Shutters openslaande deuren

Het kan een uitdaging zijn om de juiste raamdecoratie voor openslaande deuren te vinden. Je wilt tenslotte voorkomen dat de raambekleding belemmert dat je naar buiten kunt stappen. Of dat deze de hele tijd klappert als je de deuren open hebt staan. De oplossing? Shutters voor openslaande deuren.

Fractions zijn de ideaal in combinatie met openslaande (tuin)deuren. Je hoeft namelijk alleen maar de panelen aan de kant te schuiven om de deur te kunnen gebruiken. Shutters openslaande deuren? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden met Fractions. Perfect voor bijvoorbeeld jouw woonkamer.

Verbind binnen en buiten

Openslaande deuren in het interieur zorgen ervoor dat je je volop geniet van de warme zonnestralen in je kamer. Als je de deuren openzet geniet je van de geur van de natuur in huis. En je kunt zo het terras opstappen om buiten bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken. Openslaande (tuin)deuren verbinden binnen en buiten met elkaar. Natuurlijk wil je dan ook dat je raambekleding voor de openslaande deuren flexibel is. Door het gebruik van Shutters voor openslaande deuren geniet je van privacy, een prachtige lichtinval en raampanelen die geheel op maat gemaakt worden voor jouw situatie.

Fractions shutters openslaande deuren

De panelen van Fractions kun je geheel openen zodat er volop natuurlijk licht je kamer invalt. Maar als je juist op zoek bent naar meer privacy, bijvoorbeeld als de avond invalt, kun je ze ook (deels) sluiten. Fractions zijn niet alleen stijlvol, als ook praktisch. Fractions zijn geschikt voor alle typen openslaande (tuin)deuren. Ze worden namelijk niet op de deur zelf gemonteerd, maar op het kozijn dat rondom de (tuin)deur zit. Je kunt de shutters vervolgens makkelijk met de hand opzij schuiven. Zo blijven je deuren toegankelijk en heb je alle ruimte op de deur te openen. Ook als de panelen opzij geschoven worden, blijven ze er stijlvol uitzien in je interieur. Fractions zijn daarom ideaal om voor openslaande deuren te gebruiken.

Stel zelf Fractions samen

Onze raampanelen worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. En je kunt zelf de kleur en het motief kiezen. Fractions kunnen in vrijwel alle RAL-kleuren geleverd worden. Ook kun je zelf het aantal panelen voor de deuren aangeven. Kies je voor één paneel of juist meerdere? Kijk wat het beste bij jouw openslaande (tuin)deuren en interieur past. Kies je voor een patroon met een kleur met structuur doe je kamer een oosterse sfeer geven? Of juist voor een landelijke uitstraling met een louvre patroon?

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. En stel zelf jouw shutters openslaande deuren samen!

Open deuren en wind

Zoals gezegd kun je Fractions heel goed voor tuindeuren plaatsen. Je kunt de deuren openzetten met de panelen opzij geschoven. Of juist met de panelen voor de deur, zodat je van privacy geniet en een sfeervolle uitstraling. Houd alleen wel rekening met de winddruk als je Fractions voor de openstaande deur hebt. Bi voldoende winddruk kunnen de gesloten sleuven van Fractions openwaaien. De magneten die Fractions op hun plaats houden zijn namelijk niet bestendig tegen harde wind.

Wil je meer informatie ontvangen over shutters voor openslaande deuren en de diverse uitvoeringen? Neem dan contact op met een gespecialiseerde dealer bij jou in de buurt. Deze kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en advies op maat geven. Je kunt ook vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Veelgestelde vragen

Fractions zijn maatwerk shutters. Dit betekent dat ze geheel op maat gemaakt worden voor jouw situatie. Bekijk onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij één van onze gespecialiseerde dealers.

Als je op zoek bent naar shutters voor grote raampartijen, zijn Fractions een perfecte oplossing. Geniet van een strakke uitstraling die je niet hebt met bijvoorbeeld rolgordijnen, vouwgordijnen, gewone gordijnen, lamellen of luiken. Fractions stel je zelf samen. Je kiest zelf het design, de kleur en ze worden geheel passend voor jouw ramen gemaakt.

Shutters zijn verkrijgbaar in diverse verschillende materialen. Zo kun je voor schuifpuien bijvoorbeeld kiezen voor kunststof shutters, houten shutters en Fractions aluminium shutters! Aluminium is een sterk materiaal dat jarenlang mee gaat.

Voor een openslaande deur kun je heel goed sfeervolle shutters gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Fractions gemaakt van aluminium zijn een goede optie. Je kunt namelijk zelf de lichtinval van het zonlicht bepalen. Ook kun je ze helemaal openklappen, zodat je geen last hebt van bijvoorbeeld opgetrokken houten lamellen bij het openen van de deur.