Eenvoud en rust

Een goed interieur is volgens Top designer Osiris Hertman als de natuur: het geeft je rust. ‘Ik verdiep me enorm in wat de architectuur me geeft. Allereerst bestudeer ik daar de ligging: hoe valt het licht binnen en hoe verandert de sfeer met de seizoenen?”

Dit toegepast op Fractions, aluminium shutters, leidde tot een inspirerende samenwerking met Unilux en een exclusief raamdecoratie product met nog meer dimensie tot gevolg. Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht!

Met Fractions heeft Unilux het antwoord op de vraag naar exclusieve raamdecoratie met een optimale lichtopbrengst in handen. 

Osiris designs

Fractions zijn prachtig om gewoon naar te kijken en leveren in beweging van open naar dicht een werkelijk fascinerend spel op.

Cleopatra’s Eye Long

Osiris kleuradvies;

Cleopatra’s Eye Short

Osiris kleuradvies;

Diamond

Osiris kleuradvies;

Louvre
(in recht of ronde hoeken)

Kleuradvies;

Madness

Osiris kleuradvies;

Hexagon

Osiris kleuradvies;

Flower

Osiris kleuradvies;

De designs van Osiris dienen voornamelijk ter inspiratie van de mogelijkheden van Fractions. Alle combinaties zijn mogelijk. Wij helpen je graag kiezen. Ontdek hier het nieuwe beleven van licht in huis.

Download magazine Download prijslijst Neem contact op