NIEUW! Fractions by Osiris Hertman, ontdek ze in de nieuwe showroom in Boxtel!

In 2019 presenteerden we samen met topdesigner Osiris Hertman een geheel nieuwe dimensie van zonlicht beleven in huis oa op het ‘Art of Living event’, de VT Wonen & Design beurs en de exclusieve LXRY.

Osiris Hertman (1972) studeerde in 1998 af aan de Design Academy Eindhoven. Na zijn studie ging Osiris aan de slag bij Ulf Moritz en Marcel Wanders. Ruim 10 jaar is hij art director geweest bij sieradenmerk Buddha to Buddha. Inmiddels runt hij sinds twintig jaar zijn eigen designstudio in Haarlem en heeft hij zijn naam verbonden aan exclusieve merken zoals Maretti, Ebru en Jee-O.
En vanaf dit jaar dus ook aan onze Fractions.

Eenvoud en Rust
Een goed interieur is volgens Hertman net als de natuur: het geeft je rust. ‘Ik verdiep me enorm in wat de architectuur me geeft. Ik kom veel in historische panden, zoals een kerk of fort. Dan bestudeer ik eerst de ligging: hoe valt het licht binnen en hoe verandert de sfeer met de seizoenen? Daar pas ik de deuropeningen en raampartijen op aan, zodat de bewoners kunnen ontbijten op de plek waar de zon opkomt. Mijn interieurs moeten eenvoud uitstralen, zoals een kind ze zou tekenen..”

De toepassing van dit gedachtegoed op Fractions, aluminium shutters, leidde tot een inspirerende samenwerking met Unilux en een exclusief raamdecoratie product met nog meer dimensie tot gevolg. Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht! De lichtopbrengst is door de diffractie (het afbuigen van een lichtgolf langs een ondoordringbaar obstakel) namelijk bij Fractions binnen groter dan je in eerste instantie zou verwachten. Het licht weerkaatst namelijk niet eerst op lamellen, maar valt rechtstreeks door de sleuven van Fractions in de kamer.

Met Fractions heeft Unilux het antwoord op de vraag naar exclusieve raamdecoratie met een optimale lichtopbrengst in handen.


Informatie en verkrijgbaarheid bij professionals

Informeer bij info@fractions.nl welke dealers u de collectie kunnen presenteren en op welke evenementen Fractions by Osiris in 2020 te zien zijn.
Bent u zelf geïnteresseerd dan kunt via dezelfde weg meer informatie krijgen over samenwerkingen en de middelen die daar voor handen zijn.