Grijze shutters: nu nog kleurrijker!

09-08-2023

Shutters zorgen ervoor dat je woonruimte in één klap een complete make over krijgt. Zo zorgen ze niet alleen voor de gewenste privacy, maar geven ook een prachtige lichtinval. Naast de witte, groene en zwarte shutters, kun je bij Fractions nu ook kiezen voor een nieuwe kleur shutters, namelijk grijs. Het nieuwe grijs is immers kleurrijker geworden dan ooit!

Fractions grijze shutters bieden een prachtige rustieke toevoeging aan je interieur. Alle shutters zijn beschikbaar in diverse soorten breedtes en tinten. Shutters in de kleur grijs kennen zoals alle andere kleuren shutters vele tinten. Het is mogelijk om shutters in de gewenste RAL-kleur te maken dat volledig voldoet aan je wensen. Op deze manier zullen de shutters niet alleen naadloos in je kozijnen vallen, maar ook binnen je interieur!

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Waarom kiezen voor grijze in plaats van witte shutters?

In tegenstelling tot zwarte, groene en witte shutters, heeft grijs een saaie reputatie. Maar dat is volledig misplaatst. Het is misschien een van de standaardkleuren, maar tegelijkertijd is het de meest neutrale, warme én veelzijdige kleur. Deze kleur shutters zorgt voor een strakke uitstraling als raambekleding voor bijvoorbeeld in je woonkamer of kinderkamer. Wanneer je kiest voor grijze shutters van Fractions, haal je de rust in huis. De juiste shutters zorgen voor een prachtige raamdecoratie en kleden op deze manier je woonruimte heel mooi aan. Naast het feit dat de shutters een mooie uitstraling hebben, zijn ze ook voorzien van alle gemakken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten jaloezieën en lamellen, kunnen de shutters makkelijk opzij worden geschoven dankzij een handige railsysteem. Dit maakt het een slim product en is dus ideaal voor openslaande deuren en ramen.

Shutters, prachtig licht én privacy

Lichtinval bepaalt de sfeer in je woonruimte. Dus wanneer je op zoek gaat naar de perfecte raamdecoratie dat past binnen je woonstijl, kun je het beste kiezen voor een shutter van Fractions. Onze shutters worden op maat gemaakt, zodat het perfect past in je deur of draaikiepraam. Zo kun je niet alleen de afmeting personaliseren, maar ook de lamelbreedtes, kleur en het model. Al deze details bij elkaar, maken dat de shutters voor een prachtige sfeer zorgen in je woonruimte. Dankzij bijvoorbeeld de verstelbare lamellen, kun je zo de hoeveelheid aan zonlicht in je woonkamer beïnvloeden. Het is een gek idee, maar op deze manier maak je van je huis écht een thuis. Het creëren van natuurlijk licht in huis, geeft je meer energie door de dag heen en het laat zelfs je woonruimte ruimer doen lijken.

Shutters in plaats van houten jaloezieën

Zijn de shutters van Fractions een slim alternatief voor houten jaloezieën? Absoluut. Kies je voor een shutter, dan wordt deze volledig gepersonaliseerd. Op deze manier is er voor elke situatie de beste oplossing. Of dit nu gaat om een schuin raam of openslaande deuren. Onze shutters zijn daarnaast erg makkelijk in gebruik, duurzaam én onderhoudsvriendelijk.

Shades of Grey

Ben je op zoek naar de juist combinatie van kleuren in je interieur of twijfel je welke kleuren passen bij je shutters? Grijze tinten worden, ondanks dat het geen vrolijke kleuren zijn, in veel verschillende woonstijlen gebruikt. Desondanks kan een grijze toevoeging in je woonruimte meteen al voor een stijlvolle uitstraling zorgen. Het is een veelzijdige kleur die goed combineert met andere grijstinten, zoals antraciet in combinatie met lichtgrijs. Het is zelfs mogelijk om accessoires toe te voegen in andere kleuren of materialen, zoals ecru, wit of beige voor een contrasterend effect. Zo kun je de grijze shutters mooi combineren met hout voor een landelijke woonstijl. Ook kun je het combineren met pastelkleuren voor een gezellig kleur effect in de kinderkamer.

Inspiratie voor jouw woonruimte

  • De tint antraciet kan bijvoorbeeld heel mooi gecombineerd worden met verwassen zeegroen in het interieur. Het zorgt voor een opvallend contrast.
  • Grijs kun je ook prachtig combineren met taupe. Het geheel wordt hierdoor elegant en stijlvol. Taupe in combinatie met wit, crème en grijs straalt rust uit in je woonruimte.
  • Baby blauw is een prachtige pastelkleur dat grijze shutters terug laat komen in bijvoorbeeld kinderkamer.

Laat je verder inspireren op onze website en bekijk de verschillende toepassingen en de modellen van shutters van Fractions. Wil je graag persoonlijk advies of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels.

Wat is de prijs van de grijze shutters?

Net zoals al onze andere kleuren shutters, worden ook onze grijze shutters exact gemaakt in de kleur en stijl die bij je interieur past. Hierdoor is het op voorhand niet mogelijk standaard prijs te bepalen in tegenstelling tot standaard houten jaloezieën, lamellen of andere soortgelijke producten. Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter of hetzelfde als de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.