Fractions shutters bestellen: Meer informatie

Wil je Fractions shutters bestellen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons via onderstaand informatie formulier weten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. We nodigen je van harte uit vrijblijvend een bezoek te brengen aan de showroom of één van de dealers, daar kun je alle exacte informatie krijgen!

Wil je direct de prijzen van Fractions bekijken? Bekijk de prijslijst hier. We kunnen ook een persoonlijke berekening naar je doorsturen als je hieronder je gegevens achterlaat.  Velden met * zijn verplicht.

Contact

Fractions B.V.
Schouwrooij 1
5281 RE Boxtel

info@fractions.nl
0411 677865

OPEN DAGEN? Check ze hier!

Veelgestelde vragen over kosten van onze shutters

Je wilt uiteraard de perfecte shutters voor jouw woning. Fractions zijn de beste shutters voor iedere woning, wij behandelen graag een aantal veelgestelde vragen.

De kosten voor een shutter wordt bepaald aan de hand van diverse factoren. Bij Fractions leveren we shutters van de hoogste kwaliteit. Onze vakspecialisten leveren écht maatwerk. Soms kunnen de doeleinden die klanten met onze producten hebben impact hebben op de keuzes die zij maken en varianten die zijn kiezen. Een gemiddelde prijs voor een shutter bestaat dus niet echt.

De aanschaf van shutters komt niet met de keuze uit slechts een aantal opties, je stelt ze zelf samen. Jouw keuzes hebben dus impact op de totaalprijs. Voor welke afmetingen kies je? Maak je de keuze voor speciale vormen voor jouw raambekleding? Welk design uit ons assortiment past het beste bij jou? Download vooral onze prijslijst om een idee van de kosten te krijgen.

Ja, Fractions shutters kunnen wij voor je monteren. Onze monteurs komen bij jou langs om de montage te verzorgen. Wij nemen het gehele montageproces graag uit handen, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Wel zo makkelijk!

Ja, dat kan. Je kunt voor nieuwe raamdecoratie shutters een offerte ontvangen. Deze kun je voor verschillende soorten shutters op onze website aanvragen.

Onze eigen monteurs komen shutters graag bij jou plaatsen. Shutters laten plaatsen zit echter niet bij de prijs inbegrepen. Hier zijn bijkomende kosten aan verbonden. De montagekosten per systeem zijn €100 tussen de 1 en de 5 systemen. Bij meer systemen is de montageprijs voor shutters €80 per systeem.