Fractions vanaf april in het ETC Experience Centrum!

Nieuws
28-07-2023

Fractions aluminum shutters kondigt met trots aan dat hun producten nu te bezichtigen zijn in het ETC Experience Centrum in Culemborg. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de stijlvolle en duurzame raamdecoratie, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Vanaf april zal Fractions aluminium shutters een vaste plek innemen op de tweede verdieping in het ETC Design Center in Culemborg.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Fractions by Osiris Hertman nu in het ETC Experience Centrum Culemborg

De samenwerking in 2019 tussen Fractions en Osiris Hertman leidde tot een unieke collectie aluminium shutters die het beste van beide werelden samenbrengt: de expertise van Fractions op het gebied van techniek en hoogwaardige materialen en de onmiskenbare stijl en creativiteit van Osiris Hertman. Het resultaat is een reeks uniek ontworpen shutters die functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid combineren met de verfijnde smaak van een toonaangevend ontwerper.

De slanke en moderne raamdecoratie van Fractions is verkrijgbaar in diverse kleuren, passend bij ieder interieur. De shutters zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen, wat ze een praktische en stijlvolle keuze maakt voor elk huis. Maar naast het fraaie uiterlijk zijn de Fractions shutters ook functioneel: ze bieden verduistering en privacy. Met deze raamdecoratie zorgt u voor een comfortabele en ongestoorde leefomgeving, zonder inkijk van buitenaf.

Bekijk projecten

Ontdek Fractions unieke stand

Alle producten van Fractions by Osiris Hertman worden ontworpen en vervaardigd in Boxtel, Nederland. Door te kiezen voor lokale productie en duurzame materialen, toont het bedrijf zijn toewijding aan het milieu en de Nederlandse economie.

Het ETC Design Center, gevestigd in Culemborg, is een prestigieuze locatie waar professionals en consumenten samenkomen om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends in interieurdesign en decoratie. Met de toevoeging van deze bijzondere expositie van Fractions en Osiris Hertman kunnen bezoekers nu nog meer ontdekken over de voordelen van aluminium shutters en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in hun eigen interieurprojecten. Het ETC Design Center, gevestigd in Culemborg, is een prestigieuze locatie waar professionals en consumenten samenkomen om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends in interieurdesign en decoratie. Met de toevoeging van deze bijzondere expositie van Fractions en Osiris Hertman kunnen bezoekers nu nog meer ontdekken over de voordelen van aluminium shutters en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in hun eigen interieurprojecten.

Bekijk projecten

Maak een afspraak of kom langs!

Op de Trade Days (iedere maandag) zullen deskundigen van Fractions zelf beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden advies te geven over het kiezen van de juiste shutters voor ieder gewenste ruimte en inzicht te geven in het creatieve proces achter de ontwerpen. Er zijn verschillende toepassngen te zien van de modellen én de unieke kleuren combinaties.

Bezoek de stand (nummer 26) in het ETC Experience Centrum in Culemborg om de Fractions collectie van Osiris Hertman te ontdekken en laat u inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van deze prachtige raamdecoratie!

Bekijk projecten

Liever eerst advies?

Vertel je woonwensen aan onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met je in één van onze winkels.

Robert

Kenmerken aluminium shutters

De aluminium shutters worden uit hoogwaardig aluminium vervaardigd. Ze kleden je interieur aan en zorgen voor de finishing touch bij jouw styling. Fractions zijn bestand tegen vocht. Hierdoor kun je ze ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Natuurlijk zijn ze bestand tegen temperatuurverschillen. Een paneel bestaat uit twee platen waarvan je één plaat kunt verschuiven. Mocht je meerdere panelen naast elkaar geplaatst hebben, dan kun je elk paneel afzonderlijk verschuiven. Of je scharniert Fractions helemaal open en laat het licht maximaal binnen. Zo stel je zelf de gewenste lichtinval en privacy in. Natuurlijk is de afwerking van Fractions van het allerhoogste niveau.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.