 februari 2022

Fractions hebben precies gebracht wat wij zochten in onze huiskamer: sfeer, uitstraling maar ook licht! Zo blij mee. Deskundig advies gekregen m.b.t. onze niet-zo-doorsnee-keukenraam. Goede bereikbaarheid/communicatie en vakkundige montage.

Angela en Robert

Marcel en Joan

Rated 5 out of 5
10 februari 2022

We hebben met goed advies een prachtig resultaat. Blij met de kleuren beach en donkergrijs. Fractions kan je open en dicht zetten. Precies zoals je op het moment van de dag wil. Erg blij mee!

Joan

Fractions in België

Rated 5 out of 5
10 februari 2022

Het lijkt wel of de Fractions voorbestemd waren om in de nissen van onze raamdeuren te belanden. Na een lange zoektocht naar de geschikte shutters en de uitnodiging voor een bezoek aan de showroom, zijn we zeer blij met het eindresultaat! De Fractions brengen warmte en gezelligheid in de ruimte en geven een zichtbare meerwaarde aan het appartement. Een prettige ervaring op alle vlakken met een zeer fijne en professionele aanpak van het ganse Fractions-team. Meer dan een aanrader en de investering waard.

Reinhilde

Meer dan mooi

Rated 5 out of 5
14 januari 2022

Naast het feit dat de Fractions uitermate geschikt zijn voor kiepkantelramen en compleet verduisterend zijn, zijn ze in decoratieve zin een aanwinst voor je woning zowel vanuit de binnenzijde maar zeker ook van buitenaf. Kleuren aangepast aan de stijl binnen en het schilderwerk buiten. Resultaat MEER DAN MOOI.

René van Broekhoven

Slaapkamers én badkamer

Rated 5 out of 5
29 december 2021

Vorig jaar hebben wij in onze slaapkamers en badkamer fractions laten plaatsen. Een prachtig product van uitstekende kwaliteit uitstraling van luxe en zoveel meer gemakken voor onderhoud. Inmiddels hebben wij met goede instructie en ondersteuning van het team, de Fractions ook in ons appartement in het buitenland geplaatst. Wij zijn zeer te spreken over de isolerende werking zowel tegen de kou als tegen de warmte. De super verduisterende werking is een verbetering voor onze nachtrust.

Roebina Biervliet - Khodabaks

 

Laat ons ook jouw Fractions ervaringen weten