Project: Haarlem via Osiris Hertman
Foto credits: Art of Living

Fractions sluiten aan bij de tendens van de industriële look, maar ook bij een klassieke inrichting. Door het tijdloze design combineren de aluminium shutters op een unieke wijze met de uitstraling van deze statige woning. Ze kunnen worden toegepast op houten, aluminium en kunststof kozijnen. Het maakt het product van alle tijden met een uitstraling van nu.

De handtekening van Osiris is duidelijk in dit interieur te zien, hij werkt graag met oude ambachten en bijzondere materialen. “Als ik een mooi stuk steen of hout heb dan zoek ik daar ambachtslieden bij die met de materialen mijn designs kunnen uitvoeren”, aldus Osiris.

In de slaapkamer geen boxspring, maar planken waarin een perfect matras ligt. Nieuw in Nederland zijn de Fractions, dat zijn aluminium shutters, waardoor je geen gordijnen meer nodig hebt. Door de shutters te schuiven valt de zon hier op zo’n manier binnen, dat er een prachtige lichtbeleving ontstaat.”

“Ruimte voor ruimte hebben we bepaald welke materialen we wilden gebruiken. Toen we bezig waren, kwamen we steeds weer met nieuwe ideeën.”

Meer informatie of graag een persoonlijk advies? Bel 0411 677865 of laat hier uw gegevens achter.

Osiris Hertman koos in dit project voor een perfecte samensmelting van warme, stoere maar gezellige kleuren en materialen. De hoge entree met een erker en balkonpartij geeft de voorgevel iets statigs. Binnen vinden we een ruime woning met een niet-alledaags interieur. De eigenaar wilde dan ook een stoer en gezellig interieur voor zijn gezin en de stijl van Osiris sprak hem aan en paste perfect bij die wens.