Bruine shutters

09-08-2023

Met de bruine shutters van Fractions creëer je een prachtig, warm effect in je woonkamer. Bruine tinten zijn natuurlijke kleuren en geven een rustieke uitstraling aan je interieur. Het effect wordt groter wanneer je gebruik maakt van de verstelbare lamellen gedurende de dag. Overdag kun je de lamellen kantelen om zonlicht binnen te laten en in de avond kun je ze sluiten. Zo heb je op ieder gewenst moment zowel de gewenste hoeveelheid aan licht inval als privacy in huis.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Houten look met aluminium jaloezieën

Wanneer je raamdecoratie voor in je woon- of slaapkamer gaat uitkiezen, wil je het liefst kiezen voor iets wat zowel van de hoogste kwaliteit is, mooi, duurzaam als makkelijk in gebruik is. In tegenstelling tot de houten jaloezieën, zijn de bruine aluminium jaloezieën heel gemakkelijk in onderhoud en van de beste duurzame materiaal. Deze type shutter als raamdecoratie, geeft een prachtige sfeer aan je ramen en interieur. Dankzij jaloezieën met de houten look creëer je veel speling voor in je interieur. Zo zijn bruine shutters bijvoorbeeld prachtig te combineren met lichte beige pvc vloeren en zwarte tinten in je interieur. In je woonkamer kun je met behulp van accessoires en kleuren telkens een andere look en sfeer creëren. Zo heb je het gevoel dat je elke keer een nieuwe woonkamer hebt en kun je heel lang van genieten van je prachtige raamdecoratie.

Hoe weet ik of verstelbare lamellen geschikt zijn voor mijn raam of deuren?

Heel simpel! Al onze bruine shutters worden op maat gemaakt. Een van de voordelen hiervan is dat er voor ieder type raam een oplossing is die wij jou kunnen bieden. Een van onze experts komt namelijk aan huis om de situatie te bekijken en voor het inmeten. Ook bekijkt onze specialist ook direct op welke manier de panelen geïnstalleerd kunnen worden en of je nog andere voorkeuren hebt. Zo kun je de shutter combineren met verduisterende gordijnen, rolgordijnen, inbetweens of andere soorten raambekleding. Onze specialist kijkt daarom graag met je mee naar alle mogelijkheden. Zo krijg je heel eenvoudig een compleet beeld van hoe je shutter straks in jouw raam komt te staan.

Shutters op maat

Sfeervolle raamdecoratie moet naadloos in je kozijn vallen. Alleen op deze manier komen de bruine shutters volledig tot hun recht. Daarom biedt Fractions een volledig service aan huis op het gebied van het inmeten van de lengte en breedte van je raam of deur. Het monteren en installeren wordt ook volledig door de specialisten van Fractions verzorgd.

De bruine shutters zijn van de hoogste kwaliteit. Hierbij is het in principe mogelijk dat het in elk gewenste maat gemaakt kan worden. Je moet er alleen wel rekening houden met een maximale hoogte van 300 cm en een maximale breedte van 200 cm. Afhankelijk van de grootte van het raamoppervlakte worden de shutters in een scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Voor een breedte van maximaal 200 cm wordt er gebruik gemaakt van de scharnierende variant. Voor alle bredere raamoppervlakken wordt er gebruik gemaakt van een vouwrailsysteem.

Bruine shutters als zonwering

Fractions shutters worden geleverd in alle ral kleuren. Dit geldt ook voor alle bruin tinten. Zo ben je ervan verzekerd dat je paneelgordijnen perfect passen binnen je interieur. Dankzij de verstelbare lamellen, kun je overdag de lichtinval volledig naar wens aanpassen. In de winter kun je ervoor kiezen om zoveel mogelijk warmte binnen te houden door de lamellen volledig te sluiten. Bruine tinten zijn van nature rustieke kleuren. Het geeft een zachte en tegelijkertijd een strakke uitstraling in je woonkamer. De kleur bruin is, als basis, prachtig te combineren met heldere accentkleuren, zoals blauw of groen. Deze combinaties maken je woonkamer compleet. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je inspiratie op komen doen? Je bent van harte welkom in onze showroom!

Bij Fractions shutters heb je garantie!

Onze shutters worden volledig gemaakt in Nederland. Onze eigen fabriek staat in Boxtel, waar wij alle processen en producten zelf beheren. Zo behouden wij de controle over alle materialen, soorten shutters én uiteraard de resultaten.

Wil je graag meer informatie of wil je graag bestellen aan de hand van de foto’s? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Wij staan je graag te woord!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je helemaal weg van de bruine shutters als jouw nieuwe raamdecoratie? En ben je benieuwd naar het bestel proces of de prijs van de shutters? Er is namelijk geen standaard prijs te noemen. Onze specialisten voorzien je graag van het beste advies om te zorgen dat je optimaal van onze shutters kunt genieten.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.