Fractions ervaringen

Fractions appartement

Rated 5 out of 5
2 december 2020

Het is alsof ze altijd al in ons appartement thuis hoorden. Zou ze niet meer willen missen. Gemakkelijk in gebruik en kwalitatief hoogstaand! En niets was jullie teveel ondanks de hordes die genomen moesten worden. Jullie warmte en vriendelijkheid zullen wij niet vergeten.

Siets en Paul

Reactie van Fractions

Bedankt voor het compliment voor zowel ons product als voor onze exclusieve dealers!

Unieke uitstraling

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Wij zijn heel enthousiast over de Fractions. Het heeft een prachtige, unieke uitstraling, zijn functioneel en kunnen besteld worden in tal van kleuren en uitvoeringen. Er is bij ons zeer professioneel opgemeten en gemonteerd. Heel stijlvol en niet onbelangrijk, weinig schoonmaken, ‘geen stof’. Kortom echt n aanrader!!!

Anita

Raambedekking kozijn in hoog plafond

Rated 4 out of 5
17 november 2020

Wij zijn in de periode 2018-2020 op een aantal beurzen louter ter oriëntatie in aanraking gekomen met Fractions. Na oplevering van ons nieuwe appartement zijn we concreet op zoek gegaan naar raambedekking waarbij een plaatsing in het kozijn de voorkeur had, alsmede – wegens de hoogte van het plafond (3.80m) – in sommige leefruimtes gekozen zou kunnen worden voor uitsluitend plaatsing in de onder-kozijnen, met uitzondering van de hoofdslaapkamer (tevens plaatsing in de boven-kozijnen). Boven- en onder-kozijnen zijn van elkaar gescheiden waardoor een gordijn of luxaflex over de volle lengte niet onze voorkeur had.
Ultimo april jl. is ons gehele appartement voorzien van (in totaal 16) Fractions in 3 verschillende kleuren. De zeer vakkundige en nette monteur heeft alle Fractions in 1 dag geplaatst (op 1 na, na kleine aanpassing in werkplaats de volgende dag alsnog geplaatst), waarbij de plaatsing in de boven-kozijnen van de slaapkamer een uitdaging bleek te zijn, gelukkig kon ik hem hierbij ondersteunen.
Sindsdien zitten de Fractions als gegoten (perfecte afwerking) in de kozijnen, zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Zowel verduisterend in de slaapkamer als zonwerend overdag overige ruimtes. Familie/vrienden/medebewoners appartementencomplex zijn zeer enthousiast en veelal onbekend met het bestaan van de Fractions. Voor sommige is de prijs wat aan de hoge kant maar gelet op tijdloze uitstraling, duurzame lichte materialen, zeer gemakkelijk in onderhoud, gebruiksvriendelijk, verduisterend als zonwerend (derhalve geen extra raambedekking benodigd) voor ons bestaat er geen beter alternatief. Shutters komen in de buurt maar hebben een veel minder strakke uitstraling, niet zo makkelijk in onderhoud, verkleuren in de loop der tijd en geen perfecte plaatsingsmogelijkheid in de kozijnen als de Fractions.

Maurice

Fractions

Rated 5 out of 5
17 november 2020

Wij zijn erg blij met Fractions. Een mooi, uniek en een zeer degelijk product. Goede service en montage. Voor ons een goede oplossing voor de slaapkamer welke voor een deel grenst aan een patio. Eisen waren een slank product en lichtdicht.

Astrid

Fractions voor interieurontwerpers

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Het resultaat is prachtig geworden! Fractions shutters zijn nog onbekend, maar door mijn werk (interieurontwerper) had ik deze raambekleding een aantal jaren geleden ontdekt. Er zijn vele mogelijkheden en kleuren, en daarnaast is het maatwerk. Ik vermoed dat dit een populaire product gaat worden, en zal het absoluut gaan aanbevelen bij mijn klanten. En ook niet onbelangrijk: zeer goede en prettige service, met korte lijnen!

Kirsten

Reactie van Fractions

Wat mooi om te horen dat ook interieurontwerpers ons product aanbevelen. Vraag gerust ook onze luxe box met kleurstalen en meer informatie aan.

 

Laat ons ook jouw Fractions ervaringen weten