Fractions by Osiris Hertman nu in het ETC Experience Centrum Culemborg

Fractions aluminum shutters kondigt met trots aan dat hun producten nu te bezichtigen zijn in het ETC Experience Centrum in Culemborg. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de stijlvolle en duurzame raamdecoratie, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Vanaf april zal Fractions aluminium shutters een vaste plek innemen op de tweede verdieping in het ETC Design Center in Culemborg.

De samenwerking in 2019 tussen Fractions en Osiris Hertman leidde tot een unieke collectie aluminium shutters die het beste van beide werelden samenbrengt: de expertise van Fractions op het gebied van techniek en hoogwaardige materialen en de onmiskenbare stijl en creativiteit van Osiris Hertman. Het resultaat is een reeks uniek ontworpen shutters die functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid combineren met de verfijnde smaak van een toonaangevend ontwerper.

De slanke en moderne raamdecoratie van Fractions is verkrijgbaar in diverse kleuren, passend bij ieder interieur. De shutters zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen, wat ze een praktische en stijlvolle keuze maakt voor elk huis. Maar naast het fraaie uiterlijk zijn de Fractions shutters ook functioneel: ze bieden verduistering en privacy. Met deze raamdecoratie zorgt u voor een comfortabele en ongestoorde leefomgeving, zonder inkijk van buitenaf.

Alle producten van Fractions by Osiris Hertman worden ontworpen en vervaardigd in Boxtel, Nederland. Door te kiezen voor lokale productie en duurzame materialen, toont het bedrijf zijn toewijding aan het milieu en de Nederlandse economie.

Het ETC Design Center, gevestigd in Culemborg, is een prestigieuze locatie waar professionals en consumenten samenkomen om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends in interieurdesign en decoratie. Met de toevoeging van deze bijzondere expositie van Fractions en Osiris Hertman kunnen bezoekers nu nog meer ontdekken over de voordelen van aluminium shutters en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in hun eigen interieurprojecten.

Op de Trade Days (iedere maandag) zullen deskundigen van Fractions zelf beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden advies te geven over het kiezen van de juiste shutters voor ieder gewenste ruimte en inzicht te geven in het creatieve proces achter de ontwerpen. Er zijn verschillende toepassngen te zien van de modellen én de unieke kleuren combinaties. 

Bezoek de stand (nummer 26) in het ETC Experience Centrum in Culemborg om de Fractions collectie van Osiris Hertman te ontdekken en laat u inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van deze prachtige raamdecoratie!

Bezoek het ETC Experience Centrum in Culemborg Naar de Open Dagen in Boxtel

Ontdek Fractions

Functioneel mag ook mooi zijn

De samenwerking met Osiris Hertman en Fractions, aluminium shutters, leidde tot een inspirerend en exclusief raamdecoratie product met nog meer dimensie tot gevolg. Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht. Ontdek de prachtige 7 patronen:

Laat je inspireren door de voorbeelden van aluminium shutters in de kamer. Deze eyecatcher is geschikt voor ieder raam en elke binnenruimte.

Modern en Functioneel

Comfortabel, warm en zacht met een stoer tintje, dat de trend in kleurgebruik en accessoires in ons huis. Thuiskomen is tot rust kunnen komen en mogen genieten van een comfortabel, geborgen gevoel. In de huidige woontrends zien we zien veel aaibare materialen. Maar hier wordt wel een stoer tintje aan mee gegeven door het te combineren met zwarte meubelen of raamdecoratie.

Fractions zijn in alle kleuren leverbaar, Osiris Hertman bracht een kleuradvies uit per model. Benamingen als Sturdy black en Beach passen bij de stoere panelen en het effect dat de patronen met zich meebrengen. Maar ook RAL kleuren zijn mogelijk, de paneen worden geheel op maat en naar wens gemaakt in de fabriek in Boxtel.

Ontdek de designs en de kleuren hier. Voor meer informatie en een advies op maat neem je contact op opf bezoek je de Open Dagen in Boxtel.

Duurzaamheid en Recyclebaar

Elke ruimte in je huis verdient goede raamdecoratie, want het geeft niet alleen een gezellige sfeer en een goede akoestiek, maar raamdecoratie heeft ook een isolerende werking. En dat is fijn voor de portemonnee in de wintermaanden! Duurzaamheid en recycling van materialen zijn daarom ook een belangrijk uitgangspunt bij de keuze voor een raamdecoratie product.

Het kunnen recyclen van materialen of repareren is een trend die we veel zien. Men is zich steeds meer bewust van de footprint die we achterlaten. Retourneren van teveel bestelde producten, materiaal en brandstofkosten, productie in verre landen, het zijn belangrijke topics in deze tijd en we voelen dat. We kijken dus meer in eigen regio naar oplossingen en mogelijkheden binnen handbereik. En die voor een langere tijd ingezet kunnen worden.

De aluminium shutters van Fractions worden in Nederland geproduceerd en het materiaal is voor 90% recyclebaar.

Fractions meet- en montage service

Twijfel je over welk Fractions model het beste bij je interieurwensen past? Bekijk en ontdek al onze modellen en unieke kleuren combinaties in Boxtel of in het ETC Culemborg. Neem je tekeningen mee, we nemen graag de tijd om je het beste advies te geven, wij leveren enkel maatwerk!

Bekijk de diverse mogelijkheden op de website. Of neem direct contact op met een expert dealer voor meer informatie over de mogelijkheden van Fractions, aluminium shutters bij jou thuis. Je kunt direct een adviesgesprek aanvragen!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.