Fractions Hexagon

Een hexagon betekent letterlijk een regelmatige zeshoek. Dat is dan ook gelijk het patroon van dit model Fractions. Het ontwerp is uitgerust met zeshoeken die gelijke hoeken en zijden heeft. Dit geometrische patroon past heel goed in zowel een landelijke als een moderne interieurstijl. Het patroon van Fractions Hexagon lijkt op het diafragma van een camera. En doordat je zelf de lichtinval kunt bepalen, kun je een effect creëren als een twinkeling in het water.

Kleuradvies voor Hexagon

Voor de Fractions Hexagon kun je zelf de kleur en maat aangeven. Zo worden de raampanelen geheel op maat gemaakt. Passend in jouw interieur. Je kunt uit elke RAL-kleur kiezen voor het model Hexagon. Ontwerper Osiris geeft voor dit model ook graag een kleuradvies. Voor Fractions Hexagon zijn zijn voorgestelde kleuren moroccan green structured en slate grey structured zeer passen. De structuur in de kleur zorgt voor een ruwe uitstraling die perfect past bij het ontwerp. Met de aangeraden kleuren creëer je verder een oosterse sfeer die perfect past bij zowel een industriële inrichting als een modern interieur.

Waarom Fractions Hexagon?

Fractions zijn aluminium shutters die je voor elk raam in je woning kunt plaatsen. Met de panelen kun je zelf bepalen of je zonlicht in de kamer laat schijnen. Of juist de kamer donker maakt, bijvoorbeeld voor een fijne nachtrust. Fractions Hexagon worden geheel op maat gemaakt voor jouw raam, in de maat en kleur die jij wenst. Ook kun je zelf het aantal panelen aangeven.

Wil je meer informatie over dit model ontvangen of vrijblijvend een offerte op maat? Zoek dan vooral een dealer bij jou in de buurt!

Bekijk ook onze andere modellen Fractions: