Inspiratie: Aluminium shutters

Laat je inspireren door de voorbeelden van aluminium shutters in de kamer. Deze eyecatcher is geschikt voor ieder raam en elke binnenruimte.
Het aluminium dat we gebruiken is licht en sterk. En het geeft de shutters een moderne en strakke uitstraling.
De aluminium shutters van Fractions Shutters by Osiris Design kun je helemaal naar eigen wens samenstellen, zodat ze perfect bij jouw inrichting passen.
Ze worden voor jouw ramen op maat gemaakt. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?
Hieronder wordt een aantal voorbeelden getoond van wat mogelijk is met Fractions of direct neem contact met ons op!

Filter Fractions

Talloze mogelijkheden met aluminium shutters

Aangezien er zoveel mogelijkheden met aluminium shutters zijn, snappen wij heel goed dat het soms lastig is om direct te bepalen wat mooi staat voor jouw raam. En wat past bij jouw interieur. In onze inspiratie voorbeelden vind je een greep uit onze aluminium shutters projecten. Zo kun je shutters voor verschillende ramen in verschillende ruimtes bekijken. Je kunt Fractions aluminium shutters binnen in huis gebruiken, in principe voor elk type raam of deurkozijn. Ze zijn beschikbaar in elke RAL kleur. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen welke aluminium shutters het mooist in jouw kamer staan? Wij staan natuurlijk voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat je de perfecte Fractions Shutters by Osiris Design passend bij jouw wensen ontvangt.

Neem vrijblijvend contact op

Sfeervolle shutters op maat gemaakt

Fractions zijn aluminium shutters die passen bij de trend van aluminium in huis. Je kunt de shutters geheel naar eigen smaak bij ons samenstellen. Dus geen standaard uitvoering, maar compleet maatwerk. Kies het model, de kleur en bijvoorbeeld het aantal panelen. Wil je na het bekijken van onze inspiratiepagina ook je eigen aluminium shutters samenstellen? Maak dan vrijblijvend een prijsberekening. Of neem direct contact op met een dealer bij jou in de buurt. Samen stellen we de perfecte shutters voor je samen.

Bereken de prijs

Kenmerken aluminium shutters

De aluminium shutters worden uit hoogwaardig aluminium vervaardigd. Ze kleden je interieur aan en zorgen voor de finishing touch bij jouw styling. Fractions zijn bestand tegen vocht. Hierdoor kun je ze ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Natuurlijk zijn ze bestand tegen temperatuurverschillen. Een paneel bestaat uit twee platen waarvan je één plaat kunt verschuiven. Mocht je meerdere panelen naast elkaar geplaatst hebben, dan kun je elk paneel afzonderlijk verschuiven. Of je scharniert Fractions helemaal open en laat het licht maximaal binnen. Zo stel je zelf de gewenste lichtinval en privacy in. Natuurlijk is de afwerking van Fractions van het allerhoogste niveau.

Veelgestelde vragen over Fractions

Fractions zijn op maat gemaakte aluminium shutters die een nieuwe dimensie van zonlicht in je huis bieden. Met de verschillende designs kun je fantastische lichteffecten creëren. Ze zijn overigens verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kunnen ook uitstekend gebruikt worden als binnenzonwering.

Ja, de shutters van Fractions worden volledig op maat gemaakt voor alle soorten ramen en deuren, inclusief draai-kiepramen, schuine ramen, openslaande deuren en schuifpuien.

De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Je creëert steeds zelf weer de sfeer!

Doordat onze shutters van aluminium zijn gemaakt zijn ze heel dun en kunnen ze heel dicht bij het raam worden geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van verticale lamellen, waardoor er bijna geen stof ophoopt. Daarbij is het hoogwaardige en recyclebare aluminium vochtbestendig en kunnen Fractions dus ook uitstekend gebruikt worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.